Jump to content
D1Y4B

Mac OS X 10.8 ML (iatkos) amd 5650 problem

5 posts in this topic

Recommended Posts

Help! I have a toshiba laptop

Core i3 330m

Amd mobility Radeon hd 5650

4gb ram

320gb HDD

I have installed just fine, I can boot fine also with a couple exceptions. 1, I have to enter "GraphicsEnabler=No -v -x -f" in order to boot to desktop. With out this I get a odd looking white screen with verticle lines going through the screen. 2, the OS can only see 3mb of VRAM. 3, this is kinda off topic but how do you get function keys like brightness and volume to work from the keyboard.

 

I do not have any windows partitions installed or any thing else. I have access to a USB drive(8GB) and a laptop running windows. Mac OS X ml does not recognize my wifi card as it is not supported and I am getting wifi card to solve that issue. Thx people ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

I'm sorry this is complicated for me to follow so can you make this more simple and it also says it is for snow leopard

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just a quick update: first off the hard drive was partitioned in two, one for so and the other for backup. I had made a back up of the other drive and installed windows 7 dual boot with iatkos. For no.2 it is the third day into this topic and I have only one source of help except for one fine man. I know a lot of people have read this topic and if anyone of you have the answer please answer my help

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By Arman Hossain
      HI 
      I want install High Sierra  on my pc . my CPU is : AMD Ryzen 3 2200g and my MotherBoard is : ASUS EX A320m. and 8gb ram DDR4 ram . i dont have any external gripch card. i have seen some video on youtube how to install High Sierra but they use extranal gripch card to make it good  but i don't have any extranal gripch card . on my windows sysem the shared gpu is 2GB which is using my ram to crate the vega gripch  . i want know is it possible to install High Sierra on my pc with out any extarnal gripsh card  ?


    • By MatthewBayard
      Current Build ( just purchased the RX 580 )
       
      CPU Intel Core i7-3770K 3.5GHz Quad-Core Processor       CPU Cooler Corsair H100i 77.0 CFM Liquid CPU Cooler     Motherboard Gigabyte GA-Z87X-UD7 TH       Memory 4x 8gb     (Corsair CML16GX3M2A1600C10 Vengeance Low Profile   16GB (2x8GB) DDR3 1600 Mhz CL10 XMP Performance Desktop Memory Kit Black)       Case Fractal Design   Define R4 (Black Pearl)       Power Supply Corsair HX750       HDD SATA 6Gb / s 256GB SSD         Wifi TP-LINK TL-WDN4800 N900 Wireless PCI Express Adapter       Graphics Card MSI RADEON RX 580 ARMOR MK2 8G OC Graphic Card      
       
      The installation has failed a dozen times after creating a bootable USB via the instructions outlined at serval different places:
      https://www.tonymacx86.com/threads/[url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url]-install-macos-mojave-on-any-supported-intel-based-pc.259381/   
      https://hackintosher.com/forums/thread/mojave-flummoxed-with-ga-z97x-ud7.1338/
      https://hackintosher.com/guides/guide-to-fresh-installing-macos-mojave-on-a-hackintosh-10-14/
       
       
      I have used UniBest to create my builds in the past and they have mostly been successful. I tried the other methods as a last resort. I have not gotten past the Apple boot screen with any method attempting to install Mojave. 
       
       

       
       
       
      I have followed all the guides I can in order to get a successful install. However, it has been hard to get a definitive guide to solve my issues.
       
       
      Could somebody please help me with the correct [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] settings. Ie UEFI Boot Mode or Legacy Boot Mode? 
      Recommended BIOS Settings for my system. 
       
       
      It might also just be the required Clover boot screen setup / flags 
       
       
       
      I also have no clue which [url="http://www.insanelymac.com/forum/topic/279450-why-insanelymac-does-not-support-tonymacx86/"]#####[/url] configurations are required for me to build.
       
       
       
      Any help at all will be most appreciated.
       
       
      I can post any more information regarding errors and crashes if required.       
       
       
       
       
       
    • By shinho73
      Can someone help me fix reboot issue? Actually it reboots, but sometimes the hackintosh just hangs with screen off. Here is the Extra folder containing org.chameleon.boot.plist. https://drive.google.com/drive/folders/1MX8-DpQk9kaRUfjPcToxf-ElWh-bN6EY?usp=sharing  and the spec of the PC. https://drive.google.com/drive/folders/1NlcUNK5DBzJFxeFeuyt92eRjQqwO5T32?usp=sharing Can someone look at it? I might be doing something wrong. Any help will be greatly appreciated. Thank you. 

    • By shinho73
      I need a good vanilla guide for AMD A8 7600 with A58M-E FM2+ mother board and Palit GEforce GT 730. Any help will be greatly appreciated. Thank you.



×