Jump to content
Sign in to follow this  
Followers 0
dany5ful2

Como instalar Snow leopard hazard - usb

8 posts in this topic

Recommended Posts

Oi , bom tenho um pc com essas configurações

Windows 7 Professional 64-bit

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ (2 CPUs), ~2.1GHz

BIOS: Phoenix - AwardBIOS v6.00PG

NVIDIA GeForce GT 630 (directX 11)

Memory: 4096MB RAM

Placa Mae : Nvidia (modelo :AWRDACPI)

 

E queria instalar um hackinstosh nele , fiz o download do Snow leopard by : hazard , mesmo sabendo que versões retails são melhores pois

soube que ele tem algumas kexts boas para Amd e também como fazer a instalação sem presisar do ACHI que na minha bios não possui

para testar, instalei ele na VirtualBox funcionou corretamente selecionei as kexts que achei nescessarias para o OS enfim reiniciou tudo certinho (menos a internet que a propria maquina virtual providência)

 

mas, porem contudo entretanto, ainda não tenho DVD para instalação do mesmo no computador REAL e fiquei muito tempo procurando como instalar ele via usb mas nao consegui encontrar nenhuma forma que funcionasse. tenho um pendrive 8gb 

 

 

Abraços =D

 

 

post-1307273-0-32421200-1393131346_thumb.pngMac osX rodando na maquina virtual

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Olá

 

Não tem como fazer usb bootavél com distro..

 

Minha recomendação será sempre retail, mas teu hardware é bem incompatível, começando pela CPU e indo até o Chipset(creio eu que o teu chipset é nforce)

 

A maquina virtual usa hardware virtual, então...

 

O melhor é primeiro estudar sobre teu hardware e depois fazer um hack...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ah ok entao obrigado , vou aguardar o DVD 

 

 

E Sim realmente o chipset é nforce tenho tentado fazer hackintosh neste pc a muito tempo e nao consigo (ate mesmo com dvd)

 

 

 

Mas olha tenho um outro pc aqui em casa com um 

Processador Intel , optiplex 745 da dell (versão Desktop)   Pentium D , 2gb ram , Placa de video Onboard , Bios : nao me recordo

poderia me dizer se haveria como fazer hackintosh nele ??

 

Mais uma vez obrigado =D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nesse PC (versão Desktop) somente com um video off-board. 

 

O video integrado dos CPUs Pentium D não são compativeis com o OS X, as vezes até a instalação é realizada, mas sem aceleração de video, o que torna o OS X inutil.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tendi entao vou ver se coloco uma placa de video nele , pode ser aquela que eu tenho neste ??? (gt630)

pois quero muito um Mac mas nao tenho condições de comprar um mac por 3000 reais , eu poderia fazer um ULTRA PC com 3000 mil reais 

entao obrigado 

 

 

 

 

 

Abraços =D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olá

Claro a GT 630 é suportada… eu tenho a GT 610 e funciona que é uma beleza… uma pena que a versão 610 tem só 64bit a 630 se não me engano tem 128bit ou 256bit… :lol:

Verdade… os computadores Apple são muito caros mesmo… mesmo levando em conta o design e a usabilidade eles ainda ficam caros demais, devidos a importação, o MacBook Pro Retina 15 polegadas+HD4600+GT770M custa um absurdo de 12.000, sendo que um ultrabook com as mesmas configurações dele iria custa no máximo 6.900 levando em conta o SSD de 500GB… de qualquer forma, para quem não quer gastar tanto fazer m hack é a melhor opção


Olá

Claro a GT 630 é suportada… eu tenho a GT 610 e funciona que é uma beleza… uma pena que a versão 610 tem só 64bit a 630 se não me engano tem 128bit ou 256bit… :lol:

Verdade… os computadores Apple são muito caros mesmo… mesmo levando em conta o design e a usabilidade eles ainda ficam caros demais, devidos a importação, o MacBook Pro Retina 15 polegadas+HD4600+GT770M custa um absurdo de 12.000, sendo que um ultrabook com as mesmas configurações dele iria custa no máximo 6.900 levando em conta o SSD de 500GB… de qualquer forma, para quem não quer gastar tanto fazer m hack é a melhor opção

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu vi aqui no site da nvidia e o gt 630 nao tem porte para snow leopard , somente moutain lion , qual distro você me recomendaria ? realmente gosto de versões modificadas

por possuir kexts que a versao retail n possui e me poupa de ter que ficar baixando posteriormente , alem de que versões retail presisarei de 2 dvd (boot , retail) e versões modificadas como iAtkos nao presisam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olá

 

Isso é verdade a GT 630 só funciona nativamente no 10.8.3 em diante, mas você pode muito bem somente adicionar seu DevID e VenID na kext NVDGF100Hal... foi assim que eu fiz quando a minha gráfica não tinha suporte....

