Jump to content
rockinron_1

10.9 Mavericks Simple Vanilla Hackintosh Install Guide

167 posts in this topic

Recommended Posts

I would like to share something easy for GA-Z77-D3H users, you can easily upgrade to maverick with following settings;

 

Assuming already using 10.8.4

 

-Install CloverUefi

-put fakesmc to 10.8 folder in ESP partition

-add MacPro 3,1 to SMBIOS section of config txt, you will have working turbo and fermi cards will work correctly

-copy maverick dp build to your desktop

-double click and select your target volume as current osx volume, installer will complete extraction and you will have recovery drive :)

-once restart, for only one time you -WithKexts flag that will inject fakesmc =)

-select installer from clover

-Installer will complete everything and reboot, that's all super easy =)

 

 

Edit:

 

By they way Clover Gigabyte settings;

 

-DropDMAR YES

-Rest of ACPI settings NO

-Kernel CPU, AppleRTC etc.. all NO

-InjectUSB etc all NO

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Posted this over on the Installation Troubleshooting thread, but thought I might try this too.

 

I followed Bob Roche's guide, which is essentially identical to this one, to the letter and have encountered problems.

Essentially I made my thumb drive and installed without a problem.  Booted back into my existing installation and copied over NullCPU and FakeSMC to the appropriate location.  Also installed Chameloen.  Then when I boot (into Mavericks) regardless of whether I boot with nothing, -f or -x -f it simply shows some text and then before getting to the Apple Boot screen my system reboots.  If I boot verbose with -x -f it goes through verbose boot and then at the end my system just reboots.  No error messages at the end or anything.

I would really appreciate some help.  My system has a Asus P8Z77-V Pro Mobo.  If you need any other info just ask.

Cheers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted this over on the Installation Troubleshooting thread, but thought I might try this too.

 

I followed Bob Roche's guide, which is essentially identical to this one, to the letter and have encountered problems.

Essentially I made my thumb drive and installed without a problem.  Booted back into my existing installation and copied over NullCPU and FakeSMC to the appropriate location.  Also installed Chameloen.  Then when I boot (into Mavericks) regardless of whether I boot with nothing, -f or -x -f it simply shows some text and then before getting to the Apple Boot screen my system reboots.  If I boot verbose with -x -f it goes through verbose boot and then at the end my system just reboots.  No error messages at the end or anything.

I would really appreciate some help.  My system has a Asus P8Z77-V Pro Mobo.  If you need any other info just ask.

Cheers.

Have you copied the match_kernel and the boot file on your "/installationharddrive"? Because for me it didn't work until I replaced them on the install location. I also get this reboot error when I use tonymacx86's chimera bootloader that was outdated until the last version.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please see two screenshots attached to this post below to help me figure out the problem.

 

1. I had ML installed before this

2. I did a clean install with the tutorial using the USB

3. Install on the USB worked fine but only using the flags -x -f -v

4. After the installation when trying to boot into OSX MAVERICK I get the errors you see in the screenshot therefore after the installation I can't get it to the desktop so I can finish post install due to errors.

 

16GB Gskill Ripjaw DDR3 1600 memory
2TB WD SATA HD
64GB SSD Crucial
eVGA NVIDIA GTX 670 2GB
Intel Core i7-3770K Ivy Bridge 3.5GHz (3.9GHz Turbo) QUAD CORE
GIGABYTE GA-Z68A-D3H-B3 LGA 1155 Intel Z68 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0

 

THANKS for any thoughts and suggestions on getting past these errors so I can get to the desktop to finish post install.

 

post-185364-0-21832800-1372083693_thumb.jpg

 

post-185364-0-40997700-1372083708_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I got 10.9 successfully installed on my hackintosh and boot with -f flag. 

 

It worked flawlessly but without usb mouse support. Trackpad works fine and mouse keyboard as well.( That's strange) . Nvidia vard ok - sound ok etc.

 

The only issue i got is that I can't boot without -f 

 

If i tried to i am receiving this error http://www.insanelymac.com/forum/topic/290125-maverics-109-sucess-boot-but-with-issues/

 

Any clue ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please see two screenshots attached to this post below to help me figure out the problem.

