Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Intel i3 2348m+hd3000+Alc269

64 posts in this topic

Recommended Posts

Ma il tuo audio è alc269, tu stai cercando di applicare una patch per alc889a, non va bene, sicuro di aver scaricato il giusto applehda?

Share this post

Link to post
Share on other sites

solo quello? senza kext?


ho trovato con darwindumper queste info


Chipset Model: HD Graphics 3000 Mobile
      Type: GPU
      Bus: Built-In
      VRAM (Total): 64 MB of Shared System Memory
      Vendor: Intel (0x8086)
      Device ID: 0x0116
      Revision ID: 0x0009
          Resolution: 1024 x 768
          Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888)
          Main Display: Yes
          Mirror: Off
          Online: Yes

dove lo trovo il framebuffer?


devo inserirle nell'org.chameleon.boot.plist?



Share this post

Link to post
Share on other sites

ho trovato questo kext





installo con kext utility riparo permessi cache e riavvio...incrocio tutto!

HD Graphics 3000 Mobile:

  Modello Chipset:	HD Graphics 3000 Mobile
  Tipo:	GPU
  Bus:	Integrato
  VRAM (totale):	384 MB
  Fornitore:	Intel (0x8086)
  ID dispositivo:	0x0116
  ID revisione:	0x0009
  Risoluzione:	1366 x 768
  Profondità pixel:	Colore 32 bit (ARGB8888)
  Monitor principale:	Sì
  Mirror:	Spento
  Online:	Sì
  Integrato:	Sì

ha preso il kext ma la barra in alto non sempra essere trasparente, quindi non ho i qe/ci abilitati?

come faccio ad abilitarli?

Share this post

Link to post
Share on other sites
	<key>Kernel Flags</key>
	<string>npci=0x2000 darkwake=0 -v PciRoot=1 PciRootUID=1 GraphicsEnabler=yes</string>

questo il chameleon boot plist che ho.


anche con gli ultimi kext le trasparenze e l'accellerazione grafica non ci sono...


devo intervenire in altri punti? tipo cambiare ID in qualche file?


eppure nelle info i codici sono giusti...


mi da pure i 384 mb di vram...

Share this post

Link to post
Share on other sites
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.