Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
tissot

Thinking about which hardware to use

13 posts in this topic

Recommended Posts

I tried several times to install Yosemite on GA X79-UD7 with GTX750 but still without any success :( 

I have another motherboard - GA Z68MA-D2H-B3 with i5 CPU, and can move GTX750 on it. 

 

Should I try with Z68 if possibility to run OS X is higher or to try again with X79 ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

use for "GA X79-UD7" the DMG package of ramagedev, thre are all necessary drivers, DSDT and SSDT included, so will OS X work! if you use Chameleon bootloader uses a matching kernel to the version you want to install.

 

more information you can refer here.http://www.rampagedev.com/?page_id=48

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have recently built a Great hack from the Gigabyte Z97X-UD7 mother board and with all the information from www.rampagedev.com, I was able to build the USB to boot into loading Mavericks and Yosemite and used the Haswell.dmg package downloaded from that site to install and configure the computer COMPLETELY! There is a network.kext and a sound fix included.

 

I used an EVGA Invidia GTX-760 and the video works OUTofThe Box. My 2014 MacBookPro has the GTX750 inside so there must be Apple drives loaded with Yosemite and Mavericks to support that video card.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Short update: I used x79-ud5 v2.2 from x79.dmg , it seems I have a problem with the video driver, without nv_disable=1 I just receive a restart

Share this post


Link to post
Share on other sites

check the contents of the DMG file. If you should not find your board in the DMG, so make with Maciasl a dsdt / SSDT and modify. If you have problems with modifying the dsdt and SSDT? then contact rampagedev or uploade here your raw dsdt's files.

but the drivers for the board you can use from the DMG.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Finally I did change GTX750 to GT740 and it looks like everything works fine now. Strange in About this Mac I can see Processor: 3,2GHz Unknown probably because there were not i7 Extremes in MacPro's ...

 

I have an PCI-ex WiFi adapter (Asus PCE-N15) for which didn't find info is it can work with OS X. Perhaps will buy TP-Link TL-WDN4800. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Finally I did change GTX750 to GT740 and it looks like everything works fine now. Strange in About this Mac I can see Processor: 3,2GHz Unknown probably because there were not i7 Extremes in MacPro's ...

 

I have an PCI-ex WiFi adapter (Asus PCE-N15) for which didn't find info is it can work with OS X. Perhaps will buy TP-Link TL-WDN4800. 

 
 

these cosmetics you can modify manually, here's an example video. .... or google for how to edit "About this Mac"

Edited by spakk

Share this post


Link to post
Share on other sites

For now everything works fine I think. Tried to copy the test environment from hdd to ssd with SuperDuper but it seems EFI partition doesn't copied. Should I have to use some program like NortonGhost, CloneHD ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×