Jump to content
mawii71

Asus P5q SE Plus

2 posts in this topic

Recommended Posts

Ciao Ragazzi !

 

bel formun, complimenti !

( non ho passato il secondo "esame" per postare in tutti i forum, lo posso rifare ? )

 

Volego chiedervi una cosa,

vorrei installare iatkos ( mountain lion 10.8 ) su di un pc con la scheda madre

in oggetto, piu un processore dualcore E 8400 3.0 Ghz - ram 8 Gb - scheda Video

geforce 9800 gt.

Ho creato una chiavetta con TransMac, ho provato a far boot dalla chiavetta, ma non

và, rimane tutto fermo, non fà nulla......

Mi date qualche dritta su cosa fare gentilmente,

 

GRAZIE a tutti

gigi

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Ciao, il test lo potrai ripetere dopo 24 ore.

Sulla tua mobo non ci sono problemi di installazione, l'unica raccomandazione sono le impostazioni bios: dischi in AHCI e suspend mode S3 only.

Avvia con -v GraphicsEnabler=No ('v GraphicsEnablerìNo su testiera non Apple) per vedere dove si blocca (fai una foto e allegala).

Apri un topic nella sezione ITA quando avrai superato il secondo test.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By nico3469
      Hey guys
       
      Here is my little guide to install OSX 10.6.8 on the EeePC 1000H.
       
      I'll quote some of the CicciMTS and scenemusic topics, thank you guys.
       
      What is needed ?
       
      A Asus EeePC 1000H
      A 8GB or more USB Pen drive
      An empty hard disk drive
      An other mac or hackintosh
      A USB mouse
      My package of tools, including the latest Apple OS X 10.6.8 Combo update
       
      Restore and Boot from USB
       
      On your mac/hack, go to Disk Utility, find your USB Pen drive, erase it with GUID Partion Table and Mac Extended Format (journaled). Then, restore your iAtkos image on your USB pen drive.
       
      Next, you need to make your USB drive Bootable. Find Chameleon in the tools Folder, open it and install it on your new Snow Leopard USB pen drive.
       
       
      Installation
       
      Boot into BIOS, if available, set the SATA mode to AHCI. If you can't it should work too so don't worry
      Select your USB Pen Drive and boot on it. Chameleon will appear, select your iAtkos install drive, and type -v to boot in verbose mode. After a moment, the OSX installer should appear. Trackpad will not work so plug in a usb mouse. Select your language and click next. on the top of the screen, find disk utilty, and erase your HDD with GUID Partion Table and Mac Extended Format (journaled) options, and close Disk Utility. Click Next until the installer ask you on which drive you want to install OSX. Do not install it yet, click on Customize. Select the following options :
       
      -BOOT
      ASEREBLN

      -BOOT OPTIONS
      32BITS
      GRAPHICS ENABLERS
      ETHERNET BUILTIN
      USB (all)

      -PATCHES
      CREAR EXTRA
      FAKESMC
      DISABLER
      RTC
      KERNEL ATOM
      EVOREBOOT
      SLEEPENABLER
      UUID

      -DRIVERS SATA-IDE
      SATA/AHCI or INTEL SATA/IDE if you didn't enable AHCI in your bios

      -SOUND
      VOODOHDA

      -PS2
      VOODOOPS2 or APPLEPS2

      -POWERMANAGER
      VOODOPOWER

      -LAPTOP HARD
      BATTERY
      CARD READER
      THERMAL ACPI

      -VGA
      INTEL
      EFI STRING
      GMA950 (all)

      -WIFI
      Ralink RT2860

      -WIRED
      ATLANSIC L1E
       
      Click OK and install OSX on your HDD.
       
