Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
recon4887

XFX HD6850 Grey Screen Error

2 posts in this topic

Recommended Posts

Hi guys,

 

for a long time I try to get my XFX HD6850 to get Working under Lion and Mavericks but everytime when i boot into the System I get a Grey Screen.

I searched in many other forums and found solution with the AtiConfig flag that worked very well for me.

 

I could boot in the system with QE/CI with the GE=Yes AtiConfig=Duckweed, Bulrushes and Gibba flag, but now none of them works anymore.

 

I can only boot without QE/CI with GE=No any other Option doesn't work for me and I'm about to give up with that Graphics Card :(

 

At the moment I'm using OSX 10.9 with Chameleon and an AMD FX patched kernel.

 

My System:

- Asus M5A97 LE R2.0

- AMD FX 6350 Six Core

- 8 Gb RAM

- AMD XFX HD6850

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×