Jump to content
  • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By WeBeRiO
      Hi all! I have a Asus h110s1 with a i5-7400 working.

      Only no wake up from sleep, screen black and reboot.

      Is posible fix this problem? No is model UHD.

      Thank U.-
    • By LucasMatheus
      Equipment Information PROCESSADOR: Intel Core i5 5200U de 2.2 até 2.7 GHz; MEMÓRIA RAM: 6 GB; PLACA DE VÍDEO: Intel5500/Geforce 910M 2 GB; DISCO RÍGIDO: 1 TB; TELA: 15.6″ Full HD 1920 x 1080 pixels; CONEXÕES: 1 HDMI, 3x USB, 1 RJ 45 ,1 COMBO audio jack e WiFi; https://www.samsung.com/br/pc/notebook-np300e5k-xf1br/
        I am unable to activate the Intel HD5500.
      Can only start with fakeid: 0X12345678
       
      Here is the attached Clover I am using
      Clover
    • By DerNuntius
      Hi,
       
      Finally I finished the installation of 10.14.6 on my Dell E5440. Everything works just fine, but HDMI will not work. Every time I plug it in, it causes a grey screen on my laptop monitor. Also on boot up. I attached my EFI Folder, maybe someone can help me. I searched a bit and read something about Azul Framebuffer Kext.
       
      Thank you for helping.
      Greedings,
      Hugo
       
       
      CLOVER.zip
×