Jump to content
InsanelyMac Forum
V3-571G

Black screen when booting iATKOS ML3U from USB.

Recommended Posts

I have downloaded iATKOS ML3U and checked the MD5 to ensure the file is in good condition. Then i downloaded Transmac and used the 'Restore Image to Disk' function to copy it to my 8GB Sandisk USB drive. 

 

My laptop is in UEFI boot mode with Secure Boot turned off. When i boot the computer with the iATKOS USB plugged in, i press F12 to enter the BIOS Boot Manager and then select the USB drive. Then i just get a black screen. If i press a button on the keyboard, the screen backlight goes off and then comes back on again (I assume it is rebooting). 

 

Not sure what to do?

 

I have no experience with Hackintosh at all, so i haven't got a clue what i'm doing... 

 

Don't know if i need to use a bootloader thingy or something?

 

Any suggestions would be greatly appreciated.

 

Cheers! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Hello

 

Welcome

 

Distro is waste time to you and to who will help you.

 

I gave to you a solution to install OSX...check this.

 

But know, we don't give support for tonymac's tools, check my signature to know why,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×