Jump to content
gengik84

[Guida] Asrock H110M-ITX/ac

299 posts in this topic

Recommended Posts

Advertisement

funziona anche l'audio sei un grande


sisi fatto


ma come hai fatto, io ho sempre utilizzato voodohda e funzionava malissimo

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok... adesso usa e goditi un po' il tuo hack... :)

Fatti un backup della EFI perché racchiude la tua configurazione, ti permetterà di avviare da usb in caso di problemi e di reinstallare

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ciao Gengik84, mi linkeresti gentilmente la wifi compatibile con questa scheda madre? C'è qualcosa di non compatibile con questa scheda madre?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ciao gengik84 vorrei prendere una Asrock H110M-ITX / AC come la tua ma leggendo la guida non sono riuscito a capire se il wifi funziona quello in dotazione o va cambiato ????? ....... lo sleep funziona?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gengik ma questa guida è valida per tutte le versione delle Asrock H110M?

 

 

Per intenderci, per tutte quelle attualmente elencate sul sito Asrock con chipset H110?

    H110 Pro BTC+ (ATX)
    H110M-HDV R3.0 (mATX)
    H110M-HDV (mATX)
    H110M-HDV/D3 (mATX)
    H110M-HDVP (mATX)
    H110M-HDS R3.0 (mATX)
    H110M-HDS (mATX)
    H110M-ITX/ac (mITX)
    H110M-ITX (mITX)
    H110M-ITX/D3 (mITX)
    H110M-I (mATX)
    H110M-DS/Hyper (mATX)
    H110M-DGS R3.0 (mATX)
    H110M-DGS R2.0 (mATX)
    H110M-DGS (mATX)
    H110M-DGS/D3 (mATX)
    H110M-DVP (mATX)
    H110M-DVS R3.0 (mATX)
    H110M-DVS R2.0 (mATX)
    H110M-DVS/D3 (mATX)
    H110M-G/M.2 (mATX)
    H110M-GL/D3 (mATX)
    H110M-STX (STX)
    H110M Combo-G (mATX)
    H110TM-ITX R2.0 (mITX)
    H110TM-ITX (mITX)

Grazie

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ciao,
con i3 7100, e sierra il procedimento è lo stesso?
perchè in rete non trovo una guida specifica per la mia configurazione e sarei tentato di provare con questa essendo la mia build molto simile

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ciao..benvenuto

 

si puoi seguirla... per creare la usb segui l'altra mia guida

Aggiungi il tuo hardware in firma in modo dettagliato, per farlo vai sul tuo profilo voce signature

 

usi la integrata come grafica?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By jc84
      Last Updated 2016-June-20
       
      OSX 10.11.5
      This is what i have done so far to get my SP3 i5 256 working. Booting from SSD in USB3 Case as I am testing I do not want to mess with my Internal SP3 SSD.
       
      The build in not perfect but works. still early days.
      chat with us and share https://gitter.im/julianjc84/jc84_SP3_hookups
       
      Updates Notes
      I require the use of USBInjectAll.kext to fix the USBports for USB wifi adapter. Seems to only effect me with USB booting. OS,s installed on internal SSD seem to not have usb issue.
       
      Issues:
      minor video artifacts once system is booted below menu bar. No Battery  
      What work and work great
      Intel 4400HD QI QE, Accelerated Video SDcard Reader Front Camera Rear Camera Trim Support Sound build in. Touch, Single input http://monstersoft.com/sp3/VoodooI2C.kext.5ms.zip do not use DSDT Surface Pro 4 Touch Cover, Single Input
      Tools
       
       

      Clover - Clover_v2.3k_r3424
       

      Clover Configuration .plist
       

      .kext used
      Touch - Single Input User Environment

      Battery Fixes - incomplete, HELP
       
       
    • By Appler
      I have using 10.11.4 with driver 346.03.06f01 for quite sometimes with no problems, but after trying to edit files to mod about my mac. I got this problem upon reboot. Can't Select NVIDIA Web Driver in System Pref.
      I tried reinstalled the driver still no luck.
       
       
      Edit: Solve by change Nvidia Version to b01 then change back to f01

    • By Moosehead1
      Hi guys,
       
      I recently updated my Hackintosh from OS X 10.11.3 to 10.11.4 and after rebooting it came up with the prohibitory symbol. I can only boot up in safe mode and when I did that it loaded up a screen almost like I was installing El Capitan again (I think it might have been for the update?). But now I cannot boot into OS X now. I didn't think the update would have any issues for my Hackintosh because there didn't seem to be any specific hardware related fixes in the update.
       
      [EDIT]
       
      I also booted up in verbose and I get this...
      OsxAptioFixDrv: Starting overrides for System\Library\CoreServices\boot.efi OsxAptioFixDrv: Error - requested memory exceeds our allocated relocation block Requested mem: 1CA00000 - 1D1FFFFF, Pages:800, Size:800000 Reloc block: BE615000 - C8D64FFF, Pages:A750, Size: A750000 Reloc block can handle mem requests: 0 - A74FFFF Exiting in 30 secs ... Error allocating 0x800 page at 0x000000001ca00000 alloc type 2 Error loading kernel cache (0x9) Boot failed, sleeping for 10 seconds before exiting...
    • By Bintan Siregar
      Hi, is anybody know kext/driver for Intel HD with Clarkdale based processor?
      I just found this tutorial http://www.insanelymac.com/forum/topic/286092-guide-1st-generation-intel-hd-graphics-qeci/page-1
       
      But i think it's just works on laptop not for computer. My motherboard is Booster H55 HD, with i3 540 processor. I just successfully installed El Capitan 10.11.4 on my computer, the problem is intel hd graphic driver, I can't get native resolution and lag display. I don't have dedicated gpu, I just want to use internal graphic, can anybody help? thank you.
    • By indibil
      Hola a todos!
       
      He instalado en mi GA-G31M-ES2L El Capitan 10.11.4 utilizando esta guía:
       
      https://www.reddit.com/r/hackintosh/comments/43hzgd/ancient_g31mes2l_board_working_with_el_capitan/
       
      Y como no hay driver para la red de la placa base, en el tutorial han utilizado una tarjeta de red RLT8111, pero yo en este ordenador tenía una RLT8169 que me funcionaba perfectamente con 10.6.8.
       
      Este ordenador hace de servidor multimedia, y siempre tengo puesta una dirección IP fija, es decir, utilizo DHCP con dirección manual.
       
      He instalado el driver RTGMac_v2.0.6 (no he encontrado otro más actualizado) y me reconoce la tarjeta de red perfectamente, con DHCP el router me asigna una dirección y tengo red e internet sin problemas, pero si elijo DHCP con dirección manual y le pongo la misma que tenía antes, o cualquier otra, coge la máscara de subred, el router, pero no los servidores de DNS ni el dominio local. No tengo acceso a internet. He probado a colocarlo todo manualmente y tampoco, sólo funicona DHCP con dirección IP asignada por el router.
       
      Sabéis a qué se debe? cómo puedo solucionarlo? en 10.6.8 no había problema. El router es el mismo, no ha cambiado nada.
       
      No se si pillar otra tarjeta de red PCIe RLT8111, pero no se dónde he leído que "El Capitán" necesita que los drivers estén registrados por Apple. Lo he leído en un post en inglés y no me he enterado mucho.
       
      Es que desde iAtkos ML que instalé en otro PC no he vuelto a hacer un hackintosh y me da la sensación de que las cosas han cambiado un poco y estoy algo perdido.
       
      Gracias!!
      RTGMac_v2.0.6.zip
×