Jump to content
gio9646

Tastiera e mouse apple su hackintosh

9 posts in this topic

Recommended Posts

Advertisement
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By AbhilashSathe
      As shown in the image below, bluetooth works fine. However, it can't detect my wireless bluetooth earphones. These same earphones are easily detectable through Windows 10 on my machine. What could be the problem? I'm currently on 10.15.3 - Catalina. Using BrcmBluetoothInjector.kext BrcmFirmwareData.kext BrcmPatchRAM3.kext

    • By The Krya
      Hi, I've upgraded from Mojave to Catalina and now my WiFi card didn't recognized in system. I upgraded clover and kexts to latest versions, but Wifi didn't appears.
      In "about this Mac" I see:
      CoreWLAN: 13.0 ((null))
      CoreWLANKit: 13.0 ((null))
      Menu Extra: 13.0 ((null))
      System Information: 12.0 (1355)
      IO80211 Family: 12.0 (1200.12.2b1
      Diagnostics: 1.0 (910)
      AirPort Utility: Not Installed
       
      My kexts is:
       
      I checked forum and table of supported Wifi cards - and everything should work (a lot of people has this card working on Catalina). When I was on Mojave my wifi was ok.
      As I can see in terminal output ( after command "kextstat") - kext for wifi not loaded, but I'm not sure because I haven't got a lot of experience of this
      *my english isn't good enough, sorry for that*
       
      Any help appreciated and thanks
      loaded-kexts

    • By HenryV
      m.2 DW1707/AR9565 shows yellow wifi indicator in network applet when turned on in 10.13.6, 10.14.6 and yellow ethernet in 10.15.2.
      Icon in desktop panel indicates looking but not find networks in all three.  Same wifi card detects available networks in linux without issue.
      The attached kext is labeled particularly for 10.13.6, but wifi is not being detected even in that version.  In all cases Atheros 40 kext is installed S/L/E as plugin in 80211 family kext with reparied permissions.
       
      Can anyone who has this working in sierra, high sierra, mojave or catalina please post what you did including any dsdt/config.plist mods?
       
      From what I have read in these forums the modded atheros 40 kext is supposed to work.  Is this failure to detect networks specific to any particular brand(s) of laptops?
       
      Any help appreciated.
      Thank you.
       
      AR956X-10.13.6.tar.gz
    • By mrwlkr
      Hello everyone, I've an Acer Aspire E5-574 running Mojave at last update, everything is fine, except by the laggy mouse, as the attached, when the system needs the graphic card (Intel HD 520) it's generates a lag.
       
      Thanks

      final_5e2761c58c6b910015da7cf6_967905.mp4 Send me MacBook-Pro-de-Murilo.zip
    • By Michel M
      Hello,
      I recently create my hackintosh using macos catalina and opencore.
      But I'm facing an annoying issue :
      My mouse pointer is skipping frames for like 10 secondes after boot up and then come back to normal behaviour.
      Does someone from were this issue is coming ?
      Thank you !
       
       
      Config :
      I5 8600K
      z370 chipset
      Integrated gpu
       
×