Jump to content
InsanelyMac Forum
Micky1979

Build_Clover.command, another Script to build standard Clover (or customized)

Recommended Posts

I just tried start Build_Clover script v4.7.6 under 10.13.3 (17D102) without a folder src in my home directory,  and got this error:
 

svn: warning: W205011: Error handling externals definition for 'BaseTools/Bin/Win32':
svn: warning: W170000: URL 'https://svn.code.sf.net/p/edk2-toolbinaries/code/trunk/Win32' at revision 322 doesn't exist
Checked out revision 26300.
svn: E205011: Failure occurred processing one or more externals definitions

------------------------------
Can be temporarily, retry later or seek for help.
logout
Saving session...
...copying shared history...
...saving history...truncating history files...
...completed.

[Process completed]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

I just tried start Build_Clover script v4.7.6 under 10.13.3 (17D102) without a folder src in my home directory, and got this error:

 

svn: warning: W205011: Error handling externals definition for 'BaseTools/Bin/Win32':
svn: warning: W170000: URL 'https://svn.code.sf.net/p/edk2-toolbinaries/code/trunk/Win32' at revision 322 doesn't exist
Checked out revision 26300.
svn: E205011: Failure occurred processing one or more externals definitions

------------------------------
Can be temporarily, retry later or seek for help.
logout
Saving session...
...copying shared history...
...saving history...truncating history files...
...completed.

[Process completed]

 
I think sf is unstable now. I can't commit now

 

나의 LG-F800S 의 Tapatalk에서 보냄

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think sf is unstable now. I can't commit now

 

나의 LG-F800S 의 Tapatalk에서 보냄

It seems to me that this is because the wrong link is specified in externals.txt: 

Win32  https://svn.code.sf.net/p/edk2-toolbinaries/code/trunk/Win32 

I suppose that should be: 

Win32  svn://svn.code.sf.net/p/edk2-toolbinaries/code/trunk/Win32

After I fix the local file externals.txt, the process goes on, bat produce another error:

A    Include/IndustryStandard/TcgPhysicalPresence.h
A    Include/IndustryStandard/LowPowerIdleTable.h
svn: E000002: Can't open file '/svn/p/edk2/code/db/min-unpacked-rev': No such file or directory

------------------------------
Can be temporarily, retry later or seek for help.
logout
Saving session...
...copying shared history...
...saving history...truncating history files...
...completed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

FRESH START (No ~/src folder) ERROR :(

Ellas-iMac:~ ella$ /Users/ella/Desktop/Build_Clover-master/Build_Clover.command 

================================================================================
Build_Clover script v4.7.6                                  No update available.
                             <--------------------------------------------------
================================================================================
By Micky1979 based on Slice, apianti, vit9696, Download Fritz, Zenith432,
STLVNUB, JrCs,cecekpawon, Needy, cvad, Rehabman, philip_petev, ErmaC

Supported OSes: macOS X, Ubuntu (16.04/16.10), Debian Jessie and Stretch
                             <--------------------------------------------------
================================================================================
Running from: macOS 10.12.6
Xcode 9.0
Build version 9A235
                             <--------------------------------------------------
================================================================================
Compiler settings
                             <--------------------------------------------------
Configured with: --prefix=/Applications/Xcode.app/Contents/Developer/usr --with-gxx-include-dir=/usr/include/c++/4.2.1
Apple LLVM version 9.0.0 (clang-900.0.37)
Target: x86_64-apple-darwin16.7.0
Thread model: posix
InstalledDir: /Applications/Xcode.app/Contents/Developer/Toolchains/XcodeDefault.xctoolchain/usr/bin
                             <--------------------------------------------------
/Users/ella/Desktop/Build_Clover-master/Build_Clover.command: line 753: /Users/ella/src/svnLog.txt: No such file or directory
tee: /Users/ella/src/svnLog.txt: No such file or directory
grep: /Users/ella/src/svnLog.txt: No such file or directory
grep: /Users/ella/src/svnLog.txt: No such file or directory
grep: /Users/ella/src/svnLog.txt: No such file or directory
grep: /Users/ella/src/svnLog.txt: No such file or directory
grep: /Users/ella/src/svnLog.txt: No such file or directory
/Users/ella/Desktop/Build_Clover-master/Build_Clover.command: line 753: /Users/ella/src/svnLog.txt: No such file or directory
tee: /Users/ella/src/svnLog.txt: No such file or directory
grep: /Users/ella/src/svnLog.txt: No such file or directory
grep: /Users/ella/src/svnLog.txt: No such file or directory
grep: /Users/ella/src/svnLog.txt: No such file or directory
grep: /Users/ella/src/svnLog.txt: No such file or directory
grep: /Users/ella/src/svnLog.txt: No such file or directory

================================================================================
Downloading edk2
                             <--------------------------------------------------
checking..

