Jump to content
Centinho

Post-Installazione Sierra

36 posts in this topic

Recommended Posts

In driver64uefi lascia solo questi file:

 

FSInject-64.efi

OsxAptioFix2Drv-64.efi
OsxFatBinaryDrv-64.efi
VBoxHfs-64.efi
 
se non cambia niente torna mettere il tuo config

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Niente, non ho idea di cosa sia successo. Si blocca sempre e comunque, è possibile che il problema sia l'hard disk esterno? Ho effettuato l'installazione lì, ma non credo sia un problema, o sbaglio? Comunque sia, sono bloccato.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Che tu fossi su disco esterno era meglio renderlo noto, anche se non so se la cosa possa causare quello che accade. E' su usb? Nellínterno hai windows?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nell'hard disk interno ho Windows 10, ho installato Sierra in un esterno collegato via usb per provarlo, così se riuscivo a farlo funzionare l'avrei successivamente installato nell'interno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By fusion71au
      Clover r4989 ISO compiled with GCC and minimal config.plist compatible for use in VMWare Workstation.
       
      Tested with unlocked Workstation 15 running OSX 10.9 -->10.15 guest in Windows X64 host.
       
      Installation
      1. Download and unzip "EFI_Clover_r4989 for VMware.zip". Mount Clover-v2.4k-4989-X64.iso by double clicking on it.
      2. Mount your VM's EFI System Partition eg in terminal
      sudo diskutil mount disk0s1   3. Copy EFI folder from step 1 into the EFI partition
      4. Shutdown the VM, add bios.bootDelay = "3000" to your VM's vmx file
      5. Reboot your VM, press <F2> to access the VMware Boot Manager and add CLOVERX64.efi to the boot menu.
       
      Substitute your own unique and valid MLB and ROM variables in the /EFI/CLOVER/config.plist (Rt Variables section) to activate iMessage/Facetime on your VM.
    • By JackBauer24
      Hello,
       
      I have installed OSx86 10.11 (El Capitan) on April 2016 on my Asus Z170 Deluxe system.
       
      For installation I used this Thread.
       
      I used it a lot and it worked well. Meanwhile I switched to Linux and I use Win10 time to time. So OSX was forgotten. Also it did not boot correctly anymore.
       
      Now I wanted to start with a fresh installation and use OSX more often again. I want to use OSX 10.13 High Sierra. Is it working on my Asus Z170 Deluxe? I have the same Hardware as of April 2016 only the graphics card was updated to a Nvidia GTX1080.
       
      My Hardware in detail: Asus Z-170-Deluxe (Bios 3801), i7-6700k, EVGA GeForce GTX 1080 SC GAMING ACX 3.0, Samsung 950 Pro/M2 NVME 512MB, HDD 4 TB)
      Can I use some of support files from the old thread for the installation (see attachment)? Can I still use  Clover 2.3k r3292 Special Edition v2 ? Or do I need a newer version?
       
      Has someone installed High Sierra successfully on the Asus Z170 Deluxe ?
       
      About some hints where to start I would be thankful.
       
      regards
      JackBauer24
       
      Z170DeluxeFiles.zip
    • By gannok
      Hello and thanks for taking the time to read this, I can't seem to get past this screen, I've tried booting in verbose and safe mode to help diagnose the issue, but it keeps looking like the system is rejecting my CPU? am I forgetting something to do in the bootloader menu of clover on the drive? Kernel extensions? or the plist files? I've tried a lot of things. help would be much appreciated.

      Don't have access to download the Mojave installer and try that, but I assume it would be similar to this.

      I have included my EFI boot loader, and the error in hopes that it may help

      System build here

      Z370 Aorus Ultra Gaming Wifi
      i3-8100
      32GB ballistix ddr4
      RX560 4GB

      EFI.zip
    • By t0mmenhansen
      I havent used my hackintosh in a while. I wanted to boot to my mac drive. This error comes up when i try to boot. Ive tryed using explorer++ and update the lilu kext and whatevergreen kext, no luck yet. Any ideas?
       
      9700k
      16GB corsair
      1080 nvidia card
      z370-f mobo
      mac drive is an SSD from kingston
      Display port outpoot
       
×