Jump to content
Pavo

Ozmosis modded BIOS Repository

262 posts in this topic

Recommended Posts

Advertisement

Can you attch bdmesg here?

Don't know how to save in Ozmosis > pictures ok?

Also added from Clover

Could my 2 ssdt's have something to do with it?

post-1317959-0-27391700-1458920614_thumb.png

post-1317959-0-11382900-1458920632_thumb.png

Clover.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

open terminal and write:

Was this addressed to me?

I think he means bdmesg from within OS X. ;)

Thnx will do

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just wanted to share my modded Oz Gigabyte Z87X-UD5h F9 bios. It has an Apple logo bios splash image instead of the Gigabyte logo. Kind of cool. Also with a working version of the xmass 16XX Oz Release with NVME support (I hope- not tested for nvme yet) and few kexts in there. May also have a couple rom upgrades. Also including my DSDT that has edits so audio will work with Voodoo. If anyone out there wants it. Here you go. 

Hi and thanks for sharing your work;

I had random reboots with 4 sticks of RAM and the original F9 BIOS, currently i run beta F9a without problems.

how many RAM sticks do you use with your mobo?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi guys!!

Z97X-ud5h (Version 1.1 i believe) El Capitan, 16 gig ddr3, 960gig ssd, Nvidia 980ti, i7, and Windows 10 Pro on 2 240 gig SSD Raid 0 for my Oculus Rift CV1. 

Would raid work after the Ozzy bios update? And I am having troubles with iTunes playing purchased movies and TV shows, would this fix that?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi guys!!

Z97X-ud5h (Version 1.1 i believe) El Capitan, 16 gig ddr3, 960gig ssd, Nvidia 980ti, i7, and Windows 10 Pro on 2 240 gig SSD Raid 0 for my Oculus Rift CV1. 

Would raid work after the Ozzy bios update? And I am having troubles with iTunes playing purchased movies and TV shows, would this fix that?

Use this kext for iTunes movies http://www.insanelymac.com/forum/topic/312278-shiki-—-userspace-patcher/ .If you want ROM I make for you. Just say....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here is my Ozmosis UEFI for the Gigabyte GA-B75M-D3H Rev 1.2

Kexts: FakeSMC

SMBIOS: MacPro3,1 (Mac Pro 2008).

OzB75mD3H1.2.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi please a z97m-ds3h f6 or f7 with supporting El Capitan!

Thanx in advance!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@crusher.

Hi crusher, it's the same, when booting it stock @ apple logo with no loading, and no verbose mode possible!

Mavericks and Yosemite works completly fine, i don't know if the problem is because i use RAM DDR3 that doesn't support XMP profile, or because i don't use patched DSDT?

But i've tried a DSDT with this changes: EHC1 to EH01, EHC2 to EH02 since it's the only way to get it with my GA-H55M-S2=> clover!

Does i have to make boot args?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi crusher, thanx for the ROM! It works without problem!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi! Please i need OZM for Asrock x79 Extreme6 board for El Capitan!

Thanx in advance! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi! Please i need OZM for Asrock x79 Extreme6 board for El Capitan!

Thanx in advance! 

Me too :D but it seems we have a Graphiscs problem 

I'v tried to modify bios for my mobo, but i had graphics problem even with GeForce gtx 680 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×