 

1. I had ML installed before this

2. I did a clean install with the tutorial using the USB

3. Install on the USB worked fine but only using the flags -x -f -v

4. After the installation when trying to boot into OSX MAVERICK I get the errors you see in the screenshot therefore after the installation I can't get it to the desktop so I can finish post install due to errors.

 

16GB Gskill Ripjaw DDR3 1600 memory

2TB WD SATA HD

64GB SSD Crucial

eVGA NVIDIA GTX 670 2GB

Intel Core i7-3770K Ivy Bridge 3.5GHz (3.9GHz Turbo) QUAD CORE

GIGABYTE GA-Z68A-D3H-B3 LGA 1155 Intel Z68 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0

 

THANKS for any thoughts and suggestions on getting past these errors so I can get to the desktop to finish post install.

 

attachicon.gif20130624_002556.jpg

 

attachicon.gif20130624_003624.jpg

Don't boot to Mavericks after install, boot back to ML and use Kext Wizard manual install Fakesmc, Ethernet driver, boot loader (if you install in different hard drive), check if Extra folder exists,....  That's how I did.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Updated via Software Update - "Software  OS X 10.9 (13A497d)" now. Lost trim support and audio. I could fix trim. No way with 889 yet. Everything else works. It seems a little slower.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have the same problem with ALC889, old patched AppleHDA from ML doesnt work anymore :/

Trash HDAEnabler or whatever you had before and use KextWizard. Nothing new but it worked for me (see attachment) Hope it works for you.

alc 889.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Installation done on the Asus Rampage III Extreme.

Did you need to do anything special to get it to work? I have the Rampage 3X and it installs if I use AHCIPortsInjector but fails to boot from hard drive.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,


 


I just got done installing Mavericks DP1 via Pandoras Box


 


Everything is working fine except I can only make it boot via the USB


 


When I try to boot without the USB I get the error below:


 


boot0:GPT  


boot0:GPT


boot0:GPT


boot0:error


 


I have used Chameleon Wizard and install the boot loader to my only hard drive and made sure it was the newest revision to support Mavericks.


 


Any idea why it still gives the boot error on loading without USB? I would love to boot without the USB if all possible.


 


I am not having to use any flags to boot either. The Pandoras Box USB works just fine I just want it to boot on its own.


 


Please help!


 


Thanks,


 


Ray


Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you need to do anything special to get it to work? I have the Rampage 3X and it installs if I use AHCIPortsInjector but fails to boot from hard drive.

 

No, just FakeSMC on my USB drive installer and no DSDT in Extra. I put the DSDT back when installation is completed.

 

No need to AppleACPIPlatform (contrary to ML installation) cause no stuck on IOAPIC during boot sequence.

 

And i use to get ride of AppleTyMCEDriver (ECC memory) cause usually it KP my installations.

 

Hello,

 

I just got done installing Mavericks DP1 via Pandoras Box

 

Everything is working fine except I can only make it boot via the USB

 

When I try to boot without the USB I get the error below:

 

boot0:GPT  

boot0:GPT

boot0:GPT

boot0:error

 

I have used Chameleon Wizard and install the boot loader to my only hard drive and made sure it was the newest revision to support Mavericks.

 

Any idea why it still gives the boot error on loading without USB? I would love to boot without the USB if all possible.

 

I am not having to use any flags to boot either. The Pandoras Box USB works just fine I just want it to boot on its own.

 

Please help!

 

Thanks,

 

Ray

 

 

 

Because you have a 4096 bytes sector HDD.

 

You need to install boot1h manually.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just installed on my p5k v-m using this http://www.osx86.net/downloads.php?do=file&id=3941&page=2 worked flawlessly installed my extras and job done network wired and wireless working sound working everything shows up in system profiler iCloud App Store iTunes iMessage all working booting with no flags updated to dp2 via App Store very chuffed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi I am trying to install mavericks on my haswell machine. It is a i5 4670k and a z87-hd3. I have a amd laptop with sl on a virtual machine. My hack doesn't work on it because there is a error. I followed every step in the guide for my usb ejected it and put it in my desktop I then had a check of my bios settings and chaned the boot order to USB first. Then I rebooted and there was a flashing white line for a few seconds then it booted into windows on the hdd. Can anyone tell me why the USB doesn't boot? Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Installed Mavericks from DP1 on my hackintosh and works fine,update to DP2 and DP3 with no issues.

