Jump to content
About Just Joined group Read more... ×
  • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

Announcements

  • Similar Content

    • By tosziro
      Hello,
       
      I successfully installed MacOS Catalina on this machine it booted after it. Keyboard, ethernet, touchpad, battery status was working. Only that was broken was wifi...
       
      Sadly after reboot out of the blue it stop to work completly. Displays kernel panic. I didnt change anything.
      panic 2cpu 2 caller userspace watchdog timeout no successful checkins from com.apple.logd in 120 seconds
       
      This is my first Hackintosh.  I have complety no idea what should I do now. :-(
      Maybe you could help me, Im attaching my EFI config... I used OpenCore to install.
       
      Intel Core i7-4702MQ Intel HD Graphics 4600 / Nvidia 760M  
      Thank you.
      EFI.zip
    • By kokozaurs
      Hi all,
       
      I'm using ESXI 7.0b (did use 6.7 to try but with no difference).
       
      Right now on Catalina but I can't seem to try to get GPU (RX580) working properly.
       
      I pass it through to the VM(tried with windows before with no problems) and it appeared just as pci-device with no name.
       
      After that, I've applied whatevergreen + lilu kexts and it does properly recognize it under system report however that's all there is. It's listed at GFX0. See attached images.
       
      No hardware acceleration. Monitor also not turning on using either DP/HDMI. 
       
      Since it is being passed through to the VM, it seems that the problem is not on ESXi side but on macOS side. 
       
      Has anyone has been able to pass through an AMD GPU to ESXI VM? Can anyone suggest some pointers as to where I could find some solutions to this problem?
       
      Thanks! 
       
       



    • By b2550
      Currently my install is 100% working except that so far I have only been able to get one of my 1080p monitors working with a MiniDP to HDMI cable. I currently am getting a second MiniDP to HDMI cable but for now I am stuck with a DVI to HDMI cable.

      The monitor that is working is plugged in via the MiniDP to HDMI. The monitor that isn't working is using the DVI cable. However I also tried switching it to HDMI to HDMI which had the same result. The monitor wakes up but it's black. However for whatever reason, both monitors are still recognized in system preferences and hackintool.

      I know all my cables are good and work because I updated from an install of El Capitan (which I still have on it's original SSD just in case this install fails) as well as a Windows install. Both monitors worked fine on El Capitan for literally years. El Capitan is just too old now and I need to update to keep up with software updates.

      Problem reporting files should provide needed info about how I've configured this install. Build is in my signature.
      debug_22725.zip
    • By autantpourmoi
      I'm an happy user of a x99 built hackintosch since 6/7 years using it mainly for photoshop and fcpx ... Using new camera with better resolution and video in ProResRaw , my built start to struggle a bit 
      I'm thinking of making a new built and seeking for advices for this new built that I want evolutive and last at least as long as my previous built 
      I'll use a SSD M2 forth Generation so I need at least 2 to 3 SSD M2 PCI x4 slots
      then which proc to use , I was thinking about the AMD Ryzen 9 3900xt or the Intel I9 10900k ( don't have the money for AMD threadripper ) if you have better idea I'm really open to it as long as you explain it to me 
      then which chipset should I use:
      for Intel  , should I go to Z490 or X299 or W480
      For AMD , I think I have only the choice of X570
      I always used Gigabyte motherboard so it will be naturally my first choice but again I'm open to any suggestion
      I need at least usb 3,1 Gen 2 and TB3 is not necessary but an option and can be add later on with a PCI Card I think
      So I'll be pleased o read your opinion and the choices that you'll do for the purpose of this built 
      thanks in advance 
       
       
×