Jump to content
fantomas1

Nvidia Web Driver updates for El Capitan (UPDATE 07/11/2018)

724 posts in this topic

Recommended Posts

Advertisement

Anyone with the 346.03.05f01 version after upgrading to .3 and not having it load for you? this seems to be the case with smbios iMac17,1 even after changing Config2 tot none... anyone got any idea what's going on?

Simply refuses for me and may have to revert my skylake test build back to .2...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I own a TitanX, Installed on  El Capitan 10.11.3  with Latest Nvidia Drivers, Everything seen fine but Photoshop have some issues when resizing images so trying to figure out thing I also found LuxMark v3,1 show me an error on the OpenCL GPU test:

 

Should I worry about this?

post-218345-0-16532600-1453564887_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've restored to .2 again, after 3 days of intensive trying I couldn't get these drivers to work with the iMac17,1 smbios, changing my smbios to for example 15,1 or MacPro3,1 did work.

So it seems if you're rocking skylake already as I do nvidia + iMac17,1 smbios is a no go for some weird reason.

The symptom is black screen just like before you change 65CE76090165799A from Config2 to none, except this has been changed and I have rebuild the prelinked kernel and caches.

 

So if you managed nvidia +iMac17,1 smbios I'd hear it gladly and else too... it's just puzzling and to the best of my knowledge this can't be done at this very moment.

 

In retrospect; .2 works within 5 minutes of installing the webdrivers and have been stable for weeks, .3 just won't work for me whether it's the smbios or this gtx960 I'm not sure (have no other card to try).

 

Here's all info proving it works with .2 perfectly, it's an Asus Strix 960;

 

NVIDIA GeForce GTX 960:

 

  Chipsetmodel: NVIDIA GeForce GTX 960

  Type: GPU

  Bus: PCIe

  Sleuf: PCI Slot 0

  Breedte PCIe-baan: x16

  VRAM (totaal): 4095 MB

  Fabrikant: NVIDIA (0x10de)

  Apparaatcode: 0x1401

  Revisiecode: 0x00a1

  ROM-revisie: VBIOS 84.06.26.00.08

  Beeldschermen:

LED Cinema Display:

  Beeldschermtype: LCD

  Resolutie: 1920 x 1200

  Pixeldiepte: 32-bits kleur (ARGB8888)

  Hoofdbeeldscherm: Ja

  Synchrone weergave: Uit

  Online: Ja

  Rotatie: Ondersteund

  Verbindingstype: DisplayPort

Share this post


Link to post
Share on other sites

After you changed to "none" you must resintall the kext with easykext otherwise changes won't take effect

 

 

I've restored to .2 again, after 3 days of intensive trying I couldn't get these drivers to work with the iMac17,1 smbios, changing my smbios to for example 15,1 or MacPro3,1 did work.

So it seems if you're rocking skylake already as I do nvidia + iMac17,1 smbios is a no go for some weird reason.

The symptom is black screen just like before you change 65CE76090165799A from Config2 to none, except this has been changed and I have rebuild the prelinked kernel and caches.

 

So if you managed nvidia +iMac17,1 smbios I'd hear it gladly and else too... it's just puzzling and to the best of my knowledge this can't be done at this very moment.

 

In retrospect; .2 works within 5 minutes of installing the webdrivers and have been stable for weeks, .3 just won't work for me whether it's the smbios or this gtx960 I'm not sure (have no other card to try).

 

Here's all info proving it works with .2 perfectly, it's an Asus Strix 960

Share this post


Link to post
Share on other sites

After you changed to "none" you must resintall the kext with easykext otherwise changes won't take effect

 

 

 

Which kext do you exactly mean?

Tried that to no avail really.

Share this post


Link to post
Share on other sites

AppleGraphicsControl.kext Right, is not the one that you change the parameter? 

 

I did, but that won't work.

What I did for 2 is copy the file to desktop, edit it, overwrite it and repair permissions.

That works.

However replacing the whole kext won't, never did.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So on 10.11.3 + official drivers it seems Final Cut Pro X is now fixed. Incase anyone else is wondering about this.

