Jump to content
kylon

Cloud Clover Editor (CCE) [Clover, Ozmosis, Chameleon, OpenCore]

121 posts in this topic

Recommended Posts

cce-logo.jpg

 

 

Cloud Clover Editor is an open source application that allows you to manage the configuration of various Hackintosh Bootloaders.


Open Cloud Clover Editor

 

Cloud Clover Editor Wiki

Cloud Clover Editor Sources

 

 

Features

  • Supports Clover EFI, Ozmosis, Chameleon, OpenCore
  • GUI and Text Editor Mode
  • CCE Bank
  • Mobile friendly
  • and more...

 

Officially supported browsers

  • Chrome 42+
  • Microsoft Edge 14+
  • Firefox 39+
  • Safari 10+
  • Opera 29+
  • Opera Mobile 12+
  • Chrome for Android 75+
  • Firefox for Android 67+

 

 

Credits

  • mackie100 - took some ideas from his app
  • Clover EFI dev team
  • Eric Slivka - new serial number
  • Virtual1 - new serial number
  • cecekpawon - PHP 5.3.3 patch, , help with the ACPI Loader Mode flag and more
  • Micky1979 - Clover flying editor  (Discontinued)
  • crusher. - Help with the ACPI Loader Mode flag
  • Download-Fritz - Help with the ACPI Loader Mode flag
  • Pavo - Ozmosis fields and values
  • stehor - Ozmosis fields and values
  • Sherlocks - General help and support
  • gujiangjiang - General help and support

 

Please let me know if i forgot you!

Edited by kylon

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Kudos! Working great on my localhost but not on Clover SF (php 5.3.3) :(

What libs is currently requiring php "5.3.10"? Maybe we can trick/downgrade it a bit?

Maybe you can stick the download button to sidebar / header for easy use? :)

<?php
/*
 * Cloud Clover Editor
 * Copyright (C) kylon - 2016
 * License - http://www.gnu.org/licenses/gpl-3.0.txt
 */
if (version_compare(phpversion(), '5.3.10', '<')) {
    die('This PHP version (' . PHP_VERSION . ') is not supported, please upgrade!');
} else {
    header('Location: cce/index.php');
    exit();
}

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

CFPropertyList requires php 5.3

 

I did a quick test on a site to see the minium php version and this was the result, but i never really did a test on php 5.3.x .

I'm currently on linux and i cannot easily switch php version, i will do some tests with xamp asap.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks

 

In utils.php -> isSelected i need to compare null values, otherwise some selects will have a wrong selected value

 

the source is updated

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, seems my sf account has been deleted for unknown reasons and without email notification :)

 

i ll try to send an email to sf, meanwhile i ll look for a new host that does not delete accounts without notice...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi kylon, good work.

From my WebKintosh.app I created this little app, hope you like it.

 

Awesome, Thanks

 

OP updated

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks to you!

The intention is to support your job. The app name looks fine to you?

 

PS will add a full download manager for zipped files... it's a web browser

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi kylon, I wonder if I can send a post action (or something else) to load a config.plist decided by my app..

i.e., I can update Clover flying editor.app to find the boot partition (mount the ESP if needed) and send the path to the loaded plist to Cloud Clover Editor..

Can you help me?

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

this is a great tools but it always shows error and always show the disconnect form the server.

 

what happend about this web server?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I know, sf is a soo bad.

 

I m still a student, so no job, no money to buy a good host.

I already tried a few free hosts, but there were no improvements.

 

The next month i should be able to use a decent server.

 

Sorry for this delay :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Announcements

  • Similar Content

    • By Higgie
      Hi all
       
      I've got a fully working install of Catalina 10.15.5 using OpenCore 0.5.9 and I've managed to get everything working perfectly. It's my first PC Build ever (Let alone Hackintosh) so I'm pretty pleased that I've managed to get everything up and running so far, including Thunderbolt 3 (with hotplug), Sidecar, onboard HDMI Audio, Wifi/BT pairing across both OS (Windows 10 and MacOS). The only thing that now bugs me is the time taken to boot from the Opencore picker to my login screen. It's not super slow by any means, but with my specs I believe it should be faster. Here is what I'm running:
       
      Intel Core i7 10700K
      Gigabyte Z490 Vision D
      Noctua NH-D15S
      Corsair LPX 3000MHz 32GB RAM (2x16GB)
      Adata XPG SX8200 1TB NVMe SSD (MacOS)
      Adata XPG SX8200 1TB NVMe SSD (Windows 10)
      Crucial BX200 1TB SSD (Storage)
      Crucial MX500 2TB SSD (Storage)
      Asus 8GB Dual Arez RX580
      Corsair RM650
      Fenvi HB1200
       
      Windows boot is pretty sharp - Usually under 10secs. MacOS on the other hand usually is in the region of ~70secs. When I first installed Catalina it would boot super quick, but it's gotten more and more sluggish over the last few weeks. Is there anything I can do to speed it up? I can attach my EFI if needed.
       
      Thanks!
       
    • By EmriBG
      Hello everyone,
      I found a guide on how to install Catalina on Lenovo M920q, everything works well but the installation is freezing up.
      The USB bootable drive is a recovery one with internet based installation. The internet is working well on the pre-installation setup (I tested it, when you can use the utilities).
      The installation is freezing whether I am installing the macOS or not.
      I've attached my EFI partition so you can check if there's anything to add.
      Will realy appreciate any kind of help (quit noob to the whole thing).
      Thanks in advance and stay safe!
       
      NOTE: I did followed up the troubleshooting guide of OpenCore installation forum and the answer was to add the  NullCPUPowerManagement.kext to the kexts and configure it on the .plist file.
      This is the original EFI folder: EFI.zip
      Thats the one with the NullCPUPowerManagement.kext added: EFI.zip
       
       
       
       
    • By surfermax
      buon giorno 
      spero tu mi possa aiutare ,perche' non riesco piu' a far partire i miei 2 ssd 850 samsung sui quali highsierra funzionava perfettamente da 1 anno e non ce' maniera di farlo ripartire .unica cosa e' che riesco ad arrivare alla console dell'istaller e ho tentato varie volte di ripristinare da una time machine che ho salvato su un altro disco usb .
      il mio sistema e' un asus p5qd turbo ed e7500 dual core . grafica gtx1050 chr funzionava con accelerazione e webdriver nvidia .audio voodoo 282. e boot clover che e' sempre stato il 5103 che poi  ho aggiornato a 5120 proprio il giorno prima che succedesse il fattaccio .quel giorno ho aggiornato dal sito apple la comboupdate 10.13 .6 da 10.13.4 .e qui al riavvio boom niente diski in clover nn li visualizzava piu .ora sciacciando f3 visualizzo il preboot e lssd con highsierra aggiornato ma arrivato alla console andava in reset loop .
      a questo punto riesco a ripartire togliendo l'accelerazione .e installando i nuovi webdriver di nvidia aggiornati all 10.13.6 .
      al riavvio non parte piu' con accelerazione e sempre problema in clover dei diski ma riuscivo a partire con f3 e preboot .
      ora decido di installare da time machine e tornare alla versione 10.13.4 del giorno prima ..e al riavvio niente piu dischi ne preboot .sono fermo a questo punto ..riesco solo a far partire installer ma nn so i comandi da dare in terminal per aggiustare le cose . ho anche linux su un altro notebook. ti ringrazio anticipatamente per l'aiuto .
×