Jump to content
MaLd0n

[GUIDE] EL Capitan / Sierra / High Sierra / Mojave on Intel LGA 775 motherboards / DSDT

859 posts in this topic

Recommended Posts

Advertisement

we need boot from HDD/SSD for after try solve it

 

boot from usb is not good idea, is just for install or rescue

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

would like to thank you again MaLd0n, I finally managed to have a sleeping/waking hack again with your DSDT and a few hardware adjustment (basically, memory settings).

I will stay on Sierra for the moment, as High Sierra is ok for sleeping but never wakes my hack  :)

Plus, Sierra's HFS+ is as fast as High sierra's APFS and the ethernet stack is far smoother ...

 

I kicked out some unused devices (Asus AI things ...) and I'm trying to find the unused Method on it.

I modified the names to match Apple's ones and I added a working FWR device (cosmetic).

Here it is for those who have the same old MB.

DSDT.aml.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, MaLd0n.

Thanks you for this thread with manual and prepared files!

I'm sure it saves me a lot of days, which I could spent in Kernel Panics fights.

 

My hardware:

CPU: Intel Xeon E5450 @ 3.06 GHz
MB: Abit ip35 Pro (BIOS 14ZZZ + E0 microcodes)
Video: Palit GeForce 8600 GT 256 MB Sonic (DVI -> Monitor, HDMI -> TV)
Sound: Creative Sound Blaster Live! 5.1 SB0220 (kX Driver v1.11b0)
RAM: 2x 1Gb Corsair XMS2 CM2X1024-6400C4
         2x 2Gb Kingston KHX6400D2LLK2/2G
SSD: ADATA Ultimate SU650 120GB
 

Current situation:

SSD has installed macOS Sierra 10.12.6 (16G1212) with Clover v2.4k r4411 (replaced by yours "CLOVER POST INSTALLATION.zip").

Success:

  • Internal ethernet works after installing AppleRTL8169Ethernet.kext using KextUtility;
  • Creative SB Live! 5.1 SB0220 works with 5.1 support after installing kX Driver v1.11b0;

Fail:

  • OS starts with option "nv_disable=1", without it - loading stuck with vertical black-white lines and artefacts. Tried without "nv_disable=1" and with "npci=0x2000" / "npci=0x2000" - stuck when apple logo and empty progress bar appears;
  • not all USB are working in OS: 1/2 front panel and 3/4 back panel and 1/2 additional panel (connected to additional MB connectors) are working;
  • won't power off on shutdown (shutdown.jpg);
  • won't go sleep, no reaction after clicking in menu "Sleep".

Attached "/EFI/CLOVER/ACPI/origin" from installation flash drive, after booting from it and pressing F4 in Clover ("F4.zip") and RunMe result "Send me Gennadiis-iMac.zip" (don't know should I remove some serials or something else there).

 

P.S.: Firstly, I installed High Sierra 10.13.3.

Got same situation with requirement in "nv_disable=1".

High Sierra made APFS, but as I remember I had chosen HFS, and Clover won't set up on SSD with APFS.

After installing kX Driver v1.11b0 sound card Creative SB Live! started working, but I started getting 9/10 boots with Kernel Panic reboots and sometimes during work.

That's why I've decided to try Sierra, and here I don't have troubles with installing Clover on SSD and with Creative SB Live!.

 

 

Removed "/EFI/CLOVER/kexts/Other/NvidiaGraphicsFixup.kext".

Added InjectNvidia option with CloverConfigurator like on your screenshot.

Tried to boot without "nv_disable=1", got same problem with artefacts (video.jpg).

 

Hello, MaLd0n!

 

Can you advise me what can I try to solve my problems?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

would like to thank you again MaLd0n, I finally managed to have a sleeping/waking hack again with your DSDT and a few hardware adjustment (basically, memory settings).

I will stay on Sierra for the moment, as High Sierra is ok for sleeping but never wakes my hack  :)

Plus, Sierra's HFS+ is as fast as High sierra's APFS and the ethernet stack is far smoother ...

