Jump to content

3 posts in this topic

Recommended Posts

I had this on 2 machines now:

After a successful build on an OSX 10.10.3/GA-Z97X-UD5H/i7-4790/32GB DDRIII/GTX970, I get Freezes of the system when a usb device is connected (except KB and mouse). Its random and can happen after 1, or 30 min.

 

All the components are working fine - sound, the 2 Network cards, the GTX970 (via nVidia WebInstall).

I tried all combinations possible on the BIOS (F8), but still get these Freezes..

 

This also happen in 10.10.2..

 

Any ideas here?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By kujobeans
      Gigabyte Aorus Z390 Ultra
      Intel i7 8700
      Geforce GTX 760
      16Gb Ballistix DDR4
       
      I've built several computers including 7 hackintoshes (since snow leopard) and this build has me stumped.
      Have tried many methods on many boards including BIOS tweaks and kexts but every time I do I get to the bootloader choose the USB drive and then I'll get several lines in verbose mode and then the prohibitory sign and stuck. Thoughts?
      Any help is appreciated.
      Thanks
      Kurt

    • By uXmow
      Hi,

      I've been suffering from random system hangs. I've just updated to the latest 10.14.5 version of Mojave.
      But I've been getting them as early as my first hackintosh on High Sierra... (Back then I've used a Nvidia GTX 970)
      Really frustrating as nothing helped so far.

      my symptoms:
      Picture freezes/hangs with the picture visible Audio freezes (no sound or loops) Cannot move the mouse or any other responses. Have to hard reset after such a freeze Totally random, not load related as it can happen when idle, or when just working in chrome etc... sometimes i can last for a day without a freeze and then sometimes it happens every half an hour... my system:
      Motherboard: Gigabitye Z68AP-D3 (Rev 1.0 w Legacy bios - !NO UEFI!) CPU: Intel i7-2600K GPU: XFX RX 580 8GB Using Display port (other ports causes black screen during boot) RAM: Kingston 16GB DDR3 1333 MHz SSD: Samsung SSD 850 EVO 500GB I've uploaded my updated EFI folder here. Kexts also uploaded here. Installed /Library/Extensions/ All the latest versions.
      Any help is appreciated
    • By ale003
      Boa noite galera!
       
      já a alguns anos que tenho hackintosh, é um I7 6700K em uma Asus Maximus Hero VIII Z170 com GPU RX480 8gb
      Porém desde sempre tenho congelamentos aleatórios, na maioria das vezes quando coloco um filme pra exportar no final cut. mas já aconteceu enquanto via videos ou escutava musicas no spotify e recentemente até ao ligar o computador, mal ligou congelou. ele congela todo não dá pra mexer em nada, só desligando segurando botão power que ele volta.
       
      Me disseram que era gerenciamento de energia, eu baixei a DSDT do meu processador, segui alguns outros tutoriais e ainda nada. não consigo de jeito nenhum resolver esse problema, já instalei varias versões desde o yosemite até o High sierra, e ainda nada. Só esse pequeno detalhe que me desanima do Hack. 
       
      Alguem pode ajudar?
       
      High Sierra 10.13.6
      Asus Maximus Hero VIII
      RX 480 Nitrous + 8GB
      Trident Z 16GB DDR4 3200MHZ
    • By pgsubuntu2
      Buenas a todos, Queria saber si a alguien le pasa algo similar a mi con la nueva version de Mojave o en general con otras versiones.
       
      Recientemente pude instalar Mojave 10.14.2 previa preparacion con (esa app q todos sabemos pero q no me deja escribir aca). El sistema funciona bien luego de instalar los kext de audio y red desde (esa app que todos sabemos pero que no me deja escribir aca)
       
      A medida que iba usando y testeando Mojave me di cuenta de esta falla y sucede solo cuando abro alguna pagina con Safari o tambien ahora descubro que sucede cuando abro Appstore y mientras hago alguna busqueda o simplemente hago scroll con el mouse se bloquea completamente el hack sin poder hacer absolutamente nada ni matar ninguna app. Ahi solo toca reiniciar.
       
      Un ejemplo se da cuando abro esta misma pagina y aparece ese video en la esquina inferior derecha. Logre "solucionarlo" instalando Adblock pero en otras paginas vuelve a suceder ese cuelgue.
       
      Mi pc:
       
      Mother: GA-H81M-H
      Procesador: Core i5 4460  - Video: Intel HD 4600
      Kingston 8gb ram 1333
      clover version 4769.
       
      Aclaro que esto sucede en una instalacion limpia sin ningun plugin instalado de nada. 
       
       
      Bueno cualquier otra info necesaria estoy a su disposicion, gracias.
       
       
       
       
×