Jump to content
xpamamadeus

Ozmosis

5,903 posts in this topic

Recommended Posts

Advertisement

Your rom image doesn't have much more space to insert all that files, so you have to make a choice for what files you will keep and what files you'll not need! At that stage you only have to do that manually IMHO!

Share this post


Link to post
Share on other sites

What board you have, but instead update your signature to know the hardware you have, so I can build one for you!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By partha.slg123
      Hackintosh High Sierra 10.13.3 USB Installer Boot Into USB DIrectly Enter Exit Option Menu. Clover Boot Menu Not Showing. Plz Help .................
       

       
      My System Specification :

      CPU : Core i5 6400
      MB : Asus H110M-CS
      RAM : 8GB DDR 4
      HDD : WD 1TB For Windows And WD 500 GB For Hackintosh
      Bootloader : Clover
    • By cvad
      View File Bootdisk Utility
      Make bootable USB Flash Disk for MAC OS X with Latest Clover bootloader revision fast and easy by one click! under OS Windows.
      Special utility from cvad & russian MAC community for new hackintosh users.
       
      BDU_v2.1.2018.023b.zip
      MakeCloverBDUReadyZip.bat.zip
      Enjoy...
       
      For more information and complete instructions please see this topic.
       
       
       
       
      Feel free to "Rate File"
      Submitter cvad Submitted 04/28/2013 Category Bootloaders  
      BDU_v2.1.2015.016b.zip
      BDU_v2.1.2015.018b.zip
      BDU_v2.1.2016.019b.zip
      BDU_v2.1.2016.020b.zip
      BDU_v2.1.2017.021b.zip
      BDU_v2.1.2017.022b.zip
    • By cvad
      Make bootable USB Flash Disk for MAC OS X with Latest Clover bootloader revision fast and easy by one click! under OS Windows.
      Special utility from cvad & russian MAC community for new hackintosh users.
       
      Enjoy...
       
      For more information and complete instructions please see this topic.
       
       
       
       
      Feel free to "Rate File"
    • By MacNB
      Recently transition from ###### to Clover.
      All work great on my raging Dell530 (with Quad-core Xeon E5450).
      I can triple boot Snow-Leopard, Mavericks or Yosemite.
      Really love the way clover does dynamic patching.
       
      Decided to add a second drive that had the original Dell-installed Windows Vista.
       
      Question for the community: Is it even possible to boot legacy Vista on the second drive using Clover ?
       
      I ask because I cannot. I have searched and all topics discuss UEFI boot which is OK for Win7 and up.
      Vista does not support UEFI boot.
      And this good old Dell only has BIOS.
       
      Clover GUI lists two new partitions after the Recovery HD partition.
      The last one is called "Boot Windows from OS" (screenshot0):
       
      When I hit enter, the screen clears to black and Clover windows badge is displayed but does not boot.
      If I hit enter again, I see the Clover GUI again.
       
      It just will not boot Vista.
       
      Disk details are as shown:
      OSX-YS-Pro:~ MacNB$ diskutil list /dev/disk0    #:                       TYPE NAME                    SIZE       IDENTIFIER    0:      GUID_partition_scheme                        *1.0 TB     disk0    1:                        EFI EFI                     209.7 MB   disk0s1    2:                  Apple_HFS OSX-SL                  803.3 GB   disk0s2    3:                  Apple_HFS OSX-MV                  153.3 GB   disk0s3    4:                  Apple_HFS OSX-YS                  42.4 GB    disk0s4    5:                 Apple_Boot Recovery HD             650.0 MB   disk0s5 /dev/disk1    #:                       TYPE NAME                    SIZE       IDENTIFIER    0:     FDisk_partition_scheme                        *750.2 GB   disk1    1:                 DOS_FAT_16 DellUtility             74.0 MB    disk1s1    2:               Windows_NTFS RECOVERY                10.7 GB    disk1s2    3:               Windows_NTFS OS                      739.3 GB   disk1s3 OSX-YS-Pro:~ MacNB$ OSX-YS-Pro:~ MacNB$ sudo fdisk440 /dev/disk1 Password: Disk: /dev/disk1 geometry: 91201/255/63 [1465149168 sectors] Signature: 0xAA55          Starting       Ending  #: id  cyl  hd sec -  cyl  hd sec [     start -       size] ------------------------------------------------------------------------  1: 06    0   1   1 -    8 254  63 [        63 -     144522] DOS > 32MB    2: 07    9  13   5 - 1023 254  63 [    145408 -   20971520] NTFS         *3: 07 1023 254  63 - 1023 254  63 [  21116928 - 1444028416] NTFS          4: 00    0   0   0 -    0   0   0 [         0 -          0] unused       OSX-YS-Pro:~ MacNB$    FDISK shows that the 3rd partition is ACTIVE on the Vista drive (disk1).
       
      Clover is installed on EFI partition on the OS X drive (disk0).
       
      Config.plist attached.
      debug.log attached.
       
      If I boot from a Chameleon USB-stick, I can select the OS partition and it boots, but Clover does not.
       
      Edit: I can boot Vista via the BIOS by hitting F12 and selecting the vista hdd.
      screenshot0.bmp
      MacNB-debug.log.zip
      MacNB-config.plist.zip
      MacNB-530-Generic.zip
    • By Soeren_DK
      Hi there.
      I'm new to this site but not totally new to hack. I've had a hack since 10.4 and the latest version I ran was 10.9, not totally fixed but it worked to what I needed. Now I want to make the machine run as good as it can. I can see there has been a lot of changes/upgrades/new solutions since I installed my hack and I have a hard time to catch up.  
      I've been able to boot and install macOSX and now I need the POST installation.
      I tried to install the clover EFI boot loader with these settings:
       
      and found the DSDT.aml and SSDT-0.aml from HERE
      found the apfs.efi
      and placed it in EFI -> EFI -> CLOVER -> driver64
      and these kext in here:

       
       
      But when I boot it up this is the first bootscreen I have. No partions, no mouse control, no nothing.

      if I exit clover this screen appear.

      and now everything works. 
       
      What is wrong?
      Cheers
      Soren
×