 

I kicked out some unused devices (Asus AI things ...) and I'm trying to find the unused Method on it.

I modified the names to match Apple's ones and I added a working FWR device (cosmetic).

Here it is for those who have the same old MB.

Very Nice MagOO

Enjoy!

Hello, MaLd0n!

 

Can you advise me what can I try to solve my problems?

add patch video from ur previous DSDT ;)

if work only with patch, use it

Share this post


Link to post
Share on other sites

add patch video from ur previous DSDT ;)

if work only with patch, use it

 

Sorry for my noob question, but I can't get it.

* I've installed Sierra with yours "CLOVER Install.zip"

* Then installed Clover on SSD and replaced with yours "CLOVER Post Install.zip"

* Then, as you suggested, removed "/EFI/CLOVER/kexts/Other/NvidiaGraphicsFixup.kext" and added InjectNvidia option with CloverConfigurator

 

But on all of this steps I only could load system with "nv_disable=1", otherwise I get black/white screen with artifacts.

 

I can't get, what do you mean in "ur previous DSDT", I have only one DSDT, which I've extracted with Clover on bootable USB Flash, according your instruction, and attached in my first message.

 

What should I do now?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry for my noob question, but I can't get it.

* I've installed Sierra with yours "CLOVER Install.zip"

* Then installed Clover on SSD and replaced with yours "CLOVER Post Install.zip"

* Then, as you suggested, removed "/EFI/CLOVER/kexts/Other/NvidiaGraphicsFixup.kext" and added InjectNvidia option with CloverConfigurator

 

But on all of this steps I only could load system with "nv_disable=1", otherwise I get black/white screen with artifacts.

 

I can't get, what do you mean in "ur previous DSDT", I have only one DSDT, which I've extracted with Clover on bootable USB Flash, according your instruction, and attached in my first message.

 

What should I do now?

i'll check, back in 30 minutes

Share this post


Link to post
Share on other sites

The Asus MB still wakes to black screen.  When I wake I hear the fans rev for a couple of seconds and the screen remains black.  You have the logs etc is this something that just cannot be fixed with a DSDT or clover?  Everything works great with the clover config in the send me files so do I really need a DSDT?

I encountered the same problems as yours, can not wake up (black screen), I always felt that can be solved by dsdt, but still can not find a solution, continue to explore.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I encountered the same problems as yours, can not wake up (black screen), I always felt that can be solved by dsdt, but still can not find a solution, continue to explore.

I'm looking for a fix to this too, Sierra works, HS not.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What is PNLF and do I really need it? When I add this to my dsdt my hack takes like 3 minutes to boot instead 20-25 seconds.

u dont need it

 

what PNLF u use? from Clover?

Share this post


Link to post
Share on other sites

u dont need it

 

what PNLF u use? from Clover?

Doesn't matter which PNLF I use the hack boots very slow.

PNLF is for brightness, right? My brightness works only with the NativeDisplayBrightness.app without PNLF.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, I'm back and please help me now, High Sierra installed on SSD ;)

My previous problem is on the #493 post.

Please tell me what should I do to fix the problem?

When I restart my PC, monitor goes into standby mode, computer it works normally and nothing happens.

 

https://drive.google.com/file/d/1fQLnDQLFnS81XAuhqREvbYHdwSdVi85i/view?usp=sharing

 

I have to restart it with the button ;(

All installation process he ran this way.

When I see this image, I had to press the restet and continue the installation.

 

post-2396156-0-35302700-1519040705_thumb.jpg

 

When I choose "Restart Computer" in Clover menu, Clover freeze ;(

 

https://drive.google.com/file/d/1SnvPqRspedE1X6G0Qrm6nY2Wh2TXeVTX/view?usp=sharing

Share this post


Link to post
Share on other sites

i'll check, back in 30 minutes

 

Sorry for my intrusiveness, any suggestions about my problems with GeForce 8600 GT, half-worked USB ports and sleep/shutdown?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry for my intrusiveness, any suggestions about my problems with GeForce 8600 GT, half-worked USB ports and sleep/shutdown?

try a patch vbios, clover have this option

Not fix ;(

test it with one normal keyboard, without BT

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/25/2017 at 9:53 AM, MaLd0n said:
First...
If you need DSDT edits...
-Extract tables with F4 key in Clover boot screen!
-Run it and send me files!

