Jump to content
  1. nmano

    nmano

  2. nikitenich

    nikitenich

  3. Sun River

    Sun River

  4. Myr7

    Myr7

  5. PMheart

    PMheart

  6. KTC

    KTC

  7. ctich

    ctich

  8. Derty

    Derty

  9. Sherlocks

    Sherlocks

  10. chitti

    chitti

  11. Leader86

    Leader86

  12. PippoX0

    PippoX0

  13. Stabi

    Stabi

  14. Twadger

    Twadger

  15. Vampirexx

    Vampirexx

  16. Api

    Api

  17. ipyxmilitia

    ipyxmilitia

  18. The Real Deal

    The Real Deal

  19. crazybirdy

    crazybirdy

  20. AkimoA

    AkimoA

  21. Allan

    Allan

  22. artur_pt

    artur_pt

  23. Bor

    Bor

  24. Riley Freeman

    Riley Freeman

  25. linzhouyu

    linzhouyu

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By TheIvanovization
      Hello for everyone!  
       
       
      Recently I installed El Capitan (in a clean installation because a troubles after install) and I can't enable the audio. In my first installation (update from Yosemite) all was well but a few days, when I reboot, the logo freezes and that's all. In that installation the audio works fine (only the backside ports) BUT in this installation (the clean installation) I can't fix the audio.
       
      I tried a many tutorials for fix it but nothing result; also I followed a tutorial for a recognized dev but still not working. I leave my console output and specs of my computer. Please help and enjoy your weekend.
      CHEERS 
       
      MY SPECS:
      Processor: i5 Haswell Graphics: Intel HD 4600 Audio: Realtek ALC887-VD2 LAN: Realtek 8111GR Motherboard: Asus B85M-G R2.0  
       
      Salida guardada de la terminal.zip

      config.plist.zip




×