 

Gigabyte GA-EX58-UD3R

i7 920

6GB Corsair Ram XMS3 DDR3

GTX 285 nvidia 1GB

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Everything went fine using the same infos from my Lion and Mountain Lion instalations (dsdt, smbios, etc) till I updated to DP4.

 

It broke the video I presume. I even tried Graphics Enabler and no go. I got a Geforce 9600GT

 

 

Thanks for the guide. Simple and clean.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Everything went fine using the same infos from my Lion and Mountain Lion instalations (dsdt, smbios, etc) till I updated to DP4.

 

It broke the video I presume. I even tried Graphics Enabler and no go. I got a Geforce 9600GT

 

 

Thanks for the guide. Simple and clean.

 

Did you try booting whilst ignoring caches? I have a non-workstation unit with a similar card (9500GT); will not boot to login-desktop lest an 'f' flag is instructed with an injector kext.  The rest of the nVidia kext that is stock with 10.9 is initiated by NVStartup.kext (that is the concerned kexts).  I'm not sure about the 9600 variant but 9500 conjures the tesla associated kext. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you try booting whilst ignoring caches? I have a non-workstation unit with a similar card (9500GT); will not boot to login-desktop lest an 'f' flag is instructed with an injector kext.  The rest of the nVidia kext that is stock with 10.9 is initiated by NVStartup.kext (that is the concerned kexts).  I'm not sure about the 9600 variant but 9500 conjures the tesla associated kext. 

 

I managed to get that install working using the "remove cable trick" and now, since it updated the recovery partition, its booting fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

 

I'm struggling with my new graphic card ATI 7790 HD on ML

Considering returning it if not supported by default on Mavericks.

 

Anyone could post the content of this link so we can know the ATI support in Mavericks?

 

/System/Library/Extensions/ATI7000Controller.kext/Contents/info.plist

 

<key>IOPCIMatch</key>
            <string>0x26001002 0x22001002 0x67901002 0x67981002 0x679A1002 0x679E1002 0x67801002 0x68201002 0x68211002 0x68251002 0x68271002 0x682D1002 0x682F1002 0x68391002 0x683B1002 0x683D1002 0x683F1002 0x68001002 0x68061002 0x68081002 0x68181002</string>
 

It would be very appreciated!

 

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the 7970 installed and working with Mavericks.  The only thing it requires for a successful boot is use of "GraphicsEnabler=No".  System info still shows 7xxx 3072 MB

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, i tried to install Maverics few minutes ago, i used myHack, everything worked lot, exempt audio,ethernet and the MOUSE

 

I use a Microsoft wireless mouse + keyboard (3.1) 

 

The keyboard works fine but not the mouse i don't know why ??

 

I can scroll with the mouse but i can't clic or move the cursor, it worked on ML10.8.4

 

Any solution ?

 

UDPATE :

Fixed by using old ML10.8.4 IOUSB***.kext

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just installed on my p5k v-m using this http://www.osx86.net/downloads.php?do=file&id=3941&page=2 worked flawlessly installed my extras and job done network wired and wireless working sound working everything shows up in system profiler iCloud App Store iTunes iMessage all working booting with no flags updated to dp2 via App Store very chuffed

Can you tell me what exactly you used from there. Osx86net changed and your link not send me in your suggested location. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By BuXb
      SleepOnLowBattery (“SOLB”)
      by BugsB, based on a script by Toggi3 * + more code snippets from the www
       
      For those of us whose HackBook (or even real MacBook) doesn't automatically and properly go into power saving mode on very low battery but just powers down coldly, crashing macOS: “SOLB”, a small and RAM/ CPU wise very low footprint AppleScript based utility that checks the battery level every 2 minutes, running via daemon in the background.
       
      You can choose between two versions, either with or without sound. Both display a notification in the top right of your screen.
       
      Between ≤10 and >8% battery charge:

       
      Between ≤8 and >5% battery charge:

       
      On ≤ 5% battery charge you will see a 10 seconds countdown dialog box in 1 second intervals:

       

       
      which you can cancel, or have your your *ac*Book be sent to sleep when down to 0.
       