Hi MaLd0n,

 

Could you help me edit my DSDT, please! I got errors attaching files here for 3 days now, so I'll just have the link to it.  Thank you!

 Zip file here

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi MaLd0n and regards for your work!!! Do you look my files, my hack is very stable and is it at the main system but I never use dsdt for my system and have little problems with him :). Hack never detect memory speed, is at 0Mhz with clover in about this Mac and system report, in verbose mode  I see RTC: Only single RAM bank (128 bytes) error but no stuck and boot normally, and last thing is that system never go to sleep.At the moment hack is installed with 10.12.6. My High Sierra disk die last month,this is my new hard disk and I had at hand sierra backup usb installer,soon I will buy ssd and then install H\Sierra but previously is the same problems :). That is it! Thanks and Regards! Sorry for my English!!!

Send me Zhivodars-Mac-mini.zip

Edited by Zhivodar Ivanov

Share this post


Link to post
Share on other sites
37 minutes ago, Zhivodar Ivanov said:

Hi MaLd0n and regards for your work!!! Do you look my files, my hack is very stable and is it at the main system but I never use dsdt for my system and have little problems with him :). Hack never detect memory speed, is at 0Mhz with clover in about this Mac and system report and no sleep.At the moment hack is installed with 10.12.6. My High Sierra disk die and this is my new hard disk,soon I will buy ssd and then install H\Sierra but previously is the same problems :). That is it! Thanks and Regards! Sorry for my English!!!

Send me Zhivodars-Mac-mini.zip

http://www110.zippyshare.com/v/Tbd8TVM2/file.html
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By MaLd0n
      ---INSTALLATION TUTORIAL---
       
      ---Original Post---
      https://olarila.com/forum/viewtopic.php?p=77102#p77102
       
      ---CLOVER FOLDER---
       
      CLOVER.zip
       
       
      --MOBO
      GigaByte Z390 M Gaming



      --PROCESSOR
      Intel Core i9-9900K


      --COOLER
      CoolerMaster MasterLiquid ML120R RGB


      --MEMORY
      Corsair Dominator Platinum 16GB (2 x 8GB)


      --GPU
      Sapphiretech Radeon RX 590 8 GB GDDR5


       
      --SSD
      Samsung 970 EVO NVMe M2 Flash Drive


      --POWER SUPPLY
      EVGA 750 N1, 750W


      --WIRELESS
      TP-Link Archer T9E


      --BLUETOOTH
      Orico BTA-403


      --CASE
      Thermaltake View 21 Tempered Glass Edition


      --DSDT Patches--
      -FIX ERRORS AND WARNINGS -FIX ACPI ERRORS -REMOVE UNUSED SCOPES / DEVICES -HIGH PRECISION EVENT TIMER -SATA SERIE 10 ID -DMAC -REMOVE 22K LINES, PROBLEMATIC and UNUSED -FIX K.P in REBOOT -NVRAM / REAL TIME CLOCK -SLPB -DARWIN / WINDOWS 2015 -XHCI -PLUGIN TYPE -HDAS to HDEF -HDEF -REAL TIME CLOCK -ARTC -IRQs -SBUS -MIKEY -BUS1 -MCHC -ALS0 -SHUTDOWN -UAR1 -LAN -FWHD -USBX -PMCR -PPMC -XSPI -GMM -IMEI -EC -PNLF -ARPT -GFX0 -NVME -DTGP -ACQUIRE MUT0 0XFFFF -OPERATION REGION GPIO -MUTEX MUT0 0x00 -EXTERNAL REFERENCES -UNKNOWNOBJ -HDMI / HDAU -FULL RENAMED DEVICES  
      --SCREENSHOTS--





