 

De qualquer forma, eu não uso distro, então não posso te dizer qual e a melhor versão, usei somente uma vez e  foi o iDeneb 10.5.5, o iDeneb para mim foi o melhor entre os outros... mas atualmente creio eu que ele nem existe mais...
 

ealmente gosto de versões modificadas por possuir kexts que a versao retail n possui e me poupa de ter que ficar baixando posteriormente

 

 

Tenha em mente que hackintosh não é só instalação de kext... Um exemplo é de com conseguir gerenciamento de energia para core i: http://www.insanelymac.com/forum/topic/295577-gerenciamento-de-energia-para-sandy-bridgeivy-bridgehaswell-cpu/

 

Não é foi necessário instalar nenhum kext... só configurar as coisa... Distro é legal no começo, mas você fica muito limitado, eu por exemplo ã tiha QE/CI quando usava iDeneb(em 2010), quando mudei para retail vi que as coisas são diferentes... 1000 vezes melhor. Mas a escolha é sua, mesmo que dê um pouco + de trabalho para fazer um hack retail, mas terá muito + desempenho.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By RagK
      Hey , I have installed MacOS Mojave on my desktop
       I am facing issue in which the front pane USB ports on my cpu are working only after a reboot.
       
      When I start my PC after a shut down the USB ports docent seem to work as USB pen drive is not detected 
       
      Please Help
    • By vlgngrbrdmn
      Hey all,
       
      This is my first time posting to this forum.
       
      Here is my problem: My main issue is random freezing of my display (i.e. cannot move my mouse) and nothing being displayed after my monitors go to sleep (i.e. lock my screen, wait a few minutes, try to move mouse/type on keyboard. My displays wake up but display "no signal"). I have to reboot in order to use my Hackintosh again.

      Another issue that I am experiencing is that, every time I reboot my system and login initially, my right and left vertical displays do not display correctly until I turn one of them off and back on again. It is kind of hard to describe what is wrong, but basically the dimensions of the display and the orientation (horizontal vs. vertical) is wrong, and my mouse does not display in the correct place on the screen.

      Either way, after some research it looks like this all may be due to my Framebuffer being incorrect. However, I am having a hard time trying to determine whether that is the case and, if so, how to fix it.

      I did manually try to add a Framebuffer ("Kamarang") into my config.plist below, however that did not seem to make a difference.

      Any help with this would be much appreciated! Also, please let me know if I should upload anymore information.

      Currently, My setup consists of 1 Dell U3415w and 2 Dell 2415 monitors in an "H" configuration (both 2415s setup vertically on either side of the U3415W).

      This is all being powered by a SAPPHIRE Radeon RX Vega 64 (https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814202326) with each monitor plugged via a DisplayPort.

      I am currently running the latest version of macOS Mojave, 10.14.4.

