Jump to content
  1. rhcp011235

    rhcp011235

  2. GizmoCode

    GizmoCode

  3. Fljagd

    Fljagd

  4. jperkins909

    jperkins909

  5. joe75

    joe75

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By NikTheNoob
      Hi,
       
      I'm rather new to Hackintosh and trying my first build with OpenCore on AMD, but I run into issues causing OpenCore to crash before even loading the macOS installer. As I'm not sure which one is causing the crash, I'm trying to resolve all of them and one of the error messages has to do with WhateverGreen, which I was able to see in this slow-mo loading video. Basically I'm getting an error that I'm running an unsupported processor, even though I think I was following this guide by the step.
      What could be causing this and what do I need to do to resolve it?
       
      CPU: AMD Ryzen 2700X
      MB: Gigabyte Aorus X470 Ultra Gaming
      Memory: 4x8 GB HyperX Predator, 3000 MHz Cl15
      Storage: Samsung Evo 970 Nvme 512 GB, Crucial MX500 500GB SATA
      GPU: MSI Radeon RX580 GamingX 8GB
    • By fantomas
      Hi InsanelyMacaliens    
       
      Use this thread to link / talk about of the future Nvidia Web Driver updates for macOS High Sierra.
       
      10.13.6
       
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.40.134 --> build 17G11023 (thanks to TimeLord04) New!
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.40.133 --> build 17G10021 (thanks to phi777)
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.40.132 --> build 17G9016 (thanks to iCanaro)
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.40.131 --> build 17G8037 (thanks to phi777)
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.40.130 --> build 17G8030 (thanks to fabiosun)
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.40.129 --> build 17G8029 (thanks to TimeLord04)
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.40.128 --> build 17G7024 (thanks to flowrider)
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.40.127 --> build 17G6030 (thanks to Extreme™) 
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.40.124 --> build 17G6030 (thanks to flowrider) 
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.40.123 --> build 17G6029 (thanks to Badruzeus) 
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.40.122 --> build 17G5019 (thanks to TimeLord04) 
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.40.118 --> build 17G5019 (thanks to ReddestDream)
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.40.113 --> build 17G4015 (thanks to flowrider)
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.40.108 --> build 17G3025 (check here)
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.15.15.108 --> build 17G2307 (thanks to marcozardi)
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.40.105 --> build 17G65 (thanks to sl0wtarget)
       
      10.13.5
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.35.106 --> build 17F77 (check here)
       
      10.13.4
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.30.107 --> build 17E202 (check here)
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.30.106 --> build 17E199 (thanks to BreBo)
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.30.103 --> build 17E199 (thanks to ricoc90)
       
       
      10.13.3
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.25.161 --> build 17D102 (thanks to Cyberdevs)
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.25.160 --> build 17D2102 (thanks to Cyberdevs)
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.25.159 --> build 17D2012 (thanks to cyberdevs)
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.25.158 --> build 17D102 (thanks to cyberdevs)
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.25.157 --> build 17D2047 (thanks to cyberdevs)
      Nvidia Web Driver - 387.10.10.10.25.156 --> build 17D47 (thanks to darthsian) 
       
       
      10.13.2
      Nvidia Web Driver - 378.10.10.10.25.106 --> build 17C2205 (thanks to KGP-X99)
      Nvidia Web Driver - 378.10.10.10.25.105 --> build 17C2120 (see this post)
      Nvidia Web Driver - 378.10.10.10.25.104 --> build 17C205 (thanks to ReddestDream)
      Nvidia Web Driver - 378.10.10.10.25.103 --> build 17C89 (thanks to Il Francy MacPc) 
      Nvidia Web Driver - 378.10.10.10.25.102 --> build 17C88 (thanks to piiggggg)
       
       
      10.13.1
      Nvidia Web Driver - 378.10.10.10.20.109 --> build 17B1003 (see this post)
      Nvidia Web Driver - 378.10.10.10.20.108 --> build 17B1002 (thanks to BreBo)
      Nvidia Web Driver -378.10.10.10.20.107 --> build 17B48 (thanks to piiggggg) 
       
       
      10.13.0
      Nvidia Web Driver - 378.10.10.10.15.121 --> build 17A405 (thanks to Asgorath)
      Nvidia Web Driver - 378.10.10.10.15.120 --> build 17A405 (thanks to phi777)
      Nvidia Web Driver - 378.10.10.10.15.117 --> build 17A405 (thanks to phi777)
      Nvidia Web Driver - 378.10.10.10.15.114 --> build 17A365 (thanks to Asgorath).
    • By Kaku
      Greetings!
       