It's ok for me

post-1181448-0-57030700-1453836954_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did, but that won't work.

What I did for 2 is copy the file to desktop, edit it, overwrite it and repair permissions.

That works.

However replacing the whole kext won't, never did.

Sometimes it acts up when doing a copy replace. Copy to desktop the vanila 10.11.3 kext, modify it, delete the original kext from s/l/e, then copy the .kext back with your fave kext utility. I have had times in the past where just overwriting using a kext utility doesn't work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did, but that won't work.

What I did for 2 is copy the file to desktop, edit it, overwrite it and repair permissions.

That works.

However replacing the whole kext won't, never did.

 

I'm experiencing the same problems on a fresh 10.11.3 install running on a Skylake-based system with iMac17,1 as System Definition. Did the same steps as you, copy, overwrite but no avail. I'm using a GTX 970 and connecting my U2515H via Displayport, but shouldn't give an error. It's quite strange that nobody is experiencing problems like these. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

What happened before what was the problem with FCPX ?

it was no problem to confirm the writing of rhcp011235, and illustrate

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm experiencing the same problems on a fresh 10.11.3 install running on a Skylake-based system with iMac17,1 as System Definition. Did the same steps as you, copy, overwrite but no avail. I'm using a GTX 970 and connecting my U2515H via Displayport, but shouldn't give an error. It's quite strange that nobody is experiencing problems like these. 

 

For me it's a gtx960 with also a screen on DP, i7-6700k.

I'll just wait for them to release a driver update or osx 10.11.4 at this point.

Nothing seems to help or solve it.

 

 

Sometimes it acts up when doing a copy replace. Copy to desktop the vanila 10.11.3 kext, modify it, delete the original kext from s/l/e, then copy the .kext back with your fave kext utility. I have had times in the past where just overwriting using a kext utility doesn't work.

 
Unfortunately no...

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

For me it's a gtx960 with also a screen on DP, i7-6700k.

I'll just wait for them to release a driver update or osx 10.11.4 at this point.

Nothing seems to help or solve it.

 

 

 
Unfortunately no...

 

 

I've found a temporary fix. Unplugging the DP connector and plugging it back in seems to fix it on cold boot. Sleep on my system works, and also wakes my monitor. Not ideal but at least it works for now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Getting a Mac Pro 3.1 and separate EVGA GTX570 HD. Should the new updated driver just released work as long as I match

the build as well? Going to be running newly installed El Capitan and use for single monitor 4K GoPro video editing. Plan

To use GoPro Studio and just bought a 2008 3.1 and then separate GTX570 for a song, 350 total for both. Or should I use some

previous driver to get it up and running? Thanks for info.

Share this post


Link to post
Share on other sites

346.03.06b01 available via NVIDIA® WebDriver Updater

 

Im honestly afraid to upgrade past 10.11.3 and current NVIDIA web drivers because FCPX and everything seems to be working.

 

I don't understand how they can fix it? than break it again? very confusing 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

For me it's a gtx960 with also a screen on DP, i7-6700k.

I'll just wait for them to release a driver update or osx 10.11.4 at this point.

Nothing seems to help or solve it.

 

 

 
Unfortunately no...

 

 

Hey, quick update. I found the culprit here on my config. My monitor was set to use Displayport 1.2. Read somewhere that it might cause issues, so I turned the screen back to 1.1a and it worked like a charm. Now I don't have to give my PC a big hug everytime I want to use OS X. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi , since 10.11.2 i'm experiencing issue with photoshop cc 2015 ( up to date ) ...I have to deactivate open CL under photoshop to avoid artefact on the picture when i'm working with almost all tools ..I already report that to Adobe and they told me that it was a problem with nvidia web drivers ...I also sometimes loose completly my photo which turn in a black screen and i need to clik somewhere on the screen to get it back , and the screen is blinking to , all that under photoshop only ..I didn't try FCPX yet...I have a X99gigabyte ud4 , gtx970 i7 5830K  smsbios 14,2 and running know 1011.3 with the same problem...Do you know how i can report to nvidia as i couldn't find the right forum on their site 

best regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By gengik84
      Ciro82==>>Thanks
      Uno dei tre Requisiti:
      Hack funzionante Mac vero Macchina virtuale Impostazioni Bios per il boot:
      Cercate una voce  del tipo “Sata Mode”e settatela  in AHCI
      Secure Boot: disabilitare o altri sistemi operativi
      CSM: UEFI o LEGACY, oppure a secondo del tipo di installazione
      VT-x / VT-d disable
      *Nota: Secure boot e csm valido solo per bios UEFI
      Materiale Occorrente 
      "OS X (Versione App.Store)”
      USB 8GB  *nota: nel caso di usb superiori dovrà essere partizionata, in modo da avere una partizione su cui "lavoreremo,di questa dimensione
      ShowAllfiles 
      kext Wizard 
      Bootloader Clover_2.3k_r xxx:                   http: //sourceforge.n.../cloverefiboot/
      Clover Configurator:                                    http: //mackie100proj...a.org/download/
      FakeSmc.kext:                                            https://github.com/kozlek/HWSensors/releases
      In allegato,a fondo pagina troverete un "pacchetto" contenente : ShowAllfiles, Kext Wizard, FakeSmc.kext: 
      App alternative:
      ESP Mounter Pro: per montare la partizione EFI
      Vi illustrerò tre metodi per creare la usb, ma sono ben distinti… quindi usatene soltanto uno
      Metodo 1: “Install Mac_OS_X.command” Metodo 2: “Create Install Media di Apple” Metodo 3:  Metodo Manuale Alla fine delle preparazione dell’installer, tutti i metodi necessitano l’installazione del Bootloader Clover sulla a vostra USB.
      “CONDIZIONI OBBLIGATORIE”
      PUNTO 1: che la vostra usb sia stata preventivamente nominata USB (caratteri maiuscoli) Tabella di partizione GUID e la formattazione in  Mac esteso Journaled.
      PUNTO 2: che l’installer di OSX si trovi in Applicazioni
      Utility Disco 
      Selezionate la pendrive, andate su “partizione”, selezionate “1 partizione”, impostate Mac OS esteso journaled e date il nome USB, poi in basso cliccate su opzioni e scegliete Tabella partizione (GUID), poi “applica”.
      Immagine 
      Riporto nuovamente l’operazione sopra citata adoperando dal nuovo Utility Disco introdotto su El Capitan.
      Rimane ovviamente invariato nome della usb in ==>> USB (maiuscolo), la formattazione in Mac esteso Journaled e sia la mappa partizione in GUID
      Da utility disco selezionate la usb, cliccate su inizializza.
      dal menù a tendina scegliete la relative impostazioni
      Immagine  
      Procedura effettua da High Sierra è la stessa della precedente, l'unica attenzione e operazione da aggiungere in primis  è cliccare nel menù a tendina in alto sulla sinistra di utility disco e selezionare "mostra tutti i dispositivi"
      Immagine 
       
