Jump to content
MacLova

iCloud, AppStore, iMessage NOT WORKING !

9 posts in this topic

Recommended Posts

Hello Everyone,

 

Here's My Story.

I am Using Hackintosh Sine Leopard It worked Flawless till Mavericks.
I installed Yosemite Zone Niresh Distro Yesterday. Sine then I am trying to figure out iCloud Fix.

Here is what I tried till.

Reinstalled OS like 20 times.
EFIstudio Method. (This method is to make Ethernet as en0 I already got en0 in System Config.)
IMessage Fix V2 (Nireh Hack).
Changed SMBIOS to everything.

But non of them worked.

Details :- 

Sys Config :-

 Model Name: iMac
  Model Identifier: iMac11,1
  Processor Name: Intel Core 2 Duo
  Processor Speed: 1.2 GHz
  Number of Processors: 1
  Total Number of Cores: 2
  L2 Cache: 2 MB
  Memory: 2 GB
  Bus Speed: 800 MHz
  Boot ROM Version: Niresh12495.com
  SMC Version (system): 1.30f3
  Serial Number (system): W8053TYI5RU
  Hardware UUID: D5194B8D-670A-583D-AE52-1874D81675E0


ALX Ethernet Driver:

  Name: Qualcomm Atheros AR8131 Gigabit Ethernet
  Type: Ethernet Controller
  Bus: PCI
  Vendor ID: 0x1969
  Device ID: 0x1063
  Subsystem Vendor ID: 0x1458
  Subsystem ID: 0xe000
  Revision ID: 0x00c0
  Link Width: x1
  BSD name: en0
  Kext name: ALXEthernet.kext
  Location: /System/Library/Extensions/ALXEthernet.kext
  Version: 1.0.2


NetworkPreferences.plist 

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>Interfaces</key>
<array>
<dict>
<key>Active</key>
<true/>
<key>BSD Name</key>
<string>en0</string>
<key>IOBuiltin</key>
<true/>
<key>IOInterfaceNamePrefix</key>
<string>en</string>
<key>IOInterfaceType</key>
<integer>6</integer>
<key>IOInterfaceUnit</key>
<integer>0</integer>
<key>IOMACAddress</key>
<data>
HG9lkk7/
</data>
<key>IOPathMatch</key>
<string>IOService:/AppleACPIPlatformExpert/PCI0@0/AppleACPIPCI/PEX1@1C,1/IOPP/ethernet@0/ALXEthernet/en0</string>
<key>SCNetworkInterfaceInfo</key>
<dict>
<key>UserDefinedName</key>
<string>Ethernet</string>
</dict>
<key>SCNetworkInterfaceType</key>
<string>Ethernet</string>
</dict>
</array>
<key>Model</key>
<string>iMac11,1</string>
</dict>
</plist>


org.chameleon.Boot


<dict>
<key>CSTUsingSystemIO</key>
<string>y</string>
<key>DropSSDT</key>
<string>y</string>
<key>EnableC2State</key>
<string>y</string>
<key>EnableC3State</key>
<string>y</string>
<key>EnableC4State</key>
<string>y</string>
<key>EthernetBuiltIn</key>
<string>Yes</string>
<key>GenerateCStates</key>
<string>y</string>
<key>GeneratePStates</key>
<string>y</string>
<key>Graphics Mode</key>
<string>1024x768x32</string>
<key>GraphicsEnabler</key>
<string>y</string>
<key>Kernel Flags</key>
<string>debug=8 ahcidisk=1 dart=0</string>
</dict>
</plist>


smbios.plist

<dict>
<key>SMbiosversion</key>
<string>Niresh12495.com</string>
<key>SMboardproduct</key>
<string>Mac-F2268DAE</string>
<key>SMfamily</key>
<string>iMac</string>
<key>SMproductname</key>
<string>iMac11,1</string>
<key>SMserial</key>
<string>W8053TYI5RU</string>
</dict>
</plist>
 
 
 
PLEASE HELP ME THANK YOU.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

I'll wait for some one to release a Simple FIX 

 

Good luck with that. There will never be a "Simple FIX" as this is not a simple issue. If you are unable or unwilling to put in the requisite effort, you will not have iMessage/Facetime.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good luck with that. There will never be a "Simple FIX" as this is not a simple issue. If you are unable or unwilling to put in the requisite effort, you will not have iMessage/Facetime.

