Jump to content
Welcome to InsanelyMac Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • Announcements

    • Allan

      Forum Rules   04/13/2018

      Hello folks! As some things are being fixed, we'll keep you updated. Per hour the Forum Rules don't have a dedicated "Tab", so here is the place that we have our Rules back. New Users Lounge > [READ] - InsanelyMac Forum Rules - The InsanelyMac Staff Team. 
Sign in to follow this  
endlessnameless

iatkos ml3u install/bios issues

1 post in this topic

Recommended Posts

asus vivobook q200e

intel i3 second gen processor

4gb ram

intel hd3000 graphics

 

 

 

Hello,

 

I have recently installed iatkos ml3u on my vivobook.  I restored the image to an 8gb usb drive and the install went fine.  Now whenever I boot the system without the usb drive inserted, the laptop boots directly to the bios.  If I boot with the usb drive inserted, I am greeted by a mac selection screen where I can choose the mac os and it boots fine but works only with the usb drive inserted and the system is accessing the usb drive frequently.  I am at a loss as what to do to fix this.  Any help would be greatly appreciated.  Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×