FRESH START (Manually created ~/src folder) GOOD :)

Ellas-iMac:~ ella$ mkdir src
Ellas-iMac:~ ella$ /Users/ella/Desktop/Build_Clover-master/Build_Clover.command 

================================================================================
Build_Clover script v4.7.6                                  No update available.
                             <--------------------------------------------------
================================================================================
By Micky1979 based on Slice, apianti, vit9696, Download Fritz, Zenith432,
STLVNUB, JrCs,cecekpawon, Needy, cvad, Rehabman, philip_petev, ErmaC

Supported OSes: macOS X, Ubuntu (16.04/16.10), Debian Jessie and Stretch
                             <--------------------------------------------------
================================================================================
Running from: macOS 10.12.6
Xcode 9.0
Build version 9A235
                             <--------------------------------------------------
================================================================================
Compiler settings
                             <--------------------------------------------------
Configured with: --prefix=/Applications/Xcode.app/Contents/Developer/usr --with-gxx-include-dir=/usr/include/c++/4.2.1
Apple LLVM version 9.0.0 (clang-900.0.37)
Target: x86_64-apple-darwin16.7.0
Thread model: posix
InstalledDir: /Applications/Xcode.app/Contents/Developer/Toolchains/XcodeDefault.xctoolchain/usr/bin
                             <--------------------------------------------------

================================================================================
Downloading edk2
                             <--------------------------------------------------
checking..available, continuing..

 

 

 

I think this may be the same issue?

If i remove my src folder and run the script i get the below ouput.

If i remove my src and recreate it manually then run the script it runs without giving the output below.

Hope that helps.

Build_Clover script v4.7.6                                  No update available.
                             <--------------------------------------------------
================================================================================
By Micky1979 based on Slice, apianti, vit9696, Download Fritz, Zenith432,
STLVNUB, JrCs,cecekpawon, Needy, cvad, Rehabman, philip_petev, ErmaC
Supported OSes: macOS X, Ubuntu (16.04/16.10), Debian Jessie and Stretch
                             <--------------------------------------------------
================================================================================
Running from: macOS 10.13.3
Xcode 9.2
Build version 9C40b
                             <--------------------------------------------------
================================================================================
Compiler settings
                             <--------------------------------------------------
Configured with: --prefix=/Applications/Xcode.app/Contents/Developer/usr --with-gxx-include-dir=/usr/include/c++/4.2.1
Apple LLVM version 9.0.0 (clang-900.0.39.2)
Target: x86_64-apple-darwin17.4.0
Thread model: posix
InstalledDir: /Applications/Xcode.app/Contents/Developer/Toolchains/XcodeDefault.xctoolchain/usr/bin
                             <--------------------------------------------------
/usr/local/bin/buildclover: line 753: /Users/shane/src/svnLog.txt: No such file or directory
tee: /Users/shane/src/svnLog.txt: No such file or directory
grep: /Users/shane/src/svnLog.txt: No such file or directory
grep: /Users/shane/src/svnLog.txt: No such file or directory
grep: /Users/shane/src/svnLog.txt: No such file or directory
grep: /Users/shane/src/svnLog.txt: No such file or directory
grep: /Users/shane/src/svnLog.txt: No such file or directory
/usr/local/bin/buildclover: line 753: /Users/shane/src/svnLog.txt: No such file or directory
tee: /Users/shane/src/svnLog.txt: No such file or directory
grep: /Users/shane/src/svnLog.txt: No such file or directory
grep: /Users/shane/src/svnLog.txt: No such file or directory
grep: /Users/shane/src/svnLog.txt: No such file or directory
grep: /Users/shane/src/svnLog.txt: No such file or directory
grep: /Users/shane/src/svnLog.txt: No such file or directory

 

I think I know what's happening. That line actually works, but in order to succeed, the parent path (where the file will be created) must exist and at this point (no ~/src) it doesn't.

