Jump to content
  • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By Hervé
      Recompiled v2.3.6 sources in fat-binary mode (Xcode 3.2.6, SDK 10.6, Target OS X 10.6). Fully supported in 32bit and/or 64bit mode under all OS X/macOS versions from Snow Leopard 10.6 to Mojave 10.14.
       
      Edits:
      Nov 16th, 2018: updated description to extend support to Mojave 10.14
    • By EWaffle
      Hey guys, I have a ridiculously convoluted issue. Take a seat.
       
      I am trying to use Logic Pro X on a 2012 Mac Mini I have, but I currently have Snow Leopard OS X 10.6.8, and will need to update to Sierra 10.12. However, I realize I need to update to a newer OS such as El Capitan in order to be able to update to Sierra. Except I cannot sign into the App Store. I am greeted with an error message along the lines of "this computer or device cannot be verified." So I did some digging and it seems to be because my Ethernet port and Wifi don't work. I use a USB Wifi adapter to get around this but now it seems like I finally have to fix it for good so I can get into the App Store to get these updates I need.
       
      In System Preferences > Network, I do not see Ethernet or Wifi listed. Only my USB Wifi Adapter and Firewire. In System Profiler > Hardware > Ethernet Cards, it says, "This computer does not appear to have any PCI Ethernet cards installed."
       
      I'm pulling my hair out over here to get Logic Pro X on this computer, that's all that I really want, and that's all I want this computer to do. If you can help, God bless your soul.
    • By wstrohm
      Cannot install Windows 7 on MacBook Air (13" mid-2013) running MacOS 10.13.6. Long story here. Originally, using the OEM 128 GB NVMe SSD, had one success with Boot Camp Assistant and a 36 GB Boot Camp partition. But it left only 8 GB free for apps. The partition could not be sized other than 8 GB or 36 GB because the Boot Camp Assistant software was failing in some way. I wanted more storage anyway, so I replaced the OEM SSD with a Kingston 480 GB NVMe SSD (+ Sintech adapter). That SSD worked (and works) fine, under Mac OS. Tried installing Windows 7 Ultimate once again using same process, but the partition sizes available were still only 8 GB and 36 GB.
       
      I reinstalled MacOS 10.13.6 and that fixed the Boot Camp partitioning and allowed me a "Divide Equally" choice, so now I had (and have) 240 GB for Mac OS and 240 GB for a Windows partition. But now after the partitioning, and using either my original Microsoft download of the Win 7 ISO or a re-download of it, the Windows installer on my Kingston USB2 "Traveler" flash drive (which worked before) fails. Boot Camp Assistant takes me through the steps choosing the Windows installer as the startup disk, the computer does restart, I can see the screen light up to a dark (but not black) display, but the USB2 flash drive LED light is off (no activity compared to when it was/is used on Mac OS), and nothing else happens. If I manually choose the Windows installer by powering up with the Option key pressed, I get the choice of "Windows" or "MBA SSD" (the Mac OS partition), I can select the "Windows" icon, but although the computer restarts as I mentioned, the USB2 drive acts dormant. But this is the same flash drive I used to install Windows on the 128 GB OEM SSD earlier!
       
      Anyone? Thanks for reading!
    • By Dakdot
      Hello everyone! Last week I received my Broadcom BCM94352Z (model DW1560) from Newegg, installed it into my Dell Inspiron 5558, and I can't get it to work in macOS 10.13.5. I thought that I might have received a knockoff, so I tried it in Linux Mint, and it recognized it as a BCM4352 and worked perfectly! I've tried almost everything I could find online and nothing is working (see below). Any help would be greatly appreciated!
       
      Methods I Tried:
      FakePCIID, FakePCIID_Broadcom_WiFi, BrcmPatchRAM2, BrcmFirmwareRepo
      I've also used AirportBrcmFixup and BrcmFirmwareData when injecting with Clover
      Laptop Specifications (Closest to MacBookAir 17,1, using SMBIOS for MacBook Pro 12,1)
      Intel Core i5-5250U
      Intel HD 6000 Graphics
      8GB RAM
      1 TB Hard Drive
      ALC3234 (apparently equivalent to ALC255 according to the net)
      Originally Intel Wireless, now BCM94352Z
×