      The version with sound uses the pleasant macOS US female voice Allison. If the lady is not installed, you can download "her" via System Preferences, Accessibility, Speech (pane tab should get opened by the install script), click onto the two arrows to the right of System Voice, Customize, English (Unites States) -- Female, activate Allison, OK (macOS downloads voices to /System/Library/Speech/Voices - Allison consumes 120 MB).
       
      If you want to see/ see and listen first, disconnect your Mac from its power supply and double click the “run Demo” file in either folder, with or without sound.
       
      The launcher is installed per user, so one user can use the script with and another user the script without sound.
       
      Run your desired install.command, with or without sound. The script should be active right away without restart.
       
      Regarding the sound version, you can also:
      - download any other English voice of your liking and edit the name inside the script at the very top
      - download any language voice and translate the text inside the script
      Edit with Apple Script Editor, save, install, reboot.
       
      Tested working in macOS High Sierra 10.13.6, Mojave 10.14.6 and Catalina 10.15.1.
      Please feedback if this utility also works for you.
       
      If you have ideas, experience bugs, etc., please contribute as precise, succinct, productive and friendly as possible. In case of a bug, always include your version of macOS for me or others to try and help. Thank you.
       
      ENJOY
       
      VERSION HISTORY:
      2019-11-15 v. 1.1
          •    BUG FIX: changed all occurrences of ExternalChargeCapable to ExternalConnected in all Apple Script .scpt files (SleepOnLowBattery.scpt, SleepOnLowBatterySound.scpt, demo.scpt) to restore functionality
          •    IMPROVEMENT: made queries of MaxCapacity and CurrentCapacity more compatible to work with hopefully any system
          •    NEW: added Catalina compatibility to install scripts; verified Mojave compatibility
          •    NEW: Sound script uses voice Allison if installed, otherwise automatically defaults back to another English standard voice (Daniel, Alex or Fred)
       
      2018-11-10 v.1.0
          •    initial version
       
      IDEAS TO IMPLEMENT IN FUTURE RELEASES:
      Have the sound version install script check if Allison is installed, and if not, offer to download and install it. Purely cosmetic: find a way to have the display notification in the top right of the screen not display the Script Editor icon but the one of the utility without turning the utility into an app but by maintaining a script to keep the load footprint low. This is currently neither possible with an Apple Script nor with an Apple Script Bundle file, only with the script compiled into an app. One possibility might be a Perl approach, if someone volunteers. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      * Thanks to Toggi3 for the base script:
      https://hints.macworld.com/article.php?story=20110219013713667
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      THE CODE (of the version with sound):
      install.command:
       
      LaunchAgent SleepOnLowBatterySound.plist:
       
      Script SleepOnLowBatterySound.scpt:
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
       
      SleepOnLowBattery (SOLB) by BugsB v.1.1 (2019-11-15).zip
    • By AudioGod
      I have put together this simple little guide for anybody wanting to use a Patched DSDT EFI with the same configuration as me.
      This is also a thread to discuss everything Z390 Pro and try and help where we can and maybe make things a little better for you. 
       
      A huge massive thank you to @glasgood @MaLd0n @larabee These three guys have helped me and talked me so much and are as helpful as you could ever get, Without them I wouldn't have a perfect working build like I do or be putting up this Guide & Discussion Thread sharing the hard work and countless hours that we have all put in to this.   
       
       
      This EFI and Patched DSDT have been created to work with a Gigabyte Aorus Z390 Pro, 9900k with a Vega 56 but has also been tested and verified fully working with the following Hardware using Catalina 10.15.1
       
      CPU's
      8700k, 9600k, 9700k, 9900k
       
      GPU's
      RX 560, 570, 580, 590, Vega 56, Vega 64, Radion VII, 5700, 5700 XT
      (If you have success with any different CPU or GPU's then please do let me know)
       
       
       @glasgood Has kindly put together a new simple Catalina install guide so Just Follow He's Guide For a Perfect Install.
       