Just pushed the fix to the "work" branch, please, test it with the same conditions and tell me if it works for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
svn: warning: W205011: Error handling externals definition for 'BaseTools/Bin/Win32':
svn: warning: W170000: URL 'https://svn.code.sf.net/p/edk2-toolbinaries/code/trunk/Win32' at revision 322 doesn't exist
Checked out revision 26300.
svn: E205011: Failure occurred processing one or more externals definitions

------------------------------
Can be temporarily, retry later or seek for help. 

Hi

 

This issue when I create ~/src manually

 

Launch script from scartch and something wrong now with v4.7.6. Log file attached

 

 

Sorry for my english

 

 

Build_Clover_v4_7_6_log.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmmb...  :angel:  not caused of this? SFnet_Ops

 

"The sourceforge.net website is temporarily in static offline mode.
Only a very limited set of project pages are available until the main website returns to service."

 

 

wqJPGQZ.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

 

Launch script from scartch and something wrong now with v4.7.6. Log file attached

Try the script from the work branch. As for the "svn:" messages, not the script's fault, it's SF (again).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try the script from the work branch. As for the "svn:" messages, not the script's fault, it's SF (again).

 

Thanks. With work branch, I've this issue (see also log file)

/Users/mathieu/Desktop/Build_Clover-work/Build_Clover.command: line 201: /Users/mathieu/src/BuildCloverConfig.txt: No such file or directory
...
cat: /Users/mathieu/src/BuildCloverConfig.txt: No such file or directory
/Users/mathieu/Desktop/Build_Clover-work/Build_Clover.command: line 213: /Users/mathieu/src/BuildCloverConfig.txt: No such file or directory

work branch log.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites
/Users/mathieu/src/BuildCloverConfig.txt

The script creates by default this file in the home folder. Why your copy tries to create it in ~/src? This is not my design. Do you have the BUILD_CLOVER_CFG_PATH variable, defined in ~/.profile or ~/.bash_profile?

Share this post


Link to post
Share on other sites
/Users/mathieu/src/BuildCloverConfig.txt

The script creates by default this file in the home folder. Why your copy tries to create it in ~/src? This is not my design. Do you have the BUILD_CLOVER_CFG_PATH variable, defined in ~/.profile or ~/.bash_profile?

 

 

Yes, I've BUILD_CLOVER_CFG_PATH variable in ~bash_profile. With explanation, you gave me this method some time ago. The script seems to consider this possibility, I think.

But I don't understand why there is now a lot of this lines (48)  before script menu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, I've BUILD_CLOVER_CFG_PATH variable in ~bash_profile. With explanation, you gave me this method some time ago. The script seems to consider this possibility, I think.

But I don't understand why there is now a lot of this lines (48) before script menu?

Makes sense to me. Ok, I've pushed the fix to the work branch, test and report.

Frankly, didn't see that coming...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Makes sense to me. Ok, I've pushed the fix to the work branch, test and report.

Frankly, didn't see that coming...

No more lines before menu with v4.7.8  :)  Thanks

 

Log attached

 

But SF is already down...

Build_Clover-4-7-8.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, pushed to the main branch. Never done it from my phone though (the git operation I mean) ...

 

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Ok. Thanks

 

 

Edit: v4.7.7 can't be update to v4.7.8 from fresh ~/src, now because failed to download repo from SF...

Share this post


Link to post
Share on other sites

What exactly the script update has to do with SF, when it's hosted on Github?

Sorry for my english. It is difficult to explain

 

I test update v4.7.7 to v4.7.8 without src folder. The script create src folder and try to download EDK2.... But don't display menu with update option because it can't finish to download repo. (SF is down)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Sorry for my english. It is difficult to explain

 

I test update v4.7.7 to v4.7.8 without src folder. The script create src folder and try to download EDK2.... But don't display menu with update option because it can't finish to download repo. (SF is down)

If you have a completed local copy of the SVN repository, then you can check the update to the new v4.7.8 without the SRC folder. To do this, simply run the script, without the SRC folder and when it's created, drag a local copy of the repository into it and restart the script. By the way SF has already earned. :)

svnLog:

 

Path: edk2
URL: svn://svn.code.sf.net/p/edk2/code/trunk/edk2
Relative URL: ^/trunk/edk2
Repository Root: svn://svn.code.sf.net/p/edk2/code
Repository UUID: 6f19259b-4bc3-4df7-8a09-765794883524
Revision: 26437
Node Kind: directory
Last Changed Author: edk2buildsystem
Last Changed Rev: 26437
Last Changed Date: 2018-02-28 13:07:10 +0300 (Wed, 28 Feb 2018)