      =====================
        METODO 1: "Install_Mac_OS_X.Command" Lo script che trovate allegato in fondo alla guida permette la creazione dell’installer in maniera automatica
      Include la possibilità di scelta di tre versioni di osx
      Yosemite El Capitan Sierra Il risultato finale è come quello del metodo "manuale" descritto nella guida, per cui l'installazione avverrà in un solo passaggio, non in due come con il metodo createinstallmedia. 
      Offre inoltre la possibilità di inserire un kernel patchato, utile, per esempio, per chi usa AMD.
      Rimane invariato il nome dato alla usb in USB, mappa partizione e tipo di formattazione
      Se la vostra usb non sarà rinominata nel modo corretto, verrete avvisati dal terminale, quindi non dovrete far altro che apportare la relativa modifica e rilanciare nuovamente lo script
      Esempio
      ===========================
      Metodo 2 
      L'intento è quello di usare la procedura fornitaci direttamente da Apple, "createinstallmedia", introdotta  con Mavericks. 
      Tale metodo prevede l’uso del terminale che via via se ne sta perdendo il “valore e l’uso”
      Inizialmente per i neofiti potrà sembrare problematico ma alla fine non è così.
      Durante il post installazione alcune operazioni ne richiedono l’ uso.
      Perciò mi sono chiesto perchè, qualora uno volesse, non far conoscere da subito un po’ questo “strumento”???
      Per favorirvi vi ho allegato i comandi già  “pronti”, i quali li potrete copiare ed incollare sul terminale.
      A questo punto aprite il terminale, copiate ed incollate il comando sottostante e premete invio, digitate la vostra password e premete nuovamente invio.
      Comando per creare USB con Yosemite:
      sudo /Applications/Install\ OS\ X\ Yosemite.app/Contents/Resources/createinstallmedia --volume /Volumes/USB --applicationpath /Applications/Install\ OS\ X\ Yosemite.app --nointeraction  
      Comando per creare USB con El Capitan
      sudo /Applications/Install\ OS\ X\ El\ Capitan.app/Contents/Resources/createinstallmedia --volume /Volumes/USB --applicationpath /Applications/Install\ OS\ X\ El\ Capitan.app --nointeraction Comando per creare USB con Sierra 
      sudo /Applications/Install\ macOS\ Sierra.app/Contents/Resources/createinstallmedia --volume /Volumes/USB --applicationpath /Applications/Install\ macOS\ Sierra.app/ --nointeraction Per creare USB con Hight Sierra o Mojave usate --> C_I_M (aggiornato per 10.14)
       
      Funziona con il drag & drop sul terminale, in questo caso non vi è necessità che la usb sia nominata in un determinato modo ed essendo basato su create install media ovviamente funziona da 10.9 a 10.14.... 
      BENE…IL PROCESSO DI CREAZIONE E’ INIZIATO…
      AVREMO CIRCA 20/30 MINUTI DI TEMPO LIBERO A CUI DEDICARSI A CIO’ CHE VOGLIAMO………………………………………..  
      COLGO L’OCCASIONE PER FARVI NOTARE LA VELOCITA’ E LA SICUREZZA DI QUESTO METODO
      CONFRONTATE QUESTO CON IL TERZO METODO E NOTERETE CHE CON UN SOLO PASSAGGIO, OSSIA IL COMANDO DATO AL TERMINALE, FACCIAMO IN UNA SINGOLA OPERAZIONE TUTTI I VARI STEP DESCRITTI SULL’ ALTRO METODO.
      DETTO QUESTO, MOLTO IMPORTANTE E’ SOTTOLINEARE CHE COSI’ FACENDO EVITEREMO ERRORI  DI DISTRAZIONE RIGUARDO AI PASSAGGI O FRAINTENDIMENTI.
      Immagine 
      Potete adesso passare ad installare il bootloader Clover sulla vostra usb.
      *NOTA*:
      Avendo usato questo metodo l'installazione si dividerà in due fasi, perciò dopo il primo riavvio e necessario far partire nuovamente l'installer, selezionare lo stesso disco senza formattarlo.
      Finita questa ulteriore fase , l'installazione sarà terminata
      =========================
      METODO "MANUALE"....  (lascio per futura memoria-Compatibile fino a 10.12)
      ==========================
      Bootloader
      **Nota:** Installazione in UEFI  dipenderà dalla scheda madre in vostro possesso, quindi se non supporta tale opzione , il bootloader dovrà essere installato in  modalità Legacy.
       Vi invito, qualora non sapeste questa informazione, a recarvi nel sito ufficiale del produttore e controllare le informazioni a riguardo
      Fatto questo dobbiamo installare  Clover sulla usb.
      A seconda del tipo di Bios o al tipo di installazione che vogliamo fare UEFI o Legacy avremo ovviamente configurazioni diverse in questa fase.
      Lanciate il pkg.
      Immagine 

