Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
jojo2203

HDMI/DP problem lenovo X220 i7

3 posts in this topic

Recommended Posts

Hello there,

 

I have a X220 i7 El Capitan installed according to the instructions (http://x220.mcdonnelltech.com), also quite successful, the only thing that is not working the SD card connector and the output to a second monitor. The SD card connector bother but something is not so bad. Unlike the non-functioning output to the second monitor, which disturbs me very much. Property times my config.plist created appended by Clover. Maybe someone can look over and find the error.

 

Thank you. MfG jojo

 

config.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Hello Friend

 

I also have a x220 i7 (4290-58G i7-2640m) and I ran into the same problem. The solution found is: in clover in smbios set macbookpro8,1, and i set the year and week of manufacture (do not know if it affects, but I have a previous installation set only product name, but it did not work) and started working DP. The only problem - can not be the image on the monitor, then the monitor should be turned off and on.

 

I am sorry for english, google translate  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×