       
      HARDWARE USED
      • Intel I9 9900k 
      • Gigabyte AORUS Z390 PRO
      • Sapphire Nitro+ SE Vega56 (connected to monitor with DisplayPort)
      • Corsair Vengeance Pro RGB 16GB @3200mhz (2 x 8GB)
      • Corsair RM850x 80 Plus Gold Power Supply Unit. 
      • CoolerMaster MASTERLIQUID ML360R RGB CPU Cooler
      • Samsung 970 EVO 1TB NVMe SSD macOS Mojave
      • Samsung 860 EVO 1TB SSD (2.5) Windows 10 Pro
      • ABWB BCM943602CS 802.11AC WI-FI With Bluetooth 4.0 PCI-Express (PCI-E)   
      • Lian Li PC-O11DW Dynamic ATX Case
       

       

       
       
      WORKING
      • Sound 
      • Ethernet Port
      • WiFi
      • SSD Trim
      • USB 3.0 & 2.0 (All ports Open Natively)
      • AirDrop
      • iCloud
      • Hardware Acceleration
      • iMessages
      • Facetime
      • Sleep & Wake
      • Sleep and Shutdown via the Power Button
      • Handoff
      • Netflix on Safari browser
      • Continuity
      • Sidecar
       
       
      CLOVER  FOLDER
      Use this folder with fully patched DSDT
      Current EFI 
      Updated 30/10/2019
      AudioGods Z390 Pro EFI VEGA Navi Radeon VII F11 DSDT.zip - Use with Bios revision F11 Only (30/10/2019 Catalina 10.15.1 Vega, Navi, Radeon VII DSDT Installed) SMBios MacPro1,1
      AudioGods Z390 PRO EFI RX F11 DSDT.zip - Use with Bios revision F11 Only (30/10/2019 Catalina 10.15.1 RX5XX DSDT Installed) SMBios MacPro1,1

      iMac19,1 EFI (can be problematic for some users)

       
      PLEASE NOTE - Please flash your motherboard bios to revision F11 to use my current EFI. It’s a major rework of the bios and vital changes have been made to the layout and power tables. New DSDTs have been created and installed into the new EFI’s but will not work correctly with any other bios revision.
       
      Latest Gigabyte Z390 PRO BIOS (F11)
      mb_bios_z390-aorus-pro_f11.zip
       
       
      CFG Unlock (MSR) F11 BIOS Profile - The Easy Way 
      Highly recommended if your using a Vega 56/64, Radeon VII or Navi GPU
       
       
      DSDT's & Older EFI’s (A big thanks to @MaLd0n for compiling these DSDT's)

       
      To Create Your Own Patched DSDT Message @MaLd0n using the link bellow
      https://olarila.com/forum/viewtopic.php?f=19&amp;t=1131 
      (If you want a perfect setup then getting your own patched DSDT made would be the best thing to do, Mine will work perfectly fine but different hardware no matter how small a change it is can tend to have some sort of effect on the DSDT and your setup)
       
       
      If Your Not Using File Vault Then Please Disable Hibernate
      disablehibernate.command
       
       
      ADDITONAL DOWNLOADS
      Clover
      Clover Configurator
      Kext Updater
       
       
      OPTIONAL DOWNLOADS
      BroadcomFix.zip   (Use these kexts if your Broadcom bluetooth/Wifi isn't working properly)
      FakeSMC    (Can be used instead of VirtualSMC)
      Hackintool
      IORegistryExplorer
      Native Display Brightness with MonitorControl
       
       
      BIOS SETTINGS (Bios Revision F11)
      • Enter BIOS → Press F12 → Enter Setup
      • Save & Exit → Load Optimized Defaults
       
      • Boot -> Windows 8/10 Features -> Other OS
      • Boot -> CSM Support -> Disabled (Can be set to Enabled if need be but try to have it set to Disabled first)
      • Favourites -> Extreme Memory Profile (X.M.P.) -> Profile1
      • Favourites -> VT-d -> Disabled (Can be set to Enabled or Disabled, Your choice)
      • Settings -> IO Ports -> USB Configuration -> XHCI Hands-off -> Enabled
      • Settings -> IO Ports -> Internal Display Output -> PCIe 1 Slot
      • Settings -> IO Ports -> Internal Graphics -> Disabled
      • Settings -> IO Ports -> Aperture Size -> 256MB
      • Settings -> IO Ports -> Audio Controller -> Enabled
      • Settings -> IO Ports -> Above 4G Decoding -> Disabled
      • Settings -> IO Ports -> USB Configuration -> Legacy USB Support -> Enabled
      • Settings -> IO Ports -> USB Configuration ->  XHCI Hand-off -> Enabled
      • Settings -> Platform Power -> Platform Power Management -> Enabled
      • Settings -> Platform Power -> ErP -> Enabled
      • Settings -> Platform Power -> RC6(Render Standby) -> Enabled
       
