Jump to content
lizard.king

palit GeForce 9800GT

30 posts in this topic

Recommended Posts

Well, I'd stick to that then. Sorry but I would not know what to do re: DVI-HDMI adapter. You confirm you no longer use NVEnabler kext?

Yes, I didn't use it, because it accelerates cooler to 100%.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Very well, I've made some minor adjustments to make the Ethernet ports visible. It looks like you have 2xRealtek GigabitEthernet LAN ports, correct? Built-in or add-on card?

attachicon.gifPatched_files.zip

my motherboard have 2 built-in lan ports.(Gigabyte EP45C-DS3)

 

nothing changes, still blackscreen.

 

I've tried a lot of options for digital output, adding nvcap, vbios, efi strings, different nvenablers, but only with this nvenabler the system starts with digital output.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You mean patched DSDT + no NVenabler + DVI-to-HDMI --> Blackscreen?

 

What about patched DSDT + no NVenabler + DVI-to-VGA or patched DSDT + no NVenabler + DVI-only?

Share this post


Link to post
Share on other sites

You mean patched DSDT + no NVenabler + DVI-to-HDMI --> Blackscreen?

 

What about patched DSDT + no NVenabler + DVI-to-VGA or patched DSDT + no NVenabler + DVI-only?

Yes, patched DSDT + no NVenabler + DVI-to-HDMI --> Blackscreen.

patched DSDT + no NVenabler + DVI-to-VGA --> working (without DSDT it's working too)

patched DSDT + no NVenabler + DVI-only --> I can't check it, because I have no display with DVI slot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×