Jump to content
  1. gagaraz

    gagaraz

  2. Badruzeus

    Badruzeus

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By ltooz_audis
      Some people do have problem understanding AppleALC, how to use it for their own codecs. Here's how I used it for both Realtek ALC and IDT audio codecs.
      https://youtu.be/ZNUzQkb6p5g
      For more info on Catalina click here.
      Cheers,
      Louis
    • By headkaze
      English: https://github.com/acidanthera/WhateverGreen/blob/master/Manual/FAQ.IntelHD.en.md
      Russian: https://www.applelife.ru/threads/intel-hd-graphics-3000-4000-4400-4600-5000-5500-5600-520-530-630.1289648/
      Chinese: https://github.com/acidanthera/WhateverGreen/blob/master/Manual/FAQ.IntelHD.cn.md
    • By AbhilashSathe
      I'm currently using AppleALC inside /EFI/Clover/Kexts.
      Sound works fine through Laptop speakers. However, as soon as I connect my earphones, i start getting a continuous buzzing sound. Can anyone help me with this?

      config.plist
      SSDTS_DSDT.zip

       
      rough 
    • By monw3d
      hey everybody
       
      as title said lilu causing very long boot 5-6 mins on SSD
      my EFI is up to date and set properly, only usb3 not working looking for kext
       
      OS 10.14.5
      my mobo p61a-d3 with i5 2400
      when -liluoff is used bood time is under 30 seconds
       
      i have tried lilu 1.2.6 to 1.3.3 same results
       
      how can i get lilu bootlog?
      i dont know how to solve this problem
       
      edit - usb3 fixed and working
    • By noisegate
      Hi,
       
      I use AppleALC v1.3.5, I can see the device in system info but no sound. Any idea?
       
      Thanks!
       
×