Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
LeonBfd

Clover Issues

6 posts in this topic

Recommended Posts

I seem to be having a lot of problems with the installation of clover on my bios motherboard. I have formatted the efi partition as fat32 and installed to the esp and have tried the 2 different boot installation options. I have also installed rc scripts yet when i turn the computer on i just get a missiong operating system error. The kexts have been placed in the folder also. Any help would be appreciated. The motherboard i have does not support uefi.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

I seem to be having a lot of problems with the installation of clover on my bios motherboard. I have formatted the efi partition as fat32 and installed to the esp and have tried the 2 different boot installation options. I have also installed rc scripts yet when i turn the computer on i just get a missiong operating system error. The kexts have been placed in the folder also. Any help would be appreciated. The motherboard i have does not support uefi.

What is your full specs?

Share this post


Link to post
Share on other sites

When you say you tried the 2 different boot installation options, do you mean that you tried biosblockio? If not try that... If that still doesn't work, try the option (forget what it's called) for the 3 second timeout for clover to scan through the different boot options.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×