Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
mambro

Asus Nvidia Geforce 210 Silent, 1GB DDR3. non va.

30 posts in this topic

Recommended Posts

ciao,

per prima cosa ringrazio ancora una volta per la gentilezza e la disponibilità di tutti :)

poi faccio resoconto:

ho provato  con il file di chameleon che mi hai dato... ma non va.. torna al problema iniziale.. così ho riavviato da integrata e  ho rimesso il file che ci stava prima (che mi ero salvata)

ora provo con il kext del post 24 (ma non è per osx 10.6? va bene uguale?)... ma se poi non va neanche quello come lo disistallo? sempre con kext wizard?

grazie

Silvia

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×