       
      First Boot and update to 10.6.8
       
      Remove your USB stick from your computer, Chameleon should appear, boot your new OSX installation with -v boot flag. Once you've created your account you should be on your desketop.
      Run the Combo Update installer but do not reboot!! Force Quit out of the installer (hold down the Option key and click and hold over the Installer icon in the Dock. Select Force Quit) and Run the Legacy Kernel installer and then reboot the machine.
      now you should see that your graphics driver doesn't work anymore. Run Kext Utility and let it repair the permissions and update the cache. when it says "all done" drag and drop all the graphics kext into kext utility, and when it says "all done", reboot your computer. Cross your fingers and reboot your computer. You should now have a fully working EeePC 1000H, with graphics, sound, wifi, USB, bluetooth and Ethernet Working with the lastest Snow Leopard update. You can have the latest security updates on your system with Software Update, it will not damage your installation.
       
      Sorry for my bad english, I'm french. Fell free to ask questions if you need, thank you guys
    • By Vengeance1020
      I know the machine and OS X version is old, but its the machine I have and I want to know if I can install iATKOS S3 V2 on the machine?
      My specs are:
       
      A-Bit AG8 (not to be confused with the A-Bit AG8-V)
      2 GB DDR400 RAM (An additional 2GB of DDR400 RAM will be installed soon)
      Intel Pentium 4 3.2GHz (OC to 3.52GHz)
      EVGA GTX 260
      TP-Link TL-WDN4800
      SoundBlaster SB0507
      WDC Blue 1TB
      (A soon to be installed IDE DVD player)
      (A soon to be installed USB 3.0 PCIe card)
       
      System has Windows 8.1 installed and I plan on dual booting (maybe triple boot with linux)
       
      Currently my problem is that I am having issues getting the installer to start, I have used the following flags:
      -v /arch=i386
      -v /arch=i386 /legacy
      -v /arch=i386 /legacy /graphicsenabler=yes
      all have the same result: a reboot just before the apple logo would normally show up, after all the kexts are loaded by chameleon, the system will just reboot. What do I need to do?
    • By alex95sv
      Hey, so I just installed Sierra using the iAtkos SR and everything works except my Graphics... It shows that I have only 5MB Video memory.. My card is AMD Radeon R9 270.
       
      Tried different stuff when installing, like different framebuffers like Hamachi, Futomaki, Dayman, but nothing seems to be working. Tried installing extra stuff with a "AMD Radeon GPU Injector Tool" but nothing worked.
      The weird thing is, everything worked flawlessly on Yosemite. I even updated without problems via the AppStore, and I never did anything special for my graphics back then as far as I remember. I was running a pretty stable hackintosh on Yosemite (It was iAtkos too), but wanted to upgrade.
       
      Has someone with the same graphics card encountered this issue, and fixed it?
       
      Thank you in advance!
    • By malkabani
      Hi
       
      I have my laptop, which it is dell Inspiron 3521. So is there any guide on how to install mac os 10.12 on my laptop dell 3521, because I try to install by making standard USB installation but not work.
       
      Can anyone help me, please? Thanks
    • By ajay_95
      Hi Guys,
      I earlier had iAtkos ML2 installed on my PC(with Windows 8.1), which was working fine, and recently I upgraded my Graphics card(Intel Chipset to nVidia GT610) and also upgraded to Windows 10. Since then, Mac wasn't working. The bootloader would start and sometimes later says, 'Errors Encountered...' and reboots. I also have Ubuntu installed in the same PC, which is working fine. I formatted the HFS+ drive from windows, and tried reinstalling ML2. It would show up some initial things, and gave some lines(as usual as in my previous successful installation), and rebooted automatically. Yesterday, I got a copy of iAtkos Y 10.10.3 Yosemite, and I created a bootable USB and plugged it. As in my ML2, it booted up and asked me whether clover or chameleon, and I chose clover, which again went to show apple logo and rebooted immediately, an USB started again(same error as in ML2 installation), and now I chose Chameleon, the result was similar to that of ML2 installation. I used EasyBCD to boot up Windows and Ubuntu with Metro style bootloader. I also have my quick booting disabled. What is causing the issue? Any Help?
      Thanks in Advance.
       
      P.S.-
      *Mine is non-UEFI
      *I tried one thing...I changed my active partition to the partition to which I had planned to install Mac, and booted Mac, and still got the same problem. 
      *The lines which showed up before rebooting in the chameleon bootloader were like,
      ....Unknown Architecture....Errors Encountered....
      The same had happened in my first installation, but  was successful
×