Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
spakk

Apple has released iOS 9.3.5 to close the Pegasus spyware

1 post in this topic

Recommended Posts

With iOS 9.3.5, Apple includes one of the biggest security breaches in the history of Apple - the installation is absolutely recommended !!! read here read this article:

http://www.nytimes.com/2016/08/26/technology/apple-software-vulnerability-ios-patch.html?_r=0

Apple security update:
https://support.apple.com/kb/index?q=update+iphone&src=globalnav_support&type=organic&page=search&locale=en_US


Edit
For all smartphones with Android operating system, there are no security updates available for the current threat. Since neither the manufacturer nor Google have recognized the explosive situation. There are about 1 billion smartphones worldwide affected them. :blush:

A writer from the same region has described In 1949 the gruesome vision of a totalitarian surveillance state. We are in the middle of the action.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By the_jff
      Hi,

       

      I have a OSX 10.13.2 High Sierra guest running on Win7 pro.

      The guest is only used to configure idevice with Apple configurator2.

      guest and host as the latest itunes version and driver.

       

      I use an iPhone 6 and 6S and it's working perfectly, my problem started when I got 2 new iphone8+ (and later while writing the post, using an iPhone SE, same problem), on the host machine, no problem at all, they work and they are displayed in itunes.

      When I connect to guest, the loop start and I have to physically disconnect the usb cable for it to stop, trying the right-click on icon and connect/disconnect host... not working, it give me a unknown error.

       

      I was running Workstation Pro 12.5, so I decide to upgrade to 14.1.1, same problem.

      I tried on the Player 14, same problem... BUT, once, only once it work and I was able to see the device in Configurator and apply the profile that I needed.

      I also have a WinXP and a Win7 VM, and they can connect to the iphone8, so look like it's not an issue with the host/vmware application...

       

      VMTools is up to date

      Set to USB 2.0,

      Use the PC USB 2.0 or 3.0 port, with or without a USB hub (all those options work with the iphone 6/6s)

      The "usb.quirks.device0 = "0xvid:0xpid" config been tested and not working

      I delete all the files in c:\users\vmware\...

      I tested a new fresh guest machine from scratch, same result (so I can get narrow out a faulty .vmx file)

       

      The result is always the same... loop reconnect/disconnect on the guest machine, I hear the "dong" sound on Win7 when usb device is connect looping with the idevice sound when it connect...

       

      This is the log file for the iphone6s with the connection working

       

      2018-02-13T18:54:01.302-05:00| vmx| I125: USB: Found device [name:Apple\ iPhone vid:05ac pid:12a8 path:1/9/0/9/2/3 speed:high family:vendor,audio,hid,imaging virtPath:ehci:0 instanceId:USB\\VID_0E0F&PID_0001\\xxx serialnum:xxx arbRuntimeKey:6 quirks:slow-reconnect ownerdisplay:OS\ 10.13.2\ High\ Sierra version:3], connected to ehci port 0.

       

       

      2018-02-13T18:54:01.302-05:00| vmx| I125: USB: Device [name:Apple\ iPhone vid:05ac pid:12a8 path:1/9/0/9/2/3 speed:high family:vendor,audio,hid,imaging virtPath:ehci:0 instanceId:USB\\VID_0E0F&PID_0001\\xxx serialnum:xxx arbRuntimeKey:6 quirks:slow-reconnect ownerdisplay:OS\ 10.13.2\ High\ Sierra version:3] should already be connected

       

       

      And this is the iPhone8+ that doesn't work

       

      2018-02-13T19:23:39.465-05:00| vmx| I125: USB: Found device [name:Apple\ iPhone vid:05ac pid:12a8 path:1/9/0/9/2/3 speed:high family:vendor,audio,hid,imaging virtPath:ehci:0 instanceId:USB\\VID_0E0F&PID_0001\\xxx serialnum:xxx disconnected:1 arbRuntimeKey:8 quirks:slow-reconnect ownerdisplay:OS\ 10.13.2\ High\ Sierra version:3], connected to ehci port 0.

       

       

      2018-02-13T19:23:39.465-05:00| vmx| I125: USB: Device [name:Apple\ iPhone vid:05ac pid:12a8 path:1/9/0/9/2/3 speed:high family:vendor,audio,hid,imaging virtPath:ehci:0 instanceId:USB\\VID_0E0F&PID_0001\\xxx serialnum:xxx disconnected:1 arbRuntimeKey:8 quirks:slow-reconnect ownerdisplay:OS\ 10.13.2\ High\ Sierra version:3] should already be connected

       

      I highlighted the only difference between both.

       

      Any clue why ??

       

      My next project will be to test it on another PC in the office, fresh Workstation installation.

       

      Thanks

    • By MusicTown
      Cost: Free
      Simply search for it in the app store by searching Music Town or use the link to our website below.
      Download Link: Available on the app store!
       
      Music Town is an exciting free app where the best up and coming musicians are performing all day long. We have live concerts from nearly every genre performing in 17 different venues! From the Coffee Shop for more intimate acoustic sessions, to the Country Opry for some smooth southern jams and even the Symphony Hall for a more classical evening.

      Find your new favorite artist in Music Town today!

    • By giorgos92
      MacLock [FREE for 48h]lets you unlock your Mac with Touch ID or Apple Watch! You can even Restart or Shutdown your mac while you 're away. MacLock includes also a Widget for quick access!
      To celebrate our release we give it for free just for 48 hours. Afterwards the price will be $4. Go get your copy now on Appstore

      Also do not forget to get the companion OS X App from my website here
      http://maclockapp.com
       
       

    • By DK-RendeR
      I have my system completely setup with Clover 3259, Yosemite 10.10.5 and completed the entirety of the iMessage guide. My injected ROM values are correct and do not change.
      My hardware specs:

      • Asus Maximus VI Gene
      • Intel 4670K, not overclocked
      • Asus GTX 670 2GB
      • Apple BCM94360CD

      iCloud works no problem and all my data syncs to my iPhone 6. Perfect!

      iMessage allows me to sign in and it recognizes my phone number. However, I'm not able to send messages and all contacts appear in red. If I turn on Text Message Forwarding, it's still not perfect. Contacts only appear in green and any message people send to me do not receive on my computer, just my iPhone.

      Handoff works fine if I transfer from my iPhone to my computer, but not the other way around. For instance, if I start an email on my computer, the icons for Handoff don't even show up on my iPhone.

      I've verified that all my devices appear under my iCloud/AppleID account on the website. There are no duplicate devices listed anywhere. The WiFi/BT card appears to work perfectly, never dropping signal to the internet. Bluetooth connectivity works perfectly with my PlayStation 4 controller.

      Things I've already tried to fix this behaviour:

      • Removing the plist and cache files from my ~/Library folders
      • Completely signing out and back in to my iCloud and iMessage accounts on my iPhone and computer
      • Turning Handoff, Text Message Forwarding, and Bluetooth Sharing off and on again

      I'm beginning to think that this is an iMessage server authentication issue than anything else, strictly affecting my computer. But I'd rather not call Apple about it until I've exhausted my other options.
×