Jump to content
  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
guillep84

install on asus k55vm

5 posts in this topic

Recommended Posts

Hi all,

I am wanting to install iatkos ML2 but I can not.
My laptop is a asus k55vm
i7-3610QM
intel HD4000
nvidia 630m

I burned the dvd on a dvd + dl, boot with-v and the last lines are:

PCI configuration changed (bridge = 1 devices = 0 cardbus = 0)
[PCI configuration end, bridges 5 devices 14]
Internval not found for. using 8000000


  What I can do?

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, thanks for the help.

with-x-f-F could install but after a reboot, and jump starts loading error screen.

get stuck with system uptime in nanoseconds .......
247333 pdt 2012; root: xnu-2050.18.24-1/RELEASE_X86_64

What I boot commands-x and now if I can access the final configuration.

When installing I put the default configuration and HD4000 driver, nothing more.

A greeting.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you go into your BIOS and disable the nVidia card? 

I believe you will need a DSDT patch to enable the Intel HD 4000 graphics too. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×