Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
Stransform

AMD Radeon HD 7570 - Renamed?

3 posts in this topic

Recommended Posts

Hey Everyone,

I just wanted to ask if I can use a AMD Radeon HD 7570 in a hackintosh. People are saying it's just renamed it is actually the HD 6570's. I just wanted to know this I want to build a hackintosh in a few months/days.

~Stransform

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

hi

 

yes, hd 7570 is just a rebranded hd 6570

 

but don't have the same Device ID

 

hd 6570 -> 0x67591002

 

hd 7570 > 0x675D1002

 

only hd 6570 has a native support, hd 7570 is not supported

 

but you will be able to make it work (I hope   :worried_anim: )

 

3 ways:

  • dsdt inject method (with a fake id, no need to use GraphicsEnabler)
  • use GraphicsEnabler + add your Device ID in AMD6000Controller.kext/Contents/Info.plist and AMDRadeonX3000.kext/Contents/Info.plist (under 'AMDTurksGraphicsAccelerator' key)
  • use Clover and FakeID tweak

 

yeah it should be ok    :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By MaLd0n
      First... If you need DSDT edits... -Post your full Clover folder with original tables in Origin folder(Extract with F4 in Clover boot screen) -Run it, post files generated in your desktop RunMe.app  Installation   --Create a bootable copy of macOS Sierra Check out the link http://www.insanelymac.com/forum/files/file/559-flash-drive-maker/   --Create a bootable copy of macOS HighSierra Check out the link http://diskmakerx.com/   --Install Clover in USB stick https://sourceforge.net/projects/cloverefiboot/files/Installer/   --Replace with my Clover folder  CLOVER.zip   --Install Sierra/High Sierra and boot into system!   Post Installation   --Install Clover in HDD/SSD and replace with my folder CLOVER.zip   --Reboot and activate video!   -Nvidia WebDriver Sierra http://www.insanelymac.com/forum/topic/312525-nvidia-web-driver-updates-for-macos-sierra-update-07212017/ -Nvidia WebDriver High Sierra http://www.insanelymac.com/forum/topic/324195-nvidia-web-driver-updates-for-macos-high-sierra-update-10162017/ -Cuda http://www.insanelymac.com/forum/topic/302795-cuda-90214-is-out-update-10162017/   -DSDT My DSDT DSDT.GA H97M-DS3P MaLd0n.zip   -Patches -FIX ERRORS AND WARNINGS -HPET -SATA -DMAC -SLPB -DARWIN -LPC -XHCI -HDEF -RTC -IRQs -SBUS -MIKEY -BUS1 -MCHC -ALS0 -SHUTDOWN -LAN -EC -PNLF -HDMI





      -FakeSMC
      https://bitbucket.org/RehabMan/os-x-fakesmc-kozlek -Audio https://github.com/vit9696/AppleALC -LAN https://github.com/Mieze/IntelMausiEthernet   -Credits and thanks to the old and new people in the community who developed patches, kexts and bootloaders!   Slice, Kabyl, usr-sse2, jadran, Blackosx, dmazar, STLVNUB, pcj, apianti, JrCs, pene, FrodoKenny, skoczy, ycr.ru, Oscar09, xsmile, SoThOr, RehabMan, Download-Fritz, Zenit432, cecekpawon, Intel, Apple, Oracle, Chameleon Team, crazybirdy, Mieze, Mirone, Oldnapalm, netkas, Elconiglio, artut-pt, ErmaC, Pavo, Toleda, Master Chief and family, bcc9, The King, PMheart, Sherlocks, Micky1979, vit9696, vandroiy2013, Voodoo Team, Pike R. Alpha, lvs1974, Austere.J, CVad and many, many, many others!   We're all here to have fun and learn from each other!   ENJOY!  
    • By rio2
      How to make AppleHDAController load on Ryzen boards?
      Rename(/add) your audio controller to your DSDT/SSDT as HDEF Add a _DSM method to your HDEF device with layout id 1 Patch the AppleHDAController binary, because it has a static table containing the supported PCI Vendor/DeviceID pairs and it also checks the VendorID against known values. As an example I provide a dif file and patched 10.13.3 binary, but if you want to I can patch the binary for other versions.  
      After AppleHDAController loads to actually get sound working you need to patch AppleHDA.kext for the codec on your board. First I tried to use Lilu+AppleALC for this task, but for some reason it refused to work. (I might look into it later why) But for the time being it was easier to use toleda's cloverALC script for that, but to make it work I had to change(/remove) the specified location of the HDEF device from the script. And for some reason it also required me to mount the EFI partition manually.
       
      Change this:
      if [[ $(cat /tmp/HDEF.txt | grep -c "HDEF@1") != 0 ]]; then Into this:
      if [[ $(cat /tmp/HDEF.txt | grep -c "HDEF") != 0 ]]; then  
      AppleHDAController_Patched10.13.3
      AppleHDAController-10.13.3-AMD.bdiff
    • By Teress
      Hi, I tried during last 4 days almost everything but now I call for help. I have RX560 running on 10.13.4. Previously I was running it on 10.12.6 and had the same problem, but after waking from sleep my thiord display came to life, but it is not working anymore on 10.13.4. Without or with Lilu & Whatewergreen my system correctly recognize my gpu as RX560 but only 2 of 3 displays are displaying content, third display is black but recieving some signal. When I change cabling and connect only two, any combination of 2 displays is working. System profiller and system preferences are sayin I have 3 displays connected.

      Please can somebody help me to figure it out?
      Thanks a lot in advance. Tried to upload my ioreg but it is greater than 10MB allowed for me :(



    • By Angelo_
      Ciao ho acquistato questo adattatore wifi in quanto sembrava essere compatibile fino a sierra e mi serve per un altro hackintosh in casa non raggiungibile da ethernet e per il prezzo(circa 20€) era meglio degli edimax da 300mbps solo che sto riscontrando dei problemi nel farlo funzionare, ho installato il kext per l'mtk 7610u da qui 
      e installato con kext wizard(manualmente non dava risultati) per poi installare il software di asus solo che quest ultimo non riesco a farlo funzionare dato che si avvia e compare per poco l'iconcina in alto a destra per poi scomparire e non si apre mai l'utility come su windows, qualcuno ha questa o usb simili e sa come sistemare questo problema? osx mi vede l'esistenza di un wifi ma non mi sembra mi dia modo di connettermici in alcun modo. 
      Grazie


×