       
      Cambiate la destinazione di installazione ad USB oppure Install Mac_OS_X (a secondo del tipo di creazione eseguita)
      Successivamente clicchiamo su "Ad Hoc"
      Per Installazione UEFI
      Mettete i flag   : Installazione solo per avvio UEFI
                               : installare Clover nella ESP
                               : Driver64UEFI  AptioMemory --> (consigliato) 
                               : Driver64UEFI  ApfsDriverLoader --> (consigliato) --> sostituisce l'uso del driver apfs.efi
                               : Selezionate l'altri driver come da successiva immagine,
       
      *Nota: Altri driver che si possono usare  al suo posto  sono:
       informazioni 
       
      Proseguite con l’installazione.
      Immagine 
      ** Ricordate che avrete accesso a questa cartella dopo aver montato la partizione EFI**
      ===========================
      Per installazione Legacy
      Immagine 
      ===========================
      Impostazione per config.plist:
      Con clover configurator “montate” la partizione EFI della usb.
      1) Per fare questo nel menù di sinistra, cliccate su “Mount EFI”
      2) individuate la partizione relativa alla vostra usb, a questo punto montiamo la relativa partizione EFI  selezionando l’apposito pulsante “Mount Partition”
      Immagine 
      3) Successivamente cliccate su “Open Partition”.. recatevi in EFI/Clover ed aprite il config.plist
      4) Sezione ACPI: Disabilitate tutti i fix sia del menù 1 che del menù 2
      Immagine 
      5) Sezione BOOT: Sole se si sta installando Yosemite mettete il flag su kext-dev-mode=1
      Immagine 
      6) Sezione RT Variables: Se si sta installando El Capitan oppure Sierra, aggiungere i valori: BooterConfig= 0x28, CsrActiveConfig= 0x67
      Immagine 
      7) Sezione System Parameters: Su inject kext mettete YES
      Immagine 
      ===========================
      Nota: Su El Capitan, è stato introdotto SIP (System Integrity Protection)
      Info:
      ===========================
      Recatevi in EFI/Clover/kext/10.x 
      X= alla versione di osx che state installando. Per esempio se installerete Yosemite dovrete recarvi nella cartella 10.10, con El Capitan in 10.11….ecc
      Se non ci fosse tale cartella, createla e nominatela voi a “modo”.
      Copiatevi all’interno FakeSmc.kext
      *Nota se venite già da altre vostre configurazioni, oltre kext sopra citato ,potete mettere gli altri necessari per il vostro hardware
      Stessa cosa se avete DSDT e/o SSDT potete copiarli in EFI/Clover/Acpi/Patched
      Immagine 
      
      Per High Sierra:
      Scaricare il driver apfs.efi a fine guida, collocarlo:
          --> EFI/clover/Driver64UEFI se stiamo usando UEFI
      --> EFI/Clover/Driver64 se stiamo usando Legacy
       
      Per chi volesse continuare ad usare HFS vi rimando a questo post:
        Come installare High Sierra in HFS direttamente dalla usb  
      Utenti Laptop:  Nel 99% è obbligatorio disattivare la grafica discreta Nvidia/Amd per installare questo nuovo osx
                                     Quindi aggiungete --> SSDT-Disable_DGPU.aml.zip
                                     in EFI/Clover/acpi/Patched della usb
      --------------------------------------------------------------------
      Per Mojave:
      Scaricare il driver apfs.efi per 10.14 a fine guida, collocarlo:
          --> EFI/clover/Driver64UEFI se stiamo usando UEFI
      --> EFI/Clover/Driver64 se stiamo usando Legacy
      Versione di clover non antecedente a V_4015
      Volete usare HFS?
      E' possibile fare un installazione diretta su altro disco o partizione, nel caso può essere usato anche per effettuare aggiornamenti...
      nel caso guardate...
       Mojave in HFS 
       Oppure direttamente da usb  
       