      I am also using the latest version of the Clover boot loader (4920) with the following kexts located in kexts\Other:
      AppleALC.kext AtherosE2200Ethernet.kext Lilu.kext USBInjectAll.kext VegaTab_64.kext VirtualSMC.kext WhateverGreen.kext My config.plist file contains the following:
      ?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>#DisableDrivers</key> <array> <string>CsmVideoDxe</string> <string>VBoxExt4</string> </array> <key>ACPI</key> <dict> <key>DSDT</key> <dict> <key>Fixes</key> <dict> <key>FixHPET</key> <true/> <key>FixIPIC</key> <true/> <key>FixRTC</key> <true/> <key>FixShutdown</key> <true/> <key>FixTMR</key> <true/> </dict> <key>Patches</key> <array> <dict> <key>Comment</key> <string>change XHCI to XHC</string> <key>Disabled</key> <false/> <key>Find</key> <data> WEhDSQ== </data> <key>Replace</key> <data> WEhDXw== </data> </dict> <dict> <key>Comment</key> <string>change XHC1 to XHC</string> <key>Disabled</key> <false/> <key>Find</key> <data> WEhDMQ== </data> <key>Replace</key> <data> WEhDXw== </data> </dict> <dict> <key>Comment</key> <string>change SAT0 to SATA</string> <key>Disabled</key> <false/> <key>Find</key> <data> U0FUMA== </data> <key>Replace</key> <data> U0FUQQ== </data> </dict> </array> </dict> <key>DropTables</key> <array> <dict> <key>Signature</key> <string>DMAR</string> </dict> <dict> <key>Signature</key> <string>MATS</string> </dict> </array> <key>FixHeaders</key> <true/> <key>SSDT</key> <dict> <key>Generate</key> <dict> <key>PluginType</key> <true/> </dict> </dict> </dict> <key>Boot</key> <dict> <key>Arguments</key> <string>keepsyms=1 dart=0 debug=0x100 shikigva=40</string> <key>DefaultVolume</key> <string>LastBootedVolume</string> <key>Timeout</key> <integer>5</integer> </dict> <key>BootGraphics</key> <dict> <key>#DefaultBackgroundColor</key> <string>0xF0F0F0</string> <key>EFILoginHiDPI</key> <integer>1</integer> <key>UIScale</key> <integer>1</integer> </dict> <key>CPU</key> <dict> <key>#BusSpeedkHz</key> <integer>133330</integer> <key>#FrequencyMHz</key> <integer>3140</integer> <key>#HWPEnable</key> <true/> <key>#HWPValue</key> <string>0x30002a01</string> <key>#QPI</key> <integer>4800</integer> <key>#SavingMode</key> <integer>7</integer> <key>#TDP</key> <integer>95</integer> <key>#TurboDisable</key> <true/> <key>#Type</key> <string>0x0201</string> <key>#UseARTFrequency</key> <true/> </dict> <key>Devices</key> <dict> <key>Audio</key> <dict> <key>Inject</key> <integer>1</integer> <key>ResetHDA</key> <true/> </dict> <key>Properties</key> <dict> <key>PciRoot(0x0)/Pci(0x2,0x0)</key> <dict> <key>AAPL,ig-platform-id</key> <data> AAASGQ== </data> <key>framebuffer-patch-enable</key> <data> AQAAAA== </data> <key>framebuffer-stolenmem</key> <data> AAAwAQ== </data> </dict> </dict> <key>USB</key> <dict> <key>FixOwnership</key> <true/> </dict> </dict> <key>GUI</key> <dict> <key>Hide</key> <array> <string>PREBOOT</string> </array> <key>Scan</key> <dict> <key>Entries</key> <true/> <key>Linux</key> <true/> <key>Tool</key> <true/> </dict> </dict> <key>Graphics</key> <dict> <key>FBName</key> <string>Kamarang</string> <key>Inject</key> <dict> <key>ATI</key> <false/> <key>Intel</key> <false/> <key>NVidia</key> <false/> </dict> <key>RadeonDeInit</key> <true/> </dict> <key>KernelAndKextPatches</key> <dict> <key>KernelPm</key> <true/> <key>KextsToPatch</key> <array> <dict> <key>Comment</key> <string>Port limit increase</string> <key>Disabled</key> <false/> <key>Find</key> <data> g710////EA== </data> <key>InfoPlistPatch</key> <false/> <key>MatchOS</key> <string>10.12.x</string> <key>Name</key> <string>com.apple.driver.usb.AppleUSBXHCI</string> <key>Replace</key> <data> g710////Gw== </data> </dict> <dict> <key>Comment</key> <string>Port limit increase (RehabMan)</string> <key>Disabled</key> <false/> <key>Find</key> <data> g32IDw+DpwQAAA== </data> <key>InfoPlistPatch</key> <false/> <key>MatchOS</key> <string>10.13.x</string> <key>Name</key> <string>com.apple.driver.usb.AppleUSBXHCI</string> <key>Replace</key> <data> g32ID5CQkJCQkA== </data> </dict> <dict> <key>Comment</key> <string>Port limit increase (PMHeart)</string> <key>Disabled</key> <true/> <key>Find</key> <data> g/sPD4MDBQAA </data> <key>InfoPlistPatch</key> <false/> <key>MatchOS</key> <string>10.14.0</string> <key>Name</key> <string>com.apple.driver.usb.AppleUSBXHCI</string> <key>Replace</key> <data> g/sPkJCQkJCQ </data> </dict> <dict> <key>Comment</key> <string>Port limit increase (Ricky)</string> <key>Disabled</key> <false/> <key>Find</key> <data> g/sPD4OPBAAA </data> <key>InfoPlistPatch</key> <false/> <key>MatchOS</key> <string>10.14.x</string> <key>Name</key> <string>com.apple.driver.usb.AppleUSBXHCI</string> <key>Replace</key> <data> g/sPkJCQkJCQ </data> </dict> <dict> <key>Comment</key> <string>External Icons Patch</string> <key>Disabled</key> <false/> <key>Find</key> <data> RXh0ZXJuYWw= </data> <key>InfoPlistPatch</key> <false/> <key>Name</key> <string>AppleAHCIPort</string> <key>Replace</key> <data> SW50ZXJuYWw= </data> </dict> </array> </dict> <key>RtVariables</key> <dict> <key>BooterConfig</key> <string>0x28</string> <key>CsrActiveConfig</key> <string>0x67</string> <key>MLB</key> <string>C02601270QXGPF7FB</string> <key>ROM</key> <string>UseMacAddr0</string> </dict> <key>SMBIOS</key> <dict> <key>BoardSerialNumber</key> <string>C02601270QXGPF7FB</string> <key>ProductName</key> <string>iMac17,1</string> <key>SerialNumber</key> <string>C02R2HZDGG7L</string> <key>SmUUID</key> <string>91E0E343-A938-4117-BBC7-234EA3ED265E</string> </dict> <key>SystemParameters</key> <dict> <key>InjectKexts</key> <string>Yes</string> <key>InjectSystemID</key> <true/> </dict> </dict> </plist> Also, for what it is worth, sleep is disabled on my system:

