Jump to content
  • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By mrziko
      hello 
       
       
      i have a virtual image for OS X Mountain Lion on vmware i download the dmg file and use myhack but i get this error 
       
       
      before this i download iAtkos ml2 and install it but no internet no sound no anything
       
      i have  external hard drive now i need to restore the OS X Mountain Lion on it any help 
    • By hiptomac
      Hi I hope you all can help me out. I am new to building Hackintoshes and I have a Dell Optiplex 745 (that I see other people have successfully built). I can boot from an [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] cd. My Snow Leopard image is loaded on an 8 GB thumb drive. I can select from 3 devices [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url], Snow Leopard or a Windows formatted disk that shows up as NTFS (40 GB SATA drive). I then boot off the Snow leopard device and come to the Installer screen but there is no disk to select for the installation. When I run Disk Utility there are no drives detected (except the thumb drive). What am I missing?
       
      The computer I used to create the Snow Leopard image is an iMac G5 running OS X 10.5.8. I tried copying the IOATAFamily.kext and IOAHCIBlockStorageInjector.kext to the thumb drive in the /S/L/E folder but with no success.
       
      Any help will be greatly appreciated.
×