      --BruceX--
       
      --USB-C-- test with SanDisk Ultra USB-STICK 128gb


       
      -Credits and thanks to the old and new people in the community who developed patches, kexts and bootloaders!
      Slice, Kabyl, usr-sse2, jadran, Blackosx, dmazar, STLVNUB, pcj, apianti, JrCs, pene, FrodoKenny, skoczy, ycr.ru, Oscar09, xsmile, SoThOr, RehabMan, Download-Fritz, Zenit432, cecekpawon, Intel, Apple, Oracle, Chameleon Team, crazybirdy, Mieze, Mirone, Oldnapalm, netkas, Elconiglio, artut-pt, ErmaC, Pavo, Toleda, Master Chief and family, bcc9, The King, PMheart, Sherlocks, Micky1979, vit9696, vandroiy2013, Voodoo Team, Pike R. Alpha, lvs1974, Austere.J, CVad, Sampath007, onemanosx, erroruser, Jenny David, Olarila Facebook Community, Hackintosh Facebook Community and many others!
      We're all here to have fun and learn from each other!
    • By Mieze
      This project is dedicated to the memory of Mausi, the cat I loved more than anybody else.
       

       
      A few days before Christmas I started my latest project, a new driver for recent Intel onboard LAN controllers. My intention was not to replace hnak's AppleIntelE1000e.kext completely but to deliver best performance and stability on recent hardware. That's why I dropped support for a number of older NICs. Currently the driver supports:
       
