Jump to content
InsanelyMac Forum
Sign in to follow this  
liamd99

HP Envy 14-1150ed

Recommended Posts

Hello everybody,

 

I am trying to hackintosh my laptop using Clover, installing OS X 10.10.1 and Windows 8.1. I am using this guide to do so (http://www.insanelymac.com/forum/topic/303615-guide-install-windows-8-uefi-on-legacy-bios-with-clover-and-dual-boot-with-yosemite/). But the Windows installation wont boot, not using Rufus, nor using the copy-paste method in the guide. I just dont get it. Can someone please help me?

 

Thanks.

Liam

 

(Attachment: Rufus settings: post-1459741-0-97123700-1420465625_thumb.png )

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



  • Similar Content

    • By iammask
      My laptop is Hp ab522tx(https://support.hp.com/in-en/document/c04863397)
      Product number T0Z73PA Product name HP Pavilion Notebook - 15-ab522tx Microprocessor Intel® Core™ i5-6200U with Intel® HD Graphics 520 (2.3 GHz, 3 MB cache, 2 cores) Memory, standard 8 GB DDR3L-1600 SDRAM (1 x 8 GB) Video Graphics NVIDIA GeForce 940M (4 GB DDR3L dedicated) I made bootable USB of high sierra. While installing it in verbose mode, I get a blank black screen. Mostly its graphics problem with the kext.
      please help guys.
       
    • By M3G4DR01D
      Hello everyone, I have an Asus gl502vmk (i7 kabylake + GTX 1060 6 gb) laptop and I tried all the patches/kexts to get the brightness with fn keys/touchpad (I2C ELAN 1200 works with VooDoo I2C kext v1.0 but no gestures/preference pane)/Keyboard backlight to work but no success so far, any help would be appreciated, thanks in advance.
      [EDIT] (10/04/2018)
      Battery status now works, thanks to @RehabMan turned out to be incorrect SMBIOS (used iMac instead of Mbp) lol, but it drains crazy fast (~1.5 - 2 hours while on standby (all apps quited!), on windows 10 it lasts 4 - 5 hours, and on linux it lasts 6 ~ 7 hours!)
      And with VoodooI2C v2.0.1 + VoodooI2CHID kext and patched DSDT, the touchpad is now detected in the sys pref pane but still no input.
      Sound works with VoodooHDA v2.9.1, but the only issue is that the jack sense isn't working (the output device doesn't auto switch to headphone when connected)
       
      [EDIT 2] (11/04/2018)
      The system brightness now works thanks to @onejay09 but I have no brightness slider, and there are 4 extra brightness levels (brightness stops increasing after 12 levels)  and the brightness keys are not mapped correctly, plus the brightness decreases when I plug in the ac adapter, then increases if I unplug it???, the brightness level isn't also saved after reboot.
      battery still drains crazy fast (~1.5 - 2 hours, even with brightness at 50%, so apparently it is a power management issue).
      and I also have shutdowns while in sleep mode (I tried darkwake=10 and darkwake-0 and darkwake=no)
       
      P.S. I have uploaded my new report files, thanks!
       
      Latest report files (11/04/2018): https://www95.zippyshare.com/v/AMOpP0AY/file.html
    • By Twml
      I have an HP Elitebook 8460P running OSx 10.13.4 High Sierra
       
      I have an odd issue i believe is related to DSDT patch for ACPI Power battery.
      My battery icon works the battery level goes up/down and battery goes black when charging/white when not.
       
      BUT... Always has a lightning bolt in it and says "Power Source: Power Adapter" no matter if its connected or not.
       
       
      How can i get it to recognize my adapter is unplugged?
    • By crisx95
      Hi, can someone of you palese help me fix the dsdt from my HP 15 p030nl? I need battery mette, back light control and the audio work in. Pls, I'm just bad at this, and before making a mess, i'd like your help. 
      P. S. I'm on High Sierra
      DSDT.aml.zip
    • By zeg66
      Please help me with this 10.9.5 system. Motherboard: Gigabyte 965p-s3 rev3.3, gpu: Ati Radeon HD6450 (dvi/hdmi/vga). 
      Using any of the 3 ports on the 6450 (dvi, hdmi, vga), I see all the white letters on black background during boot but when they complete and it's time for the graphics to start I get a black screen and sometimes a restart after that. Using Clover 4411. Is there any way to get past this?
×