Jump to content
verleihnix

Mavericks 10.9.2 released

109 posts in this topic

Recommended Posts

Advertisement

Need to replace the Nvidia Kexts by the 10.9.1 in my case (HM87 mobo, Intel HD4600 + 780m GTX Optimus), if not, the laptop reboots before getting to the desktop.

Share this post


Link to post
Share on other sites

sounds like a caches problem.. usually graphics kexts are genuinely updated with improvements and i would always recommend using the latest kexts 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Even after installing the latest OS available in the App Store (native 10.9.2, without updating) I get kernel panics... 
I think I'll have to keep using 10.9.1 for a while...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also noticed a hilarious new bug for 10.9.2 (non-hackintosh related). Try Shift + Ctrl + Up or Down Arrow key. SLLOOOOWWW. Strangely enough the corresponding gestures with magic mouse or trackpad work properly. Weird, but whatever.

 

That's not a bug, any animation within the OS can be slowed down by pressing shift.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just discovered that my Kernel Panic issue was caused by the IntelPowerManagement Kext.

After booting in Safe Mode (typing "-x" before choosing the boot volume in the Chameleon Bootloader screen), I installed a Patched IntelPowerManagement kext and now everythink seems ok.

I recommend trying this if you have some KP with the latest OS X update ;)

 

 

 

I recommend to you read rules!!!!! :yes:   http://www.insanelymac.com/forum/rules/    please!!!!!  

@ Mods: I'm sorry for that, just edited my post. Thank you :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Updated to 10.9.2. Graphics stopped working and I can only boot into desktop with GraphicsEnabler=No

 

Guess new exotic patch is needed for ATI48xx cards.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Updated to 10.9.2. Graphics stopped working and I can only boot into desktop with GraphicsEnabler=No

 

Guess new exotic patch is needed for ATI48xx cards.

If you send me the original amd4800controller kext, I'll make and upload the new exotic patched kexts.

 

***

 

Updated to 10.9.2, patched everything (applehda, ati kexts), no problem so far.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's not a bug, any animation within the OS can be slowed down by pressing shift.

 

 

You're right, my mistake. No idea what suddenly made me start holding shift whenever I used that shortcut.

 

Nice to know actually.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Straight and easy update on my Dell Latitude D630 nVidia laptop and Vostro 200 desktop systems, both running Vanilla kernel.

 

However, different story for my Precision 670 running on Bronya's AMD kernel (those early Dual-Core Xeon do not support vanilla kernel): after updating from 10.9.1 via Apple menu or via Combo update or even after a fresh 10.9.2 install, boot fails to complete and gets stuck on the following error message:

Data/Stack execution not permitted: xpcd[pid xxx] at virtual address yyyyyyyyyyy, protections were read-write

Share this post


Link to post
Share on other sites

No problems here, just reinstall AppleHDA. Maybe its not only me, but it seams that I can't call anybody through FaceTime Audio. It's saying FaceTime Audio failed. Normal, video FaceTime call seems to be working fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried to login into FaceTime, and it steps back to login window, or the indicator just spinning but no progress... Also icloud.com redirects to apple.com in Safari... wtf?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Updated to 10.9.2. Graphics stopped working and I can only boot into desktop with GraphicsEnabler=No

 

Guess new exotic patch is needed for ATI48xx cards.

 

 

If you send me the original amd4800controller kext, I'll make and upload the new exotic patched kexts.

 

***

 

Updated to 10.9.2, patched everything (applehda, ati kexts), no problem so far.

 

 

already uploaded

 

http://www.insanelymac.com/forum/files/file/202-qeci-exotic-patch-for-mavericks/

 

^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites

No problem for me to enter iCloud.com and I also login with no problem to FaceTime. Did you repaired permissions after 10.9.2?

Yes, I also tried with my two different apple ids, same problem. It just refuses to log in.

I'm getting these messages in console while it tries to login:

2014.02.27. 3:24:26,251 FaceTime[311]: Retrieving server bag 1, 0x600000016460, 1, 0

Edit: exactly this happening for me too:

https://discussions.apple.com/thread/5894412?tstart=0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine won't sleep now. Never had this problem before. No other problem so far though. I did an online update, not the combo.

 

I don't see any errors in the logs.

 

MB: MSI Z77MA-G45 

 

update: Got sleep working again by reinstalling the GenericUSBXHCI (USB3) drivers and removing darkwake=0 from the org.chameleon.Boot.plist. Don't know which fixed it though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

no problem upgrading from 1091 and 1092


I tried to login into FaceTime, and it steps back to login window, or the indicator just spinning but no progress... Also icloud.com redirects to apple.com in Safari... wtf?!

 

Have you tried to delete your system configuration file for your network (*etwork* plist files on /Library/Preference/SystemConfiguration) and remove network from the system preferences, restart and tried logging in again.

 

btw no problem with me on facetime, app store and icloud after 1092 upgrade.

Share this post


Link to post
Share on other sites

no problem upgrading from 1091 and 1092

 

 

Have you tried to delete your system configuration file for your network (*etwork* plist files on /Library/Preference/SystemConfiguration) and remove network from the system preferences, restart and tried logging in again.

 

btw no problem with me on facetime, app store and icloud after 1092 upgrade.

I made a full clean reinstall then updated to 10.9.2 so it should be ok, but I'll try to delete it.

 

 

Killed all what worked before: iMessage, FaceTime, iCloud, AppStore, audio (doesn't load AppleHDA)

For me, AppStore, iCloud, Find My Mac, etc works. iMessage(which is never worked), and Facetime fails to log in. They definitely made something with the authenticate processes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×