      5 Series
      82578LM 82578LC 82578DM 82578DC 6 and 7 Series
      82579LM 82579V 8 and 9 Series
      I217LM I217V I218LM I218V I218LM2 I218V2 I218LM3 100 Series (since V2.1.0d0)
      I219LM I219V 200 Series (since V2.3.0d0)
      I219LM I219V 300 Series (since V2.4.0d0)
      I219LM I219V  
      Key Features of the Driver
      Support for multisegment packets relieving the network stack of unnecessary copy operations when assembling packets for transmission. No-copy receive and transmit. Only small packets are copied on reception because creating a copy is more efficient than allocating a new buffer. TCP, UDP and IPv4 checksum offload (receive and transmit). Support for TCP/IPv6 and UDP/IPv6 checksum offload. Makes use of the chip's TCP Segmentation Offload (TSO) feature with IPv4 and IPv6 in order to reduce CPU load while sending large amounts of data (disabled due to hardware bugs). Fully optimized for Sierra (64bit architecture) but should work with older 64bit versions of macOS too, provided you build from source with the appropriate SDK for the target OS. Support for Energy Efficient Ethernet (EEE). VLAN support is implemented but untested as I have no need for it. The driver is published under GPLv2.  
      Current Status
      The driver has been tested successfully with I217V, I218V and 82579V under 10.9.5 and above. The attached archive includes source code as well as a prebuilt binary (debug version) for Mavericks and newer versions of macOS.   Known Issues
      There seem to be problems while using VMware with version 1.x.x of the driver. In case you are affected use version 2.0.0 or newer.  
      FAQ
      Could you add support of for...? Well, you are probably asking me to add support for one of the older NICs like the 82571/2/3/4L or 82583 and the answer will be no as I dropped support for these chips intentionally. They are broken and I lost more than 2 weeks trying to make it work on the 82574L without success. I was asked to add support for I210, I211 and I350 but as these chips have a completely different architecture, which isn't supported by the underlying Linux driver, this is impossible, sorry. Does it work with Snow Leopard or 32 bit kernels? No and I have no plans to make a version for 32 bit kernels or anything older than Lion. WoL from S5 doesn't work with this driver but under Windows it's working. Is this a driver bug? No it isn't, the driver is working as it should because OS X doesn't support WoL from S5.  
      Installation
      Goto /S/L/E and delete AppleIntelE1000e.kext. Recreate the kernel cache. Open System Preferences and delete the corresponding network interface, e. g. en0. Reboot. Install the new driver and recreate the kernel cache. I recommend to use Kext Wizard or a similar utility for the installation. Reboot Open System Preferences again, select Network and check if the new network interface has been created automatically or create it manually now. Configure the interface.  
      Help - I'm getting kernel panics!
      Well, before you start complaining about bugs after you upgraded macOS and ask me to publish a driver update, you should first try to resolve the issue on your own by cleaning the system caches.
      As the driver uses macOS's private network driver interface, which is supposed to be used by Apple provided drivers only, you might run into problems after an OS update because the linker may fail to recognize that IONetworking.kext has been updated and that the driver needs to be linked against the new version (Apple provided drivers avoid this problem because they are always updated together with IONetworking.kext). As a result, the linking process produces garbage and the driver may call arbitrary code when trying to call functions from IONetworking.kext. This usually results in unpredicted behavior or a kernel panic. In order to recover from such a situation, you should clean the System Caches forcing the linker to recreate it's caches:
      Delete all the files in /System/Library/Caches and it's subdirectories but leave the directories and the symbolic links intact. This is very important! Reboot. Recreate the kernel cache. Reboot again.  
      Troubleshooting
      Make sure you have followed the installation instructions especially when you have issues with certain domains while the others are working fine. Use the debug version to collect log data when trying to track down problems. The kernel log messages can be retrieved with "grep kernel /var/log/system.log" in Terminal. Starting from Sierra use "log show --predicate "processID == 0" --debug" in order to retrieve kernel logs. Include the log data when asking for support or giving feedback. I'm an engineer, not a clairvoyant. Don't copy and paste large amounts of log data to your post. Create an archive with the log data and attach it to your post. In case you don't want to make your log data publicly accessible, contact me via PM and I will provide you a mail address to send it directly to me.  Check your BIOS settings. You might want to disable Network Boot and the UEFI Network Stack as these can interfere with the driver. Double check that you have removed any AppleIntelE1000e.kext from your system because it could prevent the driver from working properly. Delete the following files: /Library/Preferences/SystemConfiguration/NetworkInterfaces.plist /Library/Preferences/SystemConfiguration/preferences.plist Verify your bootloader configuration, in particular the kernel flags. Avoid using npci=0x2000 or npci=0x3000.  In Terminal run netstat -s in order to display network statistics. Carefully examine the data for any unusual activity like a high number of packets with bad IP header checksums, etc. In case auto-configuration of the link layer connection doesn't work it might be necessary to select the medium manually in System Preferences under Network for the interface. Use Wireshark to create a packet dump in order to collect diagnostic information. Keep in mind that there are many manufacturers of network equipment. Although Ethernet is an IEEE standard, different implementations may show different behavior causing incompatibilities. In case you are having trouble try a different switch or a different cable. Changelog
      Version 2.4.0 (2018-04-14) Added support for 300 series versions of I219LM and I219V. Updated underlying Linux source code. Version 2.3.0 (2017-06-20) Added support for 200 series versions of I219LM and I219V. Version 2.2.0 (2016-09-23) Disabled TSO to work around a hardware bug. Version 2.1.0 (2016-05-24) Added support for I219LM and I219V Version 2.0.0 (2015-04-22) First official release which is identical to 2.0.0d2 (only the version number has been changed). Version 2.0.0d2 (2015-04-04) Changed the tx descriptor write back policy for 82579, I217 and I218 to prevent random tx deadlocks. Version 2.0.0d1 (2015-03-14) Uses Apple's private driver interface introduced with 10.8. Supports packet scheduling with QFQ Solves the VMware issue. Version 1.0.0d6 (2015-03-04) Reworked TSO6 support to avoid problems with VMware. Wake-on-LAN now working. Version 1.0.0d5 (2015-02-27) Reworked TSO4 support to eliminate the bug of 1.0.0d4. Added some debug code in order to collect information about the VMware related issue. Version 1.0.0d4 (2015-02-25) Set total length field of the IP-header to zero for TSO4 operations. Report EEE activation state in kernel log message when the link has been established. Version 1.0.0d3 (2015-02-11) Reworked media selection and EEE support (EEE is now activated when both link partners support it. It can be disabled selecting the medium manually). Duplex setting for 10/100 MBit connections is now reported correctly. The number of tx descriptors has been reduced from 2048 to 1024. The code has been cleaned up and obsolete files have been removed. Version 1.0.0d2 (2015-01-31) First development release. Getting the Driver
      The source code can be found on GitHub: https://github.com/Mieze/IntelMausiEthernet There is also a prebuilt binary for 10.11 and above in the download section: http://www.insanelymac.com/forum/files/file/396-intelmausiethernet/ Build from Source for 10.8
      Register as a developer on Apple's developer website. A free membership is sufficient. Download a copy of Xcode 5.1.1 and install it on your machine. In the project select 10.8 as the "Base SDK" and the "Deployment Target". Call "Archive" from the menu "Product" and save the built driver. Credits
      Thanks to RehabMan and Yung Raj for running tests and pointing me in the right direction while I was trying to fix TSO. Special thanks to Yung Raj for motivating me when I was about to give up.
    • By Gorec
      Hi.
      I apologize in advance if I didn't post in the right category and if my title and description aren't specific enough :c
       