      Again, thank you all for taking time out of your day to help a fellow hackintosher out!
    • By THE M
      Hi,Everyone
      i've struggled to install Mac High Sierra from three days ago  with an strange error then my pc restart ......
      My PC specifications is
      Cpu amd Athlon 620 II x2
      Ram 8g
      Graphic Ati 5670 DDR3 2g
      Motharboard msi 970 amd

    • By thiagomenini
      Hello everybody,
      I'm from Brazil, if someone wants to write in portuguese, i will understand too. But english is fine.
       
      Days ago I installed the High Sierra, using the image (HighSierraAMD V2 UEFI.dmg). I have an FX8320e, the Asus M5A78L-M / USB3 mobo, GTX 750 and 12GB of RAM.
       
      Well, I build Hackintosh to run audio programs. Everything is working except the USB audio card on the card. But I read that some gyus updates to 10.13.4 or higher and it work.
      But I have some problem with startup and shutdown. I had installed the Clover in different ways, but it did not appear at startup. If I do not use the pen drive to boot, I do not have access to the system.
       
      I've tried different solutions. I formatted the EFI partition using the Terminal and reinstalled the Clover, but it also did not work.
       
      The other problem is the shutdown. The system goes off, but the fans and the mobo remains on. I need to manually press the on/off button to turn off the computer. I had used the Clover Configurations App to set the flag (shutdonw fix) but it not work too. I think this might be related to the boot problem.
       
      Thanks for any help!
    • By 5kr1p7
      Just installed Mojave 10.14.1 (guided by the Shaneee tutorial) and faced a number of problems:
       
