Jump to content
  1. qqbert334

    qqbert334

  2. HappyHackintosh

    HappyHackintosh

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By SPAMMER
      No sense re-inventing the wheel.
       
    • By TheAngryYeti
      First, my build:
       
      Asus ROG Strix H370-I mobo
      i5 8400 cpu
      32gb ddr 4 2133
      1tb samsung evo 860 ssd
       
      Ive finally gotten to the point where the installation of HS loads to the language selection screen, but then i lose all usage of every USB port.
       
      Im at a loss of what to do from here.
       
      According to others, i have the proper files in the kexts/other folder as well as the drivers64UEFI folder.
       
      Does anyone have any suggestions as to what i can do? Im getting kinda desperate as ive been at it for a week now and this is as far as ive gotten.
       
      -Sin
       
       
    • By TheAngryYeti
      So I FINALLY got my High Sierra thumb drive to boot and once I got to the language selection screen, I noticed I lost all connectivity to my keyboard and mouse.
       
      i tried plugging in both into all of my USB ports (2.0, 3.0, 3.1) to no avail.
       
      i made sure I had the latest USBInject kext and XHCI-Unsupported kext in the Other folder.
       
      i also noticed whilst troubleshooting, the thumb drive will ONLY boot using Verbose and plugged into one of the 2 3.1 ports.
       
      does anyone have ANY suggestions?? I’ve been struggling for a week now on this!!
       
      thanks in advance
       
      -Sin
       
      Build: Asus ROG Strix H370-I, i5 8400, 32Gb ddr 4 2133, 1Tb Samsung EVO 860 ssd
    • By djamiirr
      Hello Guys. I have macOS High Sierra installed on my Lenovo g50-80 laptop. At the beginning, everything was working fine, but recently, usb ports stops working suddenly sometimes when i replug usb device, wake up from sleep or by himself (no action) and the only solution is to reboot. lsusb shows that device still plugged when i remove it. I have USBInjectAll.kext in /S/L/E. how can i identify the problem? And thanks.
    • By valueimagery
      Hey Everybody,
       
      I was hoping that the recently released BIOS update for the ASUS Maximus X Code (version 1801) would resolve my two remaining issues of sleep/ USB 3.1 drives ejecting from the ASMEDIA controller.
       
      I have a seperate thread here describing the problem in detail:
       
      https://www.insanelymac.com/forum/topic/337048-almost-successful-asus-maximus-x-code-i7-8700k-amd-rx-580/
       
      As of yet it the update hasn't resolved the issue.  But could someone clarify if a new DSDT.aml file is needed once upgrading a motherboard's BIOS?
       
      I am currently using the one from this thread:
       
      I've already created a working SSDT file for my 15 USB ports, this is more in relation to the ASMEDIA 3.1 ports and sleep not working.
       
      Cheers,
      Shark
       
×