      So I managed to get a Catalina 10.15 vm up and running in ESXi 6.7u2.
      When I try to install Catalina updates, however, it goes to the Apple logo, status bar moving ever so slightly, reboots again and this time hangs on the Apple logo.  To fix this, I either remove or disable "Mac OS" as an option in the bootloader. Is there a way to get these updates to install? 
       
      In the meantime...
       
      I instead of restarting Catalina after choosing to update it, I shutdown the guest.  After a restart it SEEMED to update with the time duration countdown.
       
      Prior to this I did run disk utility and checked Untitled and Untitled-Data for errors (I don't think it found any).
       
      So I just logged back onto the VM and the version is still 10.15 and NOT 10.15.2 as hoped. So weird.
       
      Any ideas?
       
    • By fusion71au
      Clover r5101 ISO compiled with GCC and minimal config.plist compatible for use in VMWare Workstation.
       
      Tested with unlocked Workstation 15 running OSX 10.9 -->10.15 guest in Windows X64 host.
       
      Installation
      1. Download and unzip "EFI_Clover_r5101 for VMware.zip". Mount Clover-v2.5k-5101-X64.iso by double clicking on it.
      2. Mount your VM's EFI System Partition eg in terminal
      sudo diskutil mount disk0s1   3. Copy EFI folder from step 1 into the EFI partition
      4. Shutdown the VM, add bios.bootDelay = "3000" to your VM's vmx file
      5. Reboot your VM, press <F2> to access the VMware Boot Manager and add CLOVERX64.efi to the boot menu.
       
      Substitute your own unique and valid MLB and ROM variables in the /EFI/CLOVER/config.plist (Rt Variables section) to activate iMessage/Facetime on your VM.
    • By liljboi2
      Trying To Boot Mac OS X El Capitan On Surface Book 1 i5 128GB 
      Ive tried everything under the sun to try to get this to even load the installer
      ive had mixed experiences trying many different options and “combos” 
      i Can Offer Someone That Can Help A “Software Pack” Which Includes
      My EFI
      Kexts
      DSDT
      Readmes
       
      Pretty Much Everything I HaveTried And Researched
      Hopefully That Will Help As I’m Confident I Should Have All Required Files But Not So Confident On How They Should Be Coupled 
      There Is A Guide On This Platform That Goes Over Installing This But What Is Demoed Is MacOS Sierra 10.12 When My Target Is 10.11 El Capitan  Everyone In The Comments That Tried El Capitan Either Have Out Of The Gate Sucess Or Gave Up And Went To Sierra The Problem Is Besides The Guide Author Correcting A Few Mistakes There Is No Actual Diagnosis And Help Given 
       
      For A While I Was Getting Nothing But A Black Screen After Moving Files I Finally Got An Apple Logo Great!..Not Really Because that’s all it would do.
       
      i Tried EFI Folder From Guy Who Did Surface Pro 4 “Port” And after I While I Will Get Cross Where The Apple Logo Would Be So There’s Something Happening When Using His EFI ; Mines Will Just Hang At Apple Logo For As Long As I Let It 
       
      With Verbose Boot Or Boot Flag -v 
       
      I Get Errors Concerning OSXAptioFixDrv They Are Usually Different 
      If I Try OSXAptioFix2Drv I Get
       
      ...........................................
       
      if i try OSXAptioFixDrv I get 1 of 3 errors Typically Saying Similiar Things 
      About Relocating Memory 
       
      Will Try To Add Photos 
       
      This Is Not My First Hackintosh More Like 5th or 6th But Besides On HP Elitebook Revolve Where I Had Similar Issues Due To BIOS Settings 
      I simply CAN NOT Get It To Boot No Matter What I Do Or Edit Please Help Or Provide EFI Folder That Will Work For Me 
      For Now Looking To Upgrade BIOS as I think it has something to do with firmware being to old as this PC Is usually never connected to Wi-Fi unless I need to download something and I cannot stress I have done everything under the sun to get this to even boot the installer 
×