 

Would you Help ME ???

Share this post


Link to post
Share on other sites

NO REASON TO SHOUT in the topic description. You also forgot to use "!!!!!!11111".

 

But seriously, this has been discussed a lot of times here and there are several detailed how-tos around. You will have to invest some time but then it will work again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Absolutely! Read and implement this elaborate iCloud/iMessage guide: http://www.insanelymac.com/forum/topic/303073-pattern-of-mlb-main-logic-board/ How else could anyone help you?

Oh thank You that was very helpful Now i just have to find Einstein so he can help me play with numbers and logic :hysterical:  :)  :thumbsup_anim: 

 

I dont think there is any way then just trying to restart the machine again and again with random serial numbers.

I will still keep this thread open so someone can up with an solution  :blush:  Or maybe like after 10 years later I found the solution myself will post it here :angel:  :wink_anim: 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

The appropriate and successful solution already exists. If you are unable or unwilling to implement it, it is no one's fault but your own. Hackintoshing does require some degree of effort and understanding and the aforementioned iMessage guide is actually very simple and straightforward but does require some effort and time in order to comprehend it and implement it in your specific system. How else would you expect anyone to help you?

Bottom line, no one will do your work for you. If you want a fool proof operating system, go back to Windows or get a real mac.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By RagK
      Hey I am running Mojave on my Desktop
       
      I am facing this issue after I open AppStore Can't connect to App Store
       
      I am using USB Tethering from an android phone after installing HoRNDIS-9.2
       
      Also I wrote this Post on my Mac so there is no problem of internet 
       
      I have also added this screenshot .
       
      Please Help to your fullest ! 

    • By ezyrdr
      hello yall!
      i was lucky enough to get maldon help for this asus h97m-e/csm build with a core i5 4440 and 16GB ddr3 (MSI GeForce GT710 2GB)...was updatable till 10.14.3...but i got the update to 10.14.4 right when it was available, n it didn't work...everything booted nicely, but after verbose i got a black screen, just like the one i got with mojave/high sierra when i didn't had the latest smc...
      i think it might be that, the fakesmc, but i couldn't tell if it aint the nvidia graphics board...nvidia is now out of hackintosh game i guess...but this gt710 is very compatible, n i don't think they changed the requirements in the middle of a build...
      also now on 10.14.3 i can't log to App Store...dont know why, cause i was checkin that app on the daily, n never got a problem under 14.3 (i can log in iTunes and books, seems there's a problem with 14.3 for App Store i didn't realize before)
      everything is nice besides that, n i whipped the drive n reinstalled mojave, then i updated to 14.3 with the update combo dmg from apple...i can only think of your help guys, since the fakesmc´s didn't update no mo lately (rehabman´s)...
    • By Installus
      Hello all!
       
      I have successfully got my Hackbook online, using USB tethering. Thanks to Herve (can't use special characters, you know who you are!), I also got my audio working.
       
      I am very much ready to begin setting up iCloud, the App Store, and iMessage/FaceTime. Those services (especially the latter two) are what got me into hackintoshing.
       
      Problem: The listed services fail to sign me in. iCloud sign in from System Preferences returns "Unable to sign in because of a problem communicating with iCloud."
      FaceTime returns a registration process fail, the App Store reports that my computer can't be verified, and iMessage reports an activation error. However, iTunes works, except no Apple Music.
       
      HARDWARE:
      Intel Core i7-2630QM
      GeForce GT 525M (using integrated HD 3000 graphics instead)
      Custom Dell L502X A12 BIOS w/ UEFI support
       
      SOFTWARE:
      OS X Mavericks 10.9.5
      AppleALC + VoodooHDA for audio
      VoodooPS2Controller (trackpad kext likes to cause KP during boot, sometimes)
       
      Any possible fixes for this?
      Thanks in Advance!
       
      Installus.
    • By vhviveiros
      Hello guys!
       
      I'm using a Samsung ativ book 2 np270e5g-xd1br, with i5-3230m/HM75, and everything is working fine, except by sleeping and wifi connection (the Hackintosh internet speed is about 10% of the windows/Linux, and sometimes It downs randomly).
       
      I've tried a lot of tutorials but nothing solved my problem.
       
      Hope you guys could help me
       
      obs: I also figured that if I left the laptop for some minutes, It sometimes reboot.
      Send me MacBook-Pro.zip
×