Jump to content
InsanelyMac Forum
Pavo

Ozmosis modded BIOS Repository

Recommended Posts

ok, I am having a weird glitch with my Primary bios after modding it myself. can I get some help getting a Clean osmosis modded (for High Sierra and beyond) Bios Image?

 

https://www.gigabyte.com/us/Motherboard/GA-Z87X-UD5-TH-rev-1x#support-dl

 

the version I have always stuck with was F4, because the F5d.  I use a custom iMac 14,2 configuration that has been stable, the issues I have with stability come from not being able to get Access to the Bios, and prior to my attempt to mod it has been stable with up to High Sierra using clover, and up to Sierra with my very very old Ozmosis 894m F4 rom. I am not opposed to installing Ozmosis on the EFI Partition, But Gigabyte locked the Bios loading .efi Files, there is no shell to Force it to load HFS+ or APFS drivers.

 

so what I am asking for is assistance ether unlocking a Shell for my Bios, or getting a bios with the APFS, HFS+, and Ozmosis related files in it.

 

thanks again for everyones assistance.

HBP

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Posted (edited)
On 4/24/2018 at 6:24 AM, HBP said:

ok, I am having a weird glitch with my Primary bios after modding it myself. can I get some help getting a Clean osmosis modded (for High Sierra and beyond) Bios Image?

thanks again for everyones assistance.

HBP

2

 

I like your board, it's my favorite Z87 chipset board, IMHO, just use HFS+, there's a kext that can let you install HS without the need of APFS. I'll do it tomorrow, because i need Windows to update CPU Microcode and OROM for secure and updated system image due to Intel CPU Vulnerability.

What are the boot-args that you are using?

 

On 4/24/2018 at 8:29 PM, AceMcLoven said:

Hi, Not sure if this threat is still going but I'm going to give this a shot with Ozmosis.  Here is my bios from my mobo website. Thanks in advance. 

 

Same thing for you AceMcLoven, but for the boot-args in your case do not take care about!

Here's the ROM, just flash your mobo with bios and go directly to an existing os x hd:

UOzXm-Z87XUD7TH.F5a.zip

Now just try without Sound or Ethernet kexts and report if you booted fine, not here, but in Ozmosis topic, to get help!

Edited by ammoune78

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/28/2018 at 5:04 PM, ammoune78 said:

 

I like your board, it's my favorite Z87 chipset board, IMHO, just use HFS+, there's a kext that can let you install HS without the need of APFS. I'll do it tomorrow, because i need Windows to update CPU Microcode and OROM for secure and updated system image due to Intel CPU Vulnerability.

What are the boot-args that you are using?

 

 

here is my defaults without the Serial numbers I am using (from my same model iMac with busted screen)

Defaults.plist.txt

 

PS the dropbox link is no longer up.

Edited by HBP
added content

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×