      My config in a nutshell:
      CPU: i7 5820k GPU: MSI GTX 1060 3GB RAM: 16 GB MOBO: MSI X99 SLI PLUS I attached RunMe output with all the details of my built.
       
      Some background:
      I have my Hackintosh for about half a year. That time I managed to make it works and fix major issues, but some of them left unresolved since then and I ignored them until now.
      I use my Hackintosh for Adobe projects (PR, AE, PS, IL, AU and a lot more) - most of them connected with video editing of course browsing with Chrome and other small tasks.
       
      Problems:
      Random restarts - this is the biggest one. I'm starting to work on bigger and bigger projects and at this time I think I can't allow this to happen that often. In the past, they happened like once a day or a couple of times a week. However, now it's just frustrating when it happens even 5 or more times a day. I've tried to observe and find out what can be the cause but I haven't managed to find any connections. I thought it happens when Premiere or another app is using GPU, but I haven't seen increased usage when it restarts. I think that it can be connected with GPU, memory or PSU or... meh, anything else. I don't have resources to check if it'll work with other components. There should be some fix for this. I will really appreciate any help with this :c Restart instead of shutdown & sleep doesn't work. I've tried to look through some Google results for this and tried many solutions (as you can see in attached Clover folder), but I think the right one for many of these issues is to make my own DSDT. Glitches, freezes and other things while encoding a video. It happens very often when I try to do this. Maybe it is an issue with GPU or (hopefully) only with GPU drivers which can be fixed with some patch. Today my headphones stopped working. I have a multi-output device configured in the Audio MIDI Setup app which includes my headphones (HyperX Cloud via USB) and Soundflowerbed virtual audio device for capturing system audio. Today while I was trying (like 15 times) to encode a video in Media Encoder in the background and watch video on YouTube I stopped hearing anything from my system. Of course, it restarted a couple of times as always, but even this didn't solve this. If I plug them directly with mini jack (not via USB Soundcard which was in the box and which I always used) in the front IO or the back I only hear some loud noise It takes EX-Fat formatted volumes a few minutes to mount after each restart. I found a workaround to format it with NTFS since I have Tuxera installed and I will reformat these volumes when I will find time for this, but maybe there is some fix for this. GPU is a little bit hot. HW Monitor shows it is only 45-55 degrees, but for my hand is a little bit hot, idk. Also related to GPU - glitch after POST but before entering Clover boot menu. It is a black screen with little white squared glitches for a few seconds. Maybe it indicates the GPU drivers are loading, but maybe it shouldn't be like this. And if I can ask about that - I can't make all applications hide on startup. I, obviously, have "Hide" checkbox checked on every login item in settings, but it doesn't work, none of the apps is hidden in the dock. Is there a way to fix this? Also a small but annoying problem - I can't turn off permanently Mojave update notification (since I tried to install it, and I had to reverse to High Sierra because I had a black screen and I didn't have time for repairing all of them. Tags are not working in Finder - every time I tag a file or folder and make a change in it (for example save a text file) the tag disappears.  
      So, with knowing all of that, is there a way to make a proper DSDT file for my Hackintosh? I tried to look through some guides on how to make it but I think I reached my abilities to understand how Mac OS works and what all of these things are, so I'm asking you guys politely, would someone like to help me? At least with these random restarts? :/
      I really begin to think that I'm a newbie in configuring all of that Clover things - even after what I managed to do with my PC. Help me, pleease... :c
       
