Jump to content
  1. Idaneb

    Idaneb

  2. unknown3d

    unknown3d

  3. joe75

    joe75

  4. fantomas1

    fantomas1

  5. blacksheep

    blacksheep

  6. aplee

    aplee

  7. RobertX

    RobertX

  8. iFIRE

    iFIRE

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By mikmavros
      Thanks for accepting
      I recently installed Sierra  and I encounter the following problem ... When I restart or I start up my machine return to BIOS. If anyone knows and can any help be valuable Thank you very much. (When I boot from a Capitan disk in the same machine all  is running well.) Both discs with Clover in Legacy mode.
      gigabyte z68x-ud5-b3 F8
      I7 2600K
      GT 620 ( την βλέπει κανονικά χωρίς Web drivers)
      16 GB ddr3 1600 


    • By karthiksh1989
      can somebody walkthrough with the mojave installation guide?
      i have a mac high sierra 13.6 version on my macbook pro and want to install mojave on my desktop
      Exact config is Gigabyte gaming wifi 7 motherboard amy ryzen 7 2nd gen 2700X processor Gigabyte G1 8GB grapgic card VEGA 64
      running 2 nvme Samsung 256gb cards and 1 intel 180gb ssd internal and 1tb WD HDD, with 64 GB 3200Mhz Ram
       
      https://wa.me/919611736534 (whatsapp)
    • By Fede1132
      Hi guys i have a problem install macOs Mojave on my PC, I have this configuration:

      CPU: Ryzen 7 2700X;
      GPU1: GTX 970 Strix(For game rendering and 144Hz Monitor);
      GPU2: GTX 750ti Strix(For 2nd monitor rendering to get 100% performances from 1st 144Hz Monitor);
      MotherBoard: MSI x470 GAMING PLUS
      Hard Disk 1 (Windows 10): Samsung EVO M.2;
      Hard Disk 2 (For Storage): RAID (1) between two hard disks;
      Hard Disk 3 (For Mojave): Kingston SSD 120GB;

      I have created my USB with this:
       
      Create Bootable USB Code: sudo /Applications/Install\ macOS\ Mojave.app/Contents/Resources/createinstallmedia --volume /Volumes/USB -- /Applications/Install\ macOS\ Mojave.app -- nointeract && say Done. Clover Settings: Boot: Verbose; dart=0; nv_disable=0; kext-dev-mode=1; GraphicsEnabler=No; XMPDetection = No. Cpu: C6. Devices: (Not Enabled = [ ] - Enabled = [-] - Full Enabled [✓]) Inject (Full Enabled); Add ClockID (Full Enabled); FixOwnership (Full Enabled); Gui: (Not Enabled = [ ] - Enabled = [-] - Full Enabled [✓]) Enabled (Full Enabled); Screen Resolution: 1920x1080; Kernel and Kext Patches: (Not Enabled = [ ] - Enabled = [-] - Full Enabled [✓]) Apple RTC (Full Enabled); KernelPm (Full Enabled); SMBIOS: iMac(18,3); System Parameters: Inject Kexts = Yes; Inject System ID; Used Kexts: FakeSMC FakePCIID NVIDIA WEB LILU BIOS: VT-d = Disabled; XHCI Hand-Off = Enabled; Legacy USB Support: Enabled; Hard Disk: AHCI Mode; Selection Mode: Legacy + EUFI; Clover Install Log:
      Full Error Log:
       
    • By corbrink
      Hi,
      I have the following system:
      - Gigabyte Z370M-D3H M-ATX
      - Core i7-8700K Coffee Lake
      - Gigabyte Radeon RX 560 4GB
      - Crucial Ballistix 16GB DDR4
      - 960 EVO 1TB NVMe SSD
      - 850 EVO 500GB SSD
      - Crucial 500GB SSD
      - The 2 500GB SSD's run in Raid for data storage.
      - Western Digital 3TB HDD - Time machine
      - EFI here (too large to attach): EFI.zip

      Questions:
      1. I have a dual screen running from Radeon card, 1 on DP and 1 on HDMI. The one screen on DP goes randomly blank from time to time. Any ideas?
      2. I've read that the kexts should preferably be installed in /library/extensions. I would like to know what kexts should remain in the EFI. I read that you should install FakeSMC in both locations (EFI and L/E). If I follow this route must I change something in the config.plist?
      3. USB info in System Information (attached does not seem correct. I've followed the changes suggested but I'm not sure if this is the best it can be.
      4. Are there something in the EFI and config.plist I don't need or doing wrong?

      Feedback will be appreciated.


×