The script works fine. Thanks to the developers.  :)

Edited by MakAsus

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you have a completed local copy of the SVN repository, then you can check the update to the new v4.7.8 without the SRC folder. To do this, simply run the script, without the SRC folder and when it's created, drag a local copy of the repository into it and restart the script. By the way SF has already earned. :)

I just make a test: update v4.7.7 to v4.7.8 without src folder. Before, I've made a copy of the functional  src folder ( edk2, etc).  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a small wish: Change the priority and order of verifications i.e. first to update the script, Then, if doesn’t  exist the folder - SRC, and updating the repository would begin only after a positive response to a proposal to update the script and creating the folder SRC, if it wasn’t found. Many thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

a week now

Fetching external item into 'BaseTools/Bin/Win32':
A    BaseTools/Bin/Win32/GenVtf.exe
svn: warning: W160004: Reading one svndiff window read beyond the end of the representation

Checked out revision 26300.
svn: E205011: Failure occurred processing one or more externals definitions

------------------------------
Can be temporarily, retry later or seek for help.
Ellas-iMac:~ ella$ 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



  • Similar Content

    • By zebity
      Hi Hypervisors,
       
      I have been working to move my Late 2009 Xserve MacOS Server onto Ubuntu 18.04 LTS QEMU/KVM based virtual machine using OVMF and Clover.
       
      After much effort and testing based on the following information from: Kraxel's, Kholia, Gordon Turner and Clover site:
      https://www.kraxel.org/blog/2017/09/running-macos-as-guest-in-kvm/
      https://github.com/kholia/OSX-KVM
      https://gist.github.com/gordonturner/2a2e5ecde5e7860b52e2
      https://clover-wiki.zetam.org/Home
       
      I have now managed to get OVMF/Clover boot and install of MacOS Sierra.
       
      I started with Ubuntu 16.04 initially but this required download and compile of QEMU to get update of machines to: pc-q35-2.9 or better, so I moved to Ubuntu 18.04, which has pc-q35.2.11 available as standard.
       
      So I am now working with standard Ubuntu 18.04 LTS based systems with following packages: kvm/qemu/libvirt/bridge-utils/ovmf/virt-manager
       
      As I want to use PCIe Passthrough for a number of PCIe card currently installed in the server (SmallTree 10GbE & Areca ARC-1883 SAS RAID) I set up my machine with linux kernel boot configuration (/etc/default/grub) of: 
      GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="iommu=1 intel_iommu=on" (as my machine is intel VT-d based HW virtualisation)
       
      This resulted in creation of a number of iommu groups (see /sys/kernel/iommu_group directory for this and this posting for information: https://forum.level1techs.com/t/ubuntu-17-04-vfio-pcie-passthrough-kernel-update-4-14-rc1/119639 , noting that Ubuntu 18.04 LTS has kernel version: 4.15.0-22-generic so there is no need to do kernel update for iommu to work).
       
      Using bare minimal Clover config.plist:
       
       
      And following Clover UEFI drivers:
       
      I can boot MacOS, but it is very very slow... it sits on the apple boot logo for over a minutes before finally moving onto the progress bar.
      The other problem I have is that no PCI or Network devices appear in the "About This Mac" System Information Report and I cannot get any network connectivity from bridged E1000 network device.
       
      Here is my virtlib.xml dump for the virtual machine:
       

      Can any one advise of whether I need to update the CLOVER config.plist to add extra items in to allow network and PCI Passthrough to work.
       
      Thank you.
       
      Regards,
       
      Zebity
       
    • By frankiee
      Hi there, time for my first guide after asking so many things
       
      Updated for newer Clover versions and with additional instructions for more apps: gdisk and RU.
       
      So what may be overlooked sometimes in the whole boot loader discussion is the ability of UEFI to do more than just loading an OS. This is why I see ".efi" files as "apps" because in fact they just are, built on a special kind of API: UEFI. So, you can actually do stuff like editing, diagnosing, testing certain stuff at the lowest possible system level without booting to any OS.
       
      DISCLAIMER: Use this guide at your own risk! For educational purposes only! Should do not any harm, but remember you are dealing with rather low level stuff. But at least for me everything went flawless.
       