      If you have any questions post it below, I will really appreciate any help <3
      Send me MBP-Gorec.home.zip
    • By End3rPower50
      Hi, i've installed on my pc MacOS Mojave but after installation my pc, sometimes, crash giving kernel panic.
      I came to the conclusion that it is a random kernel panic because sometimes it starting up and other times it isn't starting up
       
      My PC:
      CPU: Intel i7 6500U
      LAN: RTL8100
      Wi-Fi & Bluetooth: Dell DW1820A
      USB 3.1
       
      CLOVER.zip
    • By fantomas1
      Hi InsanelyMacaholics   

      Use this thread to link / talk about of the future Nvidia Web Driver updates for macOS Sierra.
       
      10.12.6
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f15 --> build 16G1918 (thanks to BreBo) New!
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f14 --> build 16G1917 (thanks to BreBo)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f13 --> build 16G1815 (thanks to flowrider)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f12 --> build 16G1710 (thanks to BreBo)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f11 --> build 16G1618 (thanks to Frank Nitty)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f10 --> build 16G1510 (thanks to BreBo) 
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f09 --> build 16G1408 (thanks to BreBo)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f08 --> build 16G1314 (thanks to BreBo)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f07 --> build 16G1314 (thanks to haring)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f06 --> build 16G1212 (thanks to WeBeRiO)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f04 --> build 16G1114 (thanks to lukazm)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f03 --> build 16G1036 (thanks to Gradou)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f01 --> build 16G29 (thanks to Badruzeus)
       
       
      10.12.5
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.15f01 --> build 16F73 (see this post)
       
       
      10.12.4
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.05f02 --> build 16E195(thanks to crachmaster4999)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.05f01 --> build 16E195 (thanks to Moviemakergr)  Pascal support!!!
      Nvidia Web Driver - 367.15.10.45f01 --> build 16E195 (thanks to Lanc)
       
       
      10.12.3

      Nvidia Web Driver - 367.15.10.35f01 --> build 16D32 (thanks to shatterhenner)
       
       
      10.12.2
      Nvidia Web Driver - 367.15.10.25f02 --> build 16C68 (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.15.10.25f01 --> build 16C67 (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.15.10.25b06 --> build 16C60b/16C63a (see this post)
       
       
      10.12.1
      Nvidia Web Driver - 367.15.10.15f03 --> build 16B2657/16B2659 (thanks to Moviemakergr).
      Nvidia Web Driver - 367.15.10.15f01 --> build 16B2555 (thanks to Moviemakergr)
       
       
      10.12.0
      Nvidia Web Driver - 367.15.10.05f01 --> build 16A323 (thanks to phi777)
       
       
      GM
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A323 (same driver since DP4/PB3)
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A322 (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A320 (see this post)
       
       
      DP/PB
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A313a (DP8 & PB7) (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A304a (DP7 & PB6) (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A294a (DP6 & PB5) (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A286a (DP5 & PB4) (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A270f (DP4 & PB3) (thanks to TheRacerMaster)
      Nvidia Web Driver - 367.05.10.05b07 --> build 16A254g (DP3 & PB2) (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.05.10.05b07 --> build 16A238m (PB1) (thanks to Faun) 
      Nvidia Web Driver - 367.05.10.05b07 --> build 16A239j (DP2) (thanks to Faun)
      Nvidia Web Driver - 367.05.10.05b03 --> build 16A201w (DP1) (thanks to Xmedik)
       
×