Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
goodguytimo

Slow boot problem 10.8.5

5 posts in this topic

Recommended Posts

Hey guys, i  just installed ML 10,8,2 and made an update to 10,8,5 but on both versions i have a slow boot, it takes about 30 to 45 sec at the apple logo. so i tried to find out why, booting in verbose it takes 10 to 15 sec waiting for DSMOS and the applecpupowermanagement time out. 

 

I've a Sony Vaio VPCEH2K1E

Ram 4gb

Processor i3

600gb local disk capacity

Nvidia Geforce 410m

 

I'm booting with kernel cache flag and my smbios is Macpro 3,1.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thats normal

 

Nothing wrong with your install

 

If you want it to go faster upgrade to a SSD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×