Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Swad

Lossless problems on iPod?

4 posts in this topic

Recommended Posts

So I've got several lossless files on my ipod that use for stereo system testing, but lately the iPod has begun restarting after switching Apple Lossless tracks. Any ideas?

 

I mean, it's Apple's format... it should work...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, I just did a disk verification with Disk Utility and discovered that one of the headers was corrupt - I did a repair and we'll see how it goes!

 

Edit: Nope, still didn't fix it...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Its strange that a restore didn't fix it. Unless there is a chance that the lossless files you are copying over are corrupt?

 

Also, which gen iPod are you using? Gen & Firmware version.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×