Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Olde motherboard, new hardware; "Still Waiting For Root Device"

3 posts in this topic

Recommended Posts

Ok, so... I'm running across this issue...


I'm CURRENTLY running a 10.7.1 OS X Lion on this:


Mobo: BioStar G31D-M7 [Latest BIOS Upgrade]

Ram: 2GB Installed on single channel

Mac OS X 10.7.1 installed on a SATA HDD [320GB]


What's working:

- Ethernet

- Audio

- Video

- Youtube [via HTML5]

- [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url]


I originally tried to upgrade from 10.7 to 10.7.5 but that was a COMPLETE disaster, as I was welcomed with "Still Waiting For Root Device" time after time after time


So I baby-stepped it -- reinstalled Mac OS X 10.7 [due to a smart backup on another HDD that had 10.6.8 installed onto it] and tried to upgrade from 10.7.1 > 10.7.2... "Still Waiting For Root Device"


I've seen the AHCI fix for this, but... I'm not exactly sure if that's compatible with my MOBO.


Any chance that 10.7.1 will be the HIGHEST upgrade possible for this old machine???

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.