      • Save & Exit → Save & Exit Setup 
       
       
      SCREENSHOTS

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       
       
       
       
    • By MaLd0n
      ---TUTORIAL---

      https://olarila.com/forum/viewtopic.php?f=50&t=8685
       
      --Original Post--
       
      https://olarila.com/forum/viewtopic.php?f=97&t=11237
       
      --Bios/UEFI Settings--
       
      *Update bios/uefi to F7+*
      1- Go to M.I.T./Advanced Frequency Settings tab
       
      Extreme Memory Profile (X.M.P.) - Profile 1
       
      2- Go to BIOS tab
       
      CSM Support - Disabled
       
      3- Go to Peripherals/Thunderbolt(TM) Configuration tab
       
      Security Level - No Security
      Thunderbolt USB Support - Enabled
      GPIO3 Force Pwr - Enabled
       
      4- Go to Chipset tab
       
      Internal Graphics - Enable
       
      ---CLOVER FOLDER---
      https://olarila.com/files/Clover.Folder/EFI CLOVER Z390 DESIGNARE.zip
      *Use this folder with FULL DSDT PATCHED
       
      ---OPENCORE FOLDER---
      https://olarila.com/forum/viewtopic.php?f=28&amp;t=10578
      *Use this folder with FULL DSDT PATCHED
       
       
      ---Extract one Full dump for DSDT edits, post files---
       
      RunMe.app
       
       
       
      ---HARDWARE---
       
      --MOBO

      GIGABYTE Z390 DESIGNARE
      -Link
      https://www.amazon.com/Z390-DESIGNARE-Gigabyte-Thunderbolt-Motherboard/dp/B07K8RJZRG/ref=sr_1_1?keywords=Z390+DESIGNARE&qid=1565492390&s=electronics&sr=1-1

      --PROCESSOR

      Intel Core i9-9900K
      -Link
      https://www.amazon.com/Intel-i9-9900K-Desktop-Processor-Unlocked/dp/B005404P9I/ref=sr_1_1_sspa?keywords=Intel+Core+i9-9900K&qid=1553358099&s=gateway&sr=8-1-spons&psc=1

      --COOLER

      CORSAIR H100i RGB PLATINUM AIO Liquid CPU Cooler
      -Link
      https://www.amazon.com/CORSAIR-H100i-PLATINUM-Liquid-Cooler/dp/B07JWB5BSN/ref=sr_1_4?keywords=WATER+COOLER+CPU&qid=1565492509&s=gateway&sr=8-4

      --MEMORY

      Corsair CMW32GX4M2C3200C16 Vengeance RGB PRO 32GB (2x16GB) DDR4 3200 (PC4-25600)
      -Link
      https://www.amazon.com/Corsair-CMW32GX4M2C3200C16-Vengeance-PC4-25600-Desktop/dp/B07GTG2T7L/ref=sr_1_15?keywords=memory+ddr4+32&qid=1553358238&s=gateway&sr=8-15

      --GPU

      MSI RX Vega 64 AIR Boost 8G OC
      -Link
      https://www.amazon.com/MSI-RX-64-AIR-8G/dp/B07DH7S1X1/ref=sr_1_2?keywords=vega+64+gigabyte&qid=1565492819&s=electronics&sr=1-2

      --SSD

      Samsung 970 EVO 1TB SSD (MZ-V7E1T0BW) NVMe M.2 V-NAND
      -Link
      https://www.amazon.com/Samsung-970-EVO-1TB-MZ-V7E1T0BW/dp/B07BN217QG/ref=sr_1_1?keywords=s+samsung+970+evo+1tb&qid=1565493002&s=electronics&sr=1-1

