Jump to content
  1. davidm71

    davidm71

  2. LucPham

    LucPham

  3. Sinta NM

    Sinta NM

  4. bocajoe

    bocajoe

  5. Bubble

    Bubble

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By Tushark2
      Hello,
      1st my laptop spec. 
      CPU - 2.53 GHz Intel Core i3 380m
      RAM - 6 GB 1333 MHz DDR3
      GPU -  1st gen Intel HD Graphics 288 MB
      Laptop - Dell Vostro 3500 series
      BT/WIFI - AzureWave BCM94352HMB
       
      I installed Olarila Mojave 10.14.6 and managed to install 1st gen intel HD graphics but it was bit laggy bcos this gnu doest support metal and its a old machine, so I decided to move to Olarila High Sierra.
      I installed it with most of things working fine expect some issues, for that I want to make SSDT and DSDT to make it run without glitches.
       
      I am atteching my sendme.zip , can some take a look to my current settings and suggest me some changes  
      (Olarila down from few days for me )
       
      Send me MacBook-Pro.zip
    • By mrwlkr
      Hello everyone, I've an Acer Aspire E5-574 running Mojave at last update, everything is fine, except by the laggy mouse, as the attached, when the system needs the graphic card (Intel HD 520) it's generates a lag.
       
      Thanks

      final_5e2761c58c6b910015da7cf6_967905.mp4 Send me MacBook-Pro-de-Murilo.zip
    • By _ivan_palmisano_
      Ho provato tutti i modi ma sono arrivato alla conclusione che ha bisogno di una patch DSDT.
      Ciao, ho recentemente un hackintosh nel mio laptop e devo risolvere l'attacco video HDMI che non ha eseguito quando collego il mio laptop alla TV.
      le foto con queste informazioni sono state fatte con un programma quando che avrei vinto 10 nell'altra foto l'informazione di hackintosh.
      Acer Aspire 5741g Modello High Sierra System!
      Caratteristiche:
      CPU: Intel Core I3 350M 2.27Ghz Arrandale 32nm Tecnologia
      Ram: 6: 00GB
      Grafica: Monitor Pnp generico (1366x768 Ghz) 1024mb Nvidia GeForce GT 320M (Acer Incorporated)
      Archiviazione: 465 GB Sata
      Driver Optiocal: Optiarc DVD RW- AS-7585H
      Audio: dispositivo audio ad alta degradazione
      Qualcuno può aiutarmi!?! E 'la terza volta che faccio questo post in questo gruppo visto che sono nuovo nel mondo hackintosh preferisco se qualcuno è capace a risolvere il mio problema che lo faccia in remoto così non faccio sbagli.
    • By lizdav
      Hello People,
       
      I have a dual-boot system with both Win10 and MacOS on separate drives. MacOS on an SSD while Windows is on a standard laptop HD. At first it was working fine and I haven't thought much of it but recently MacOS started acting weird. The first thing I noticed was that Clover somehow "forgot" my primary boot drive. This wasn't a huge issue though, as it was booting just fine once I hit enter on the drive selected. I updated Windows 10 to a newer build, however, I did all of this with the SSD drive unplugged just to be sure. Now Windows is working properly while MacOS is having some quite frustrating errors which make it impossible for me to work...
       
      Anyway, the problems are the following:
       
      - random reboots
      - apps freeze or won't start just "bounce"
      - internet not working(eventhough every other device connects just fine)
      - system is laggy overall
       
      I have tried emptying NVRAM int Terminal but I only got a message saying 'Error clearing firmware variables'. I've been searching for solutions on the web for the issue at hand but struggled to find one... I would really appreciate some help.
       
      I attached my config.plist down below. If more information is required, please let me know.
       
      Thank you!!
       
       
       
      config.plist
×