Jump to content
InsanelyMac Forum
Sign in to follow this  
eranj

Please help me enable Intel HD 4600 QE/CI by editing DSDT

Recommended Posts

yes just add these in ur chameleon plist  and if doesn't work then change number 10 to between 1 ==> 15 

Thank you. Will give it a shot & post the results :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

I have an i5 4570s (HD 4600, 8086 0412) and it is not working! The only chance to boot into OSX is starting in safe mode (-x). 

I've tried all settings (1-15), the automatic detection (newst Chameleon) and Clover Bootloader. OSX is always stuck @ Bluetooth Controller.

 

My Mainboard is an Asus H87-Pro (C2) and I'm using the DVI Port. Is there anything I can do to make it work?


Thx,

Crashman

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have an i5 4570s (HD 4600, 8086 0412) and it is not working! The only chance to boot into OSX is starting in safe mode (-x). 

I've tried all settings (1-15), the automatic detection (newst Chameleon) and Clover Bootloader. OSX is always stuck @ Bluetooth Controller.

 

My Mainboard is an Asus H87-Pro (C2) and I'm using the DVI Port. Is there anything I can do to make it work?

 

 

Thx,

Crashman

Try using following flags at boot.Worked for my build (note : No QE., Just default display with 64mb )

 

-v IGPEnabler=YES PCIRootUID=1 ncpi=0x3000

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×