Jump to content
InsanelyMac Forum
chris1111

Mavericks Is out

Recommended Posts

Advertisement

hello

 

u can update from 10.8 but must build a installer.. run the app is for mac or efi loader

 

chameleon don't see the result of the app.

 

good hack

Share this post


Link to post
Share on other sites
This is what I have from my friend google, and it verified with mine:

 

InstallESD.dmg:

sha1: e804dea01e38f8cd28d6c1b1697487e50898dbe7

md5:  f222952400db8535c03697c3293e168e

 

BaseSystem.dmg:

sha1: 4f2cba5dec124b74ec53bf310528fca5b89503b0

md5: 19a73879bf7fff4070d18beed07016d9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tell me more please.

 

A non-UEFI Mavericks installer is built using the same exact same method as Lion and Mountain Lion, except mach_kernel is now inside /OS X Install ESD/Packages/BaseSystemBinaries.pkg. You can extract it from there with Pacifist.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bugs, that command is creating the installer the same as if you ran the .app from desktop. It would be bootable from a mac or an efi boot like clover, osmosis or xpc. The command assumes the default locations, modify as needed.  

 

Hi,

Does it creates the Recovery HD as well in the same time?

 

 

EDIT : answered page 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

full instructions:

 

Erasing Disk: 0%... 10%... 20%... 100%...

Copying installer files to disk...

Copy complete.

Making disk bootable...

Copying boot files...

Copy complete.

Done.

 

You can then boot up from the USB by holding down the option key, then install the GM from the USB.

 

This is probably going to be the same for the public release.

 

Note that this will also install a recovery partition.

How can you boot this USB key if you don't have at least fakesmc somewhere?

 

 

 

mmm... possible to repack DMGs with fakemsc within? probably yes? Then launch the creation process.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Posts

    • @Gengik84  i kext sono aggiornati e messi nella partizione efi per il BT ho cercato in rete e come detto nei precedenti post 2 sono in efi ed uno in l/e.  Potresti dare un'occhiata alla mia efi  e le varie patch dsdt magari c'è qualcosa che non va... https://drive.google.com/open?id=1d7qfHs3KYEWANjtSlKyR29aEbgTFsytd   Grazieeee
    • Hi,  as per your guide, I have purchased the Wifi+bluetooth card you recommend twice! i can't get bluetooth to show up or work. Wifi is working though. I can assure you that i have my USBs fixed properly. still no luck with bluetooth. doesn't even show up in system pref.    "I'm using an original >> Apple BCM943602CS WIFI+bluetooth module and adapter, this has native support in macOS High Sierra and needs no kexts / drivers. It works out of the box!"   My setup is very similar to yours:  mobo: asus z370 F gaming  i7 8700k  gtx 1080ti    please advise me further!    much appreciated 
    • I had it working without any kext or inject when I installed sierra but my Geekbench scores where low and had some video playback issues. I'll try giving it a shot again without any frame buffers or kext and see if I can get it to work.    Also do you know if my MB has CSM? I don't see it on the MB website. 
    • @AceMcLoven R9 270X and R9 280X don't need anything to work in a Hackintosh, I have a MSI R9 270X and it works 100% OOB without any injection or selecting the framebuffer if I set InjectATI=True or select a framebuffer Futomaki it will go to black screen. Don't inject anything in the Graphics section. You don't even need the RadeonDeInit either, just make sure that the CSM is disabled in BIOS/UEFI. I've been using HDMI and DP ports and both work ok.
    • risolto!!! Fatto un'installazione pulita e poi ho seguito questo post  ...l'installazione deve essere pulita..senza kexts aggiuntivi di precedenti prove


×