Jump to content
MikeSpears

[For Sale] HP EliteBook 8560p - $225 i5-2520M/8gb RAM/500gb HDD

2 posts in this topic

Recommended Posts

I'm selling my HP EliteBook 8560p, makes a fantastic hackintosh. Everything works with Yosemite. Laptop will ship with Windows 7 Pro unless otherwise requested, then I will load Mac OS X 10.10.

 

Specs:

HP EliteBook 8560p

Gets about 2.5 hrs in OS X, and 4-4.5 hrs in Windows

Intel Core i5-2520m

8GB DDR3 RAM

AMD Radeon 7400M

500gb HDD

 

Price: $225 OBO

 

http://imgur.com/WJytIbB and http://imgur.com/i4AeeFs

 

Payment via PayPal. Shipping will be via FedEx, and Laptop will be shipped within 2 business days.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By Donw35
      I have a HP 840 G3 that was donated to me to Hackintosh, currently running High Sierra 10.13.6. This should work for the 840 G2 and you may even have more luck with the 840 G1 with the WiFi that PCIe.
       
      My method to install OS X on the SSD from a working real Mac via SSD to USB converter. I then install Clover and add my kexts ad set the config.plist
       
      Not working
      SD Card reader
       
      Working
      Video - screen looks better in OS X then it does in Windows 10
      VGA port
      WiFi and BlueTooth working OOO using the below hack
      Battery status with Rehabman's DSDT patch
      Brightness controls
      Sounds - using VoodooHDA
      Microphone - cannot turn it off or mute
      Keyboard backlight - controlled though BIOS anyways
      touchpad - using VoodooPS2Controller
      USB3 - this laptop has two on board only and I haven't test them using the docking station
      USB3.1 C
      Ethernet - using IntelMausiEthernet
      Sleep - kind of, closing the lid doesn't go to sleep but goes to sleep over time.
       
      Not tested
      This laptop does not have a Webcam - enterprise model.
      Display port
      Finger Print device
       
      For me what keeps this from being a day to day usable laptop (Mac Book) is the WiFi + Bluetooth, not having battery percentage could be an issue later though.
       
      Clover_folder for those that want to play along.
       
       

      HP_840_G3_Clover.zip
    • By fusarihan
      I can't connect the phone. I tried some ways but no changes.
      config.plist and information screenshoot attached.
      I am new so please forgive for information mistakes.
       
      **SOLVED**
       
      I just changed device information in config.plit (smbios)
      It should be matched my build, iMac 14,2 just fine right now.
       
      config.plist
       
    • By Susaids
      System Info: https://docs.google.com/document/d/19HOzEFDKS64fI-JkpOQDayzA1RVQLutf_geucNMtiLQ/edit?usp=sharing
       
      Let's say: I'm trying to create a Bootable Hackintosh USB for Mac OS High Sierra [Latest Stable Version], and I'm using a Virtual Machine [with Mac OS High Sierra] on my Windows 10.
       
      Specific Questions:
      What BIOS Settings should I change for - LENOVO Motherboard BIOS? What should I keep in mind when using a Virtual Machine [MacOS] for the Bootable USB Creation Process? Should I use Clover EFI Bootloader or Clover Configurator, or Both? What settings should I change change in those? Does it matter which version(s) of Clover Sofwares I use? Will they support USB Creation for ALL versions of MAC Operating Systems? [Or do they only support some versions of Mac OS?]  
      Thanks in Advance for your help!
    • By hrytskivr
      I have VoodooPS2 kext installed. Tried to google the solution but only found changing MouseMultipliers which won't help - I changed all of them, tried to set around 3x times bigger values, rebuild kext cache, replaced the ones in EFI, rebooted but nothing changed, TrackPoint is still slow. Is there any other way to do it? I'm also attaching my problem_reporting files.
      debug_30176.zip
    • By Sectum Sempra
      Hi.
      I have a Lenovo Z510-b Laptop which I wanted to Hackintosh.this is my first one so I'm a newbie and don't kjow much.
      I did the process using an easy guide on Hackintosh zone which all I needed to do was to restore a pre maid installer on a usb disk and then boot ETC.
      After installation, I have faced several issues which I have managed to fix some of them gradually, but there are some I couldn't make it work:
      GRAPHICS:
      first of all lets talk about my main issue. The macOS only recognizes 4MB of my igpu and I can't make any difference. ( ill say what I have done for it so far)
      and for my Nvidia graphic I think it won't go so well ( after screwing my laptop up for 3 times) because I only have discrete or igpu option in my bios. ( discrete AFA I heard won't work)
      so im mainly hoping for my igpu.
      Things I have done for igpu:
      Have installed:
      FakePCIID_Intel_HD_Graphics.kext
      FakePCIID.kext
      intelGraphicsFixup.kext.kext using M u L Ti Be a St
      Have done clover settings:
      in devices tab,IntelGfx: 0x4128086
      in Graphics tab, ig-platform-id: 0x0a260006 ( inject EDID and inject Intel checked)
      have checked fix intelgfx in api tab under fixes section
      * I even set the VRAM box in graphics tab to like 64 or 256 to see if it changes anything although I don't really know what is that for lol*
      PS: my bios doesn't have any option to set Vram like some guides suggest.
       
      AUDIO:
      this should be a minor issue. I do have the audio working using "M u L Ti Be_a St "and re booting after installing "100/200/300 series Audio Support" under "Realtek ALCxxx" section under audio tab under drivers section. but when I restart again, it just goes off! 
      the installation suggests "Adds Rename HDAS to HDEF patch to /Volumes/EFI/EFI/CLOVER/config.plist." but I had( and still have) this patch in my acpi section! so I don't know what is the deal there; but I think its minor.
       
       
       
      Sorry for long text. I really hope you could help me out. I will now send you the information you need about my laptop specs and will attach my problem reporting files which I made using the script rehab man has suggested. NOTE : I get some warnings and errors during boot (verbous) although it boots perfectly, but I don't know if those are included in my problem reporting file or not, or whether it is important at all or not.but I haven't seen any errors there relating to graphics. ( I might be wrong tho).
       
       
      My laptop:
      Lenovo Z510 
      Inel Core i7 4702MQ
      Intel HD 4600
      Nvidia Geforce GT740M
      Realtek Audio ( I thing its 230)
      Realtek Ethernet
      Intel Wi-fi ( obviously couldn't make it work)
       
      Thanks in advance!
      debug_3979.zip
×