      Prerequisites:
      Working clover installation Clover Configurator or some app to edit the config.plist  
      1) Memtest
       
      This is how to install the UEFI version of Memtest with Clover:
      Download memtest, I used this link: Image for creating boot-able USB Drive Open the archive by double clicking on it. Mount the file memtest86-usb.img within by double clicking again. Now, you should see a folder named EFI in this volume, containing a folder BOOT. Open it. The files containing it are the actual app, in 32 and 64 bit versions. Think in almost all cases we want to use the 64 bit version. Now, mount your EFI partition, using Clover configurator. Create a folder named MemTest86 in the EFI folder on your main drive. Copy all files in the EFI/BOOT folder from the mounted image to your newly created folder. That ends the basic setup! Now, we add the correct Menu entry to the clover boot menu, so that we can actually start this app.
       
      Get into clover configurator, open your standard config.plist from your boot drive and go to the GUI section. Under "Custom Entries", add an entry like this:
       

       
      Please note while the path you enter is not case sensitive, you must make sure you use the backslash "\" for entering paths, and not a slash. So basically what we do is tell clover where it can find the app, give it a name, and tell clover it is a "Windows" app. Note: with older Clover versions we had to set this to "Linux", but for now "Windows" is the setting that works.
       
      If you prefer to do a manual config, add this entry to your config.plist, under GUI/Custom/Entries:
      <dict> <key>CustomLogo</key> <true/> <key>Disabled</key> <false/> <key>FullTitle</key> <string>MemTest86</string> <key>Hidden</key> <false/> <key>Ignore</key> <false/> <key>Image</key> <string>\EFI\CLOVER\themes\Icons\os_mint.png</string> <key>Path</key> <string>\EFI\MemTest86\BOOTX64.efi</string> <key>Type</key> <string>Windows</string> <key>VolumeType</key> <string>Internal</string> </dict> Now, save and reboot and you should see the newly created entry. Note that I also used a custom Icon - this is optional - in case you don't you will just see a generic windows icon instead:
       

       
      And this is how it looks like:
       

       

       
      PS: also noticeably faster and you get also more features with this version than with the older version, for example it does now write a log file. For more Information, see: http://www.passmark.com/forum/showthread.php?4315-Memtest86-Version-5-Beta-%28Pure-UEFI%29
       
       
      2) gdisk
       
      Another app you can use is the UEFI version of gdisk (aka GPT fdisk), which you can use to edit and change your partitions.
       
      Warning! Install and use this app at your own risk! If you do something wrong here you might nuke your drive(s), so only use that if you know what you are doing.
       
      This is how to do it (even easier):
      Download here: https://sourceforge.net/projects/gptfdisk/files/gptfdisk/1.0.1/gdisk-binaries/gdisk-efi-1.0.1.zip/download Mount your EFI partition Unzip the file and copy the resulting folder to your EFI Folder, so your path goes like this "/Volumes/EFI/EFI/gdisk-efi" Get into clover configurator, open your standard config.plist from your boot drive and go to the GUI section. Add an entry like this:  
      If you prefer to do a manual config, add this entry to your config.plist, under GUI/Custom/Entries:
      <dict> <key>CustomLogo</key> <false/> <key>Disabled</key> <false/> <key>FullTitle</key> <string>GDisk</string> <key>Hidden</key> <false/> <key>Ignore</key> <false/> <key>Image</key> <string></string> <key>Path</key> <string>\EFI\gdisk-efi\gdisk_x64.efi</string> <key>Type</key> <string>Windows</string> <key>VolumeType</key> <string>Internal</string> </dict> When everything went OK you should see this after selecting the respective entry in Clover:
       

       
       
      3) RU
       
      I recently found one more app that might be interesting to some, and thats "Read Universal" or in short "RU". This is a tool that enables you to debug your BIOS and read (and modify!) every imaginable data, including UEFI variables, ACPI Tables etc.
       
      Warning, again! I think blindly messing around with this app is even more dangerous, but on the other hand it gives you access to a lot of potentially interesting stuff.
      Download here: http://ruexe.blogspot.de/ The next steps are basically the same as above so make a folder in your EFI partition, copy the .EFI files and make another custom entry in your config.plist Here are some screens:
       

       

       

       
       
      So this is what you also can do with UEFI and clover. I am curious which other useful applications might exist!
       