      Fatto questo avrete la vostra USB bootable per installare OSX.
      ………Non scordatevi Fakesmc.kext da mettere nella relativa cartella…. senza il quale non farete mai il Boot......
      *NOTA: se usato il terminale per la creazione della usb, l'installazione si dividerà in due fasi, perciò dopo il primo riavvio e necessario far partire nuovamente l'installer, selezionare lo stesso disco senza formattarlo.
      Finita questa ulteriore fase , l'installazione sarà terminata
      **NOTA** Se avete processori Broadwell,Skylake o Kabylake...usate FakeSmc.kext e relativi sensors che trovate all'interno del secondo pacchetto.. (potete usarlo anche sui precedenti senza problemi, essendo una versione più aggiornata ha ulteriore supporto per le cpu più recenti)
      Update: Fakesmc e sensors versione 6.26
      Post installazione... post #2           
       Buon Hack….. 
      Aggiornamento:Install_Mac_OS_X.command.zip (compatibile da 10.10 a 10.12)
      le info le trovate a questo post
      Ringrazio @Ciro82 che mi ha aiutato nel preparare questa guida.
      Pacchetto.zip
      Pacchetto-2.zip
      apfs.efi-10.13-NoLog.zip
      Pacchetto-Fake+Sensors 6.26.1440.zip
      apfs.efi-10.13.1-No_LOG.zip
      apfs.efi-10.13.2_No_Log.zip
      apfs.efi-10.13.3-No_Log.zip
      apfs.efi-10.13.4-No_Log.zip
      apfs.efi-10.13.5_No_Log.zip
      C_I_M.zip
       
      apfs.efi-10.14-beta1_No_Log.zip





       

    • By fantomas1
      Hi InsanelyMacaholics   

      Use this thread to link / talk about of the future Nvidia Web Driver updates for macOS Sierra.
       
      10.12.6
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f13 --> build 16G1815 (thanks to flowrider) New!
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f12 --> build 16G1710 (thanks to BreBo)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f11 --> build 16G1618 (thanks to Frank Nitty)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f10 --> build 16G1510 (thanks to BreBo) 
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f09 --> build 16G1408 (thanks to BreBo)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f08 --> build 16G1314 (thanks to BreBo)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f07 --> build 16G1314 (thanks to haring)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f06 --> build 16G1212 (thanks to WeBeRiO)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f04 --> build 16G1114 (thanks to lukazm)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f03 --> build 16G1036 (thanks to Gradou)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.25f01 --> build 16G29 (thanks to Badruzeus)
       
       
      10.12.5
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.15f01 --> build 16F73 (see this post)
       
       
      10.12.4
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.05f02 --> build 16E195(thanks to crachmaster4999)
      Nvidia Web Driver - 378.05.05.05f01 --> build 16E195 (thanks to Moviemakergr)  Pascal support!!!
      Nvidia Web Driver - 367.15.10.45f01 --> build 16E195 (thanks to Lanc)
       
       
      10.12.3

      Nvidia Web Driver - 367.15.10.35f01 --> build 16D32 (thanks to shatterhenner)
       
       
      10.12.2
      Nvidia Web Driver - 367.15.10.25f02 --> build 16C68 (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.15.10.25f01 --> build 16C67 (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.15.10.25b06 --> build 16C60b/16C63a (see this post)
       
       
      10.12.1
      Nvidia Web Driver - 367.15.10.15f03 --> build 16B2657/16B2659 (thanks to Moviemakergr).
      Nvidia Web Driver - 367.15.10.15f01 --> build 16B2555 (thanks to Moviemakergr)
       
       
      10.12.0
      Nvidia Web Driver - 367.15.10.05f01 --> build 16A323 (thanks to phi777)
       
       
      GM
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A323 (same driver since DP4/PB3)
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A322 (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A320 (see this post)
       
       
      DP/PB
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A313a (DP8 & PB7) (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A304a (DP7 & PB6) (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A294a (DP6 & PB5) (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A286a (DP5 & PB4) (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.10.10.05b01 --> build 16A270f (DP4 & PB3) (thanks to TheRacerMaster)
      Nvidia Web Driver - 367.05.10.05b07 --> build 16A254g (DP3 & PB2) (see this post)
      Nvidia Web Driver - 367.05.10.05b07 --> build 16A238m (PB1) (thanks to Faun) 
      Nvidia Web Driver - 367.05.10.05b07 --> build 16A239j (DP2) (thanks to Faun)
      Nvidia Web Driver - 367.05.10.05b03 --> build 16A201w (DP1) (thanks to Xmedik)
       
    • By fantomas1
      Hi InsanelyMacaliens    
       
      Use this thread to link / talk about of the future Nvidia Web Driver updates for macOS High Sierra.
       
