Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


System uptime in nanoseconds!

126 posts in this topic

Recommended Posts

Yep that's right, I decided I will work on this later... I'm working on my audio now!

I installed the voodooHDA 2.8 and now I can't boot! (I'm now booting with -v)



Share this post

Link to post
Share on other sites

Read PM

Boot with -x -v 

delete voodooHDA and realtek kext

Boot with PCIRootUID=1 to enable LAN

If you don't see the desktop boot with PCIRootUID=1 GraphicsEnabler=No

Share this post

Link to post
Share on other sites

No, delete rtl kext for lan, delete VoodooHDA

Reboot with PCIRootUID=1 and verify Ethernet connection; download audio drivers, install and reboot. Verify Audio if working

Share this post

Link to post
Share on other sites

Done, it works thanks, now time for the trackpad! ( I get my new wifi card today)

I want to try this method, he has the same Ethernet as me. But I can't figure out the second part.



Share this post

Link to post
Share on other sites

whoa, I'm so confused at this part!




this is my folder, i open the daemon file then it brings me to terminal... then i type the commands he wrote and nothing happens?



Share this post

Link to post
Share on other sites
The commands are used to copy the daemons in the positions

Do not see the changes, you should have to reboot the trackpad working 

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By Mr.Darkwraith
      Is it possible to install/run Android TV/x86 on the 1st generation Apple TV?
    • By Angelo_
      Hi guys, i'm trying to help a friend of mine trying to install osx(possibly high sierra) on his pc with the following specs: 
      Amd fx8350 
      Asrock 990fx extreme 3
      8gb of fury Kingston ddr3 ram(2x4)
      Radeon hd 7950
      128gb ssd( crucial m550)
      A couple of hdds I don't remember the brand(maybe a seagate barracuda and a dumb old disk for data)
      We tried to install it using the regular clover+high showers installer but we couldn't get it to reach the installer, then we tried osx-amd(don't know if i can talk about it there, sorry if i can't) and we still couldn't get to the installer.
      Is there a guide i can use to install osx in that machin, i tried to search in the forum but i couldn't find it.
    • By giacomo.dessi2303
      Salve a tutti, ho un problema all'avvio di mac os che ho già provato a risolvere con foskvs ma senza risultati..
      Attualmente come smbios uso MacBookPro 12,1 (portatile in firma) mentre se uso imac 14,1 questo problema non si presenta.
      Dite che posso tenere iMac 14,1 magari rigenerando l'ssdt per il pm?
    • By lucasrm654
      Eu instalei o Hackintosh, porem uso um Cougar 200k, meu teclado, e a tecla shift, windows e alt não funcionam, não executam função nenhuma, já o Ctrl funciona como Shift, gostaria de saber como eu posso atribuir funções a essas teclas que não fazem nada e mudar a função do Ctrl.
    • By Dallastyle
      Hello Insanelymac,
      I've successfully installed Mac OS X Sierra on 2 32gb flash drives with them as a JBOD Raid. I can only get into the hackintosh if I use another USB flash drive with Clover installed on it. I've tried using a clover installer however that just installs on my Raid Disk. I've also noticed that when I open clover configurator, there are 2 EFI partitions but both of them were empty. I've tried moving the contents of the EFI on my Raid disk that clover installed but my BIOS does not detect it. Also when I use the other flash drive to boot into clover, there is another volume called "BOOT OS X" right next to my Raid Disk Volume that I use to boot from. I just want to install and boot off of my Raid usb flash drives. Really running out of options, Thanks guys.
  • Recent Status Updates

    • Bios-PC  »  MaLd0n

      Hi MaLd0n
      you helped me with dsdt and everything working fine .
      I fix the audio issue.
      I need to add wifi bcm4360 original apple to dsdt to be  en0 all the time 
      also to add it to pci list.
      and I change from gtx970 to AMD radeon pro rx580 and I have issue with vtencoderxpcservice that make my cpu 300% and high temperature . with Nvidia it doesn't happen.
      I search the internet days and night and try to fix this issue no luck.
      best regards
      · 0 replies
    • DynaFEX  »  MaLd0n

      Hi MaLd0n!!
      I just don't know what the hell to do with this issue and I was wondering if you might please have any ideas??
      Sorry to bother you and thanks for all your help!
      · 0 replies
    • mrjayviper  »  e97

      hello. Can you please share instructions and files to get OSX working on a dual 2011 setup? you included a link to sixflow but it's not loading anymore. Thanks
      · 0 replies
    • adamfox

      I added a video to a @YouTube playlist https://t.co/EXJucl9T8B Go the distance sung by Adam Fox karaoke cover Disney Hurculese
      · 0 replies
    • Mr. Xtreme

      Hey, I'm not dead, I've moved over to using the nickname "Mr. Xtreme", and mostly use Linux distros/Windows 10, though it seems I'm gonna have to hackintosh again, so, hey everyone who remembers me! :wave:
      · 0 replies