      Anybody who knows, maybe post it here?
    • By TimNeumann
      MB: Asus X99 A-II
      RAM: G.Skill Ripjaws V F4-3200C16D-32GVK (3200MHz, 4x 16GB DIMMs, so Total 64GB) in quad-channel configuration.
      CPU: i7 6800k @4.0Ghz
      GPUs: GTX 1080 Ti and GTX 1060 3GB
      (each one a monitor, because I can't get DVI to run parallel with DP on the 1080Ti, and my second monitor only has DVI/VGA)
      OS: High Sierra 10.13.2 (17C88) / Clover revision: 4392
       
      Hello everybody,
      I occasionally have system crashes and suspect that it is related to RAM. However, this RAM is completely new, and a run with MemTest86+ from the USB stick showed no errors. However, if I use Memtest on MacOS, I get a bunch of error messages, but sometimes none (I restart the computer between tests).  
      As I just discovered, my RAM is not on the recommended vendor list of my motherboard, nor is it on the manufacturer side of the RAM. I have read several times that the RAM may not have been tested by the manufacturer on this platform. Not a single X99 motherboard is listed for this RAM.
      So I also suspect that my RAM is not compatible.
      But if that were the case, how could it sometimes work completely error-free?
       
      During RAM tests in summer 2017 (a slightly different setup, 4x8GB but still G.Skill Ripjaws V) I had no errors at Memtest under MacOS, if I remember correctly. At that time it ran under Sierra 10.12.6. AptioMemoryFix.efi could also cause problems.
      I am appreciative for any help!
       
      Here is an excerpt from a faulty test.
      It is noticeable that it is always the same address during the test, but a different one after each test.
      Memtest version 4.22 (64-bit) Copyright (C) 2004 Charles Cazabon Copyright (C) 2004-2008 Tony Scaminaci (Macintosh port) Licensed under the GNU General Public License version 2 only Mac OS X 10.13.2 (17C88) running in multiuser mode Memory Page Size: 4096 System has 12 Intel core(s) with SSE Requested memory: 57232MB (60012990464 bytes) Available memory: 57232MB (60012990464 bytes) Allocated memory: 57232MB (60012990464 bytes) at local address 0x00000001033e1000 Attempting memory lock... locked successfully Partitioning memory into 2 comparison buffers... Buffer A: 28616MB (30006495232 bytes) starts at local address 0x00000001033e1000 Buffer B: 28616MB (30006495232 bytes) starts at local address 0x00000007ffc4d800 Running 1 test sequence... (CTRL-C to quit) Test sequence 1 of 1: Running tests on full 57232MB region... Stuck Address : ok Linear PRN : testing 7 of 16 FAILURE! Data mismatch at local address 0x0000000e88133d30 Expected Data: 0xc4c340079ac9a645, Actual Data: 0xc4c3400788468846 Running comparison tests using 28616MB buffers... Random Value : ok Compare XOR : ok Compare SUB : ok Compare MUL : ok Compare DIV : ok Compare OR : ok Compare AND : ok Sequential Increment: ok Solid Bits : ok Block Sequential : testing 80 of 256 FAILURE! Data mismatch at local BUFA address 0x000000078b8c7530, BUFB address 0x0000000e88133d30 BUFA Data: 0x4f4f4f4f4f4f4f4f, BUFB Data: 0x4f4f4f4f88468846 Checkerboard : testing 3 of 64 FAILURE! Data mismatch at local BUFA address 0x000000078b8c7530, BUFB address 0x0000000e88133d30 BUFA Data: 0x5555555555555555, BUFB Data: 0x5555555588468846 Bit Spread : testing 1 of 128 FAILURE! Data mismatch at local BUFA address 0x000000078b8c7530, BUFB address 0x0000000e88133d30 BUFA Data: 0x0000000000000005, BUFB Data: 0x0000000088468846 Bit Flip : testing 74 of 512 FAILURE! Data mismatch at local BUFA address 0x000000078b8c7530, BUFB address 0x0000000e88133d30 BUFA Data: 0x0000000000000200, BUFB Data: 0x0000000088468846 Walking Ones : testing 40 of 128 Clover Files attached
      config.plist
      drivers64UEFI.zip
      kexts.zip
      ACPI.zip
    • By BurpSuite
      screenshot:
       

       
      description:
      github: https://github.com/burpsuite/clover_theme
×