      Annoying USB related errors loop when system boot (if anyone got this just wait longer). Entering commands in single user mode commands was really challenging with screen full of errors Reboot/shutdown doesn't work (after lines in console just black screen. Need to push reset/power button) Computer doesn't wake up after sleep Browser are crashing on some web pages (Safari and Chrome on same pages (can't login on rutracker.org for example))  
      USB error:
      ... 2019-04-02 23:52:57.982767+0300 0x1adc     Default     0x0                  0      0    kernel: (AppleUSBEHCI) 000122.778171 UHC4@53000000: AppleUSBEHCI::StopUSBBus: USBSTS.HCHalted did not set as expected: USBCMD 0x00010030 USBSTS 0x00004008 2019-04-02 23:52:57.982779+0300 0x1ad3     Default     0x0                  0      0    kernel: (IOUSBHostFamily) 000122.778184 UHC6@56000000: AppleUSBHostController::hardwareExceptionThreadCallGated: 0x00000010 2019-04-02 23:52:57.985297+0300 0x1ad3     Default     0x0                  0      0    kernel: (IOUSBHostFamily) 000122.780706 UHC6@56000000: AppleUSBHostController::hardwareExceptionThreadCallGated: attempting recovery 2019-04-02 23:52:57.985320+0300 0x1ad3     Default     0x0                  0      0    kernel: (IOUSBHostFamily) 000122.780730 UHC6@56000000: AppleUSBHostController::hardwareExceptionThreadCallGated: 0x00000008 2019-04-02 23:52:57.985339+0300 0x1ad3     Default     0x0                  0      0    kernel: (IOUSBHostFamily) 000122.780750 UHC6@56000000: AppleUSBHostController::hardwareExceptionThreadCallGated: attempting recovery 2019-04-02 23:52:58.021308+0300 0x1ad1     Default     0x0                  0      0    kernel: (IOUSBHostFamily) 000122.816718 UHC2@52000000: AppleUSBHostController::hardwareExceptionThreadCallGated: 0x00000010 2019-04-02 23:52:58.023653+0300 0x1ad1     Default     0x0                  0      0    kernel: (IOUSBHostFamily) 000122.819066 UHC2@52000000: AppleUSBHostController::hardwareExceptionThreadCallGated: attempting recovery 2019-04-02 23:52:58.023664+0300 0x1ad1     Default     0x0                  0      0    kernel: (IOUSBHostFamily) 000122.819078 UHC2@52000000: AppleUSBHostController::hardwareExceptionThreadCallGated: 0x00000008 2019-04-02 23:52:58.023673+0300 0x1ad1     Default     0x0                  0      0    kernel: (IOUSBHostFamily) 000122.819087 UHC2@52000000: AppleUSBHostController::hardwareExceptionThreadCallGated: attempting recovery 2019-04-02 23:52:58.088634+0300 0x1ad7     Default     0x0                  0      0    kernel: (IOUSBHostFamily) 000122.884043 UHC4@53000000: AppleUSBHostController::hardwareExceptionThreadCallGated: 0x00000010 2019-04-02 23:52:58.091464+0300 0x1ad7     Default     0x0                  0      0    kernel: (IOUSBHostFamily) 000122.886874 UHC4@53000000: AppleUSBHostController::hardwareExceptionThreadCallGated: attempting recovery 2019-04-02 23:52:58.091481+0300 0x1ad7     Default     0x0                  0      0    kernel: (IOUSBHostFamily) 000122.886893 UHC4@53000000: AppleUSBHostController::hardwareExceptionThreadCallGated: 0x00000008 2019-04-02 23:52:58.091495+0300 0x1ad7     Default     0x0                  0      0    kernel: (IOUSBHostFamily) 000122.886909 UHC4@53000000: AppleUSBHostController::hardwareExceptionThreadCallGated: attempting recovery 2019-04-02 23:52:58.092790+0300 0x1ad8     Default     0x0                  0      0    kernel: (AppleUSBEHCI) 000122.888199 UHC6@56000000: AppleUSBEHCI::StopUSBBus: USBSTS.HCHalted did not set as expected: USBCMD 0x00010030 USBSTS 0x00004008 2019-04-02 23:52:58.131032+0300 0x1ae4     Default     0x0                  0      0    kernel: (AppleUSBEHCI) 000122.926440 UHC2@52000000: AppleUSBEHCI::StopUSBBus: USBSTS.HCHalted did not set as expected: USBCMD 0x00010030 USBSTS 0x00004008 2019-04-02 23:52:58.196398+0300 0x1ae9     Default     0x0                  0      0    kernel: (AppleUSBEHCI) 000122.991807 UHC4@53000000: AppleUSBEHCI::StopUSBBus: USBSTS.HCHalted did not set as expected: USBCMD 0x00010030 USBSTS 0x00004008 ...  
      Can anyone who fixed theese issues share kexts archive, config.plist, kernel newer than the manual? My PC specs in signature.
×