      --POWER SUPPLY

      EVGA Supernova 1000 P2 80+ Platinum, 1000W ECO Mode Fully Modular 
      -Link
      https://www.amazon.com/EVGA-Supernova-Platinum-Crossfire-220-P2-1000-XR/dp/B00EKJQM5E/ref=sr_1_3?keywords=power+supply+1000w&qid=1565493196&s=gateway&sr=8-3

      --WIRELESS

      TP-Link Archer T9E
      -Link
      https://www.amazon.com/TP-Link-Archer-T9E-Beamforming-Technology/dp/B00TQEX7AQ/ref=sr_1_1?keywords=TP-Link+Archer+T9E&qid=1553358397&s=gateway&sr=8-1

      --CASE

      Thermaltake Core P5 Tempered Glass Black Edition ATX Open Frame Panoramic Viewing
      -Link
      https://www.amazon.com/Thermaltake-Tempered-Panoramic-Certified-CA-1E7-00M1WN-03/dp/B01N4IGVSC/ref=sr_1_2?keywords=Thermaltake+Core+P5&qid=1565493567&s=gateway&sr=8-2

      --DSDT Patches--
      -FIX ACPI ERRORS -FIX OEM SSDTs to AVOID ERRORS AND WARNINGS -REMOVE UNUSED SCOPES / DEVICES -HIGH PRECISION EVENT TIMER -SATA -DMAC -REMOVE PROBLEMATIC AND UNUSED DEVICES -FIX K.P in REBOOT -SLPB -DARWIN / WINDOWS 2015 -XHCI -PLUGIN TYPE -HDAS to HDEF -HDEF -REAL TIME CLOCK -ARTC -IRQs -SBUS -BUS1 -MCHC -ALS0 -SHUTDOWN -LAN -FWHD -USBX -PMCR -PPMC -XSPI -CNVW -GMM -IMEI -EC -PNLF -ARPT -GFX0 -NVME -DTGP -ACQUIRE MUT0 0XFFFF -MUTEX MUT0 0x00 -EXTERNAL REFERENCES -UNKNOWNOBJ -HDMI / HDAU -FULL RENAMED DEVICES ---SCREENSHOTs---




















      -Credits and thanks to the old and new people in the community who developed patches, kexts and bootloaders!
      Thanks to KGP for SSDT Thunderbolt
      Slice, Kabyl, usr-sse2, jadran, Blackosx, dmazar, STLVNUB, pcj, apianti, JrCs, pene, FrodoKenny, skoczy, ycr.ru, Oscar09, xsmile, SoThOr, RehabMan, Download-Fritz, Zenit432, cecekpawon, Intel, Apple, Oracle, Chameleon Team, crazybirdy, Mieze, Mirone, Oldnapalm, netkas, Elconiglio, artut-pt, ErmaC, Pavo, Toleda, Master Chief and family, bcc9, The King, PMheart, Sherlocks, Micky1979, vit9696, vandroiy2013, Voodoo Team, Pike R. Alpha, lvs1974, Austere.J, CVad, Sampath007, onemanosx, erroruser, Jenny David, Olarila Facebook Community, Hackintosh Facebook Community and many others!
      We're all here to have fun and learn from each other!
    • By kelvin henrique
      Faz pouco menos de uma semana que estou tentando dar boot usando um pendrive no lenovo g40-80, mas todas as vezes que tento algum kernel panic diferente acontece, não entendo tanto de hackintosh mas pelo que li tanto aqui no forum quanto em outros sites me fizeram constatar que talvez o erro seja falta de kexts, alguem possui os kexts para esse notebook ??
       
      primeiro erro que tive era porque estava usando um pendrive de 8gb, o recomendado é 16 no minimo pelo oque vi, fui la, comprei um de 32, mudou o kernel panic mas era só um dos erros resolvidos.
       
      especificações dele:
      Processador: Intel Core i3-5005U
      Grafico: Intel HD Graphics 5500
      originalmente ele vinha com um hd de 500gb e 4gb de ram, mudei pra um ssd de 128gb e 8 gb de ram
       
      ja percebi que unico problema desse notebook é que a placa de wifi não vai funcionar, mas quanto a isso não tem problema pois se conseguir mesmo instalar o mac eu comprou outra
×