Jump to content
InsanelyMac Forum
ads103

No audio on Asus P5Q-EM - ALC1200 - AppleHDA.kext

Recommended Posts

So should I not use the Taragu patcher?

 

I just installed the new dsdt and kext. I see "Audio ID: 12" in System Information, with no inputs/outputs listed, and no devices in System Preferences. It seems we've taken a step backwards. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

I'm not sure I understand. 

Do you mean that it simply isn't possible to get audio working on this board? It looks like USB speakers would be the easiest solution, anyway. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Since I have absolutely no desire to use VoodooHDA, I've gone ahead and ordered some USB speakers. 

Thank you all for your help. :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, i have P5Q motherbourd and i actived sound byMultibeast using the ALC888 Legacy (i has comment for older motherbourds) from No DSDT.

 

But Worning this chip has issue some times the bios those not activate and no OS can see it Windows, Linux just none, i have find out on forums that this just happend..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×