      10.13.6
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.40.118 --> build 17G5019 (thanks to ReddestDream)  New!
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.40.113 --> build 17G4015 (thanks to flowrider)
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.40.108 --> build 17G3025 (check here)
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.15.15.108 --> build 17G2307 (thanks to marcozardi)
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.40.105 --> build 17G65 (thanks to sl0wtarget)
       
      10.13.5
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.35.106 --> build 17F77 (check here)
       
      10.13.4
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.30.107 --> build 17E202 (check here)
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.30.106 --> build 17E199 (thanks to BreBo)
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.30.103 --> build 17E199 (thanks to ricoc90)
       
       
      10.13.3
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.25.161 --> build 17D102 (thanks to Cyberdevs)
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.25.160 --> build 17D2102 (thanks to Cyberdevs)
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.25.159 --> build 17D2012 (thanks to cyberdevs)
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.25.158 --> build 17D102 (thanks to cyberdevs)
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.25.157 --> build 17D2047 (thanks to cyberdevs)
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.25.156 --> build 17D47 (thanks to darthsian) 
       
       
      10.13.2
      Nvidia Web Driver - 378.10.10.10.25.106 --> build 17C2205 (thanks to KGP-X99)
      Nvidia Web Driver - 378.10.10.10.25.105 --> build 17C2120 (see this post)
      Nvidia Web Driver - 378.10.10.10.25.104 --> build 17C205 (thanks to ReddestDream)
      Nvidia Web Driver - 378.10.10.10.25.103 --> build 17C89 (thanks to Il Francy MacPc) 
      Nvidia Web Driver - 378.10.10.10.25.102 --> build 17C88 (thanks to piiggggg)
       
       
      10.13.1
      Nvidia Web Driver - 378.10.10.10.20.109 --> build 17B1003 (see this post)
      Nvidia Web Driver - 378.10.10.10.20.108 --> build 17B1002 (thanks to BreBo)
      Nvidia Web Driver -378.10.10.10.20.107 --> build 17B48 (thanks to piiggggg) 
       
       
      10.13.0
      Nvidia Web Driver - 378.10.10.10.15.121 --> build 17A405 (thanks to Asgorath)
      Nvidia Web Driver - 378.10.10.10.15.120 --> build 17A405 (thanks to phi777)
      Nvidia Web Driver - 378.10.10.10.15.117 --> build 17A405 (thanks to phi777)
      Nvidia Web Driver - 378.10.10.10.15.114 --> build 17A365 (thanks to Asgorath).
    • By fusion71au
      Clover r4799 ISO compiled with GCC and minimal config.plist compatible for use in VMWare Workstation.
       
      Tested with unlocked Workstation 15 running OSX 10.9 -->10.14 guest in Windows X64 host.
       
      Installation
      1. Download and unzip "EFI_Clover_r4799 for VMware.zip". Mount Clover-v2.4k-4799-X64 by double clicking on it.
      2. Mount your VM's EFI System Partition eg in terminal
      sudo diskutil mount disk0s1   3. Copy EFI folder from step 1 into the EFI partition
      4. Shutdown the VM, add bios.bootDelay = "3000" to your VM's vmx file
      5. Reboot your VM, press <F2> to access the VMware Boot Manager and add CLOVERX64.efi to the boot menu.
       
      Substitute your own unique and valid MLB and ROM variables in the /EFI/CLOVER/config.plist (Rt Variables section) to activate iMessage/Facetime on your VM.
×