Jump to content
Slice

Clover Themes

1,610 posts in this topic

Recommended Posts

Please ignore current snippets, its a part of my prev propose which is unimplemented (wont affect to Clover).

 

I did test your theme. No doubt, its a gorgeous theme indeed!

But I found 'darker' background while selected. Idk if you do this in purpose or not.

Most important here, Im not currently complaining for anyone works here and keep up good work!

What an eagle eye!  :rolleyes: thanks. About 'darker' background; I don't realize it when previewing with my Display; I think it caused of irregular "Tile" pattern. I'm considering to use a solid backgound color instead.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

vMOPH7k.png

Maybe anyone have this theme, or it was lost on the Internet? name - softgrey

Its not on Clover repos

who is the author ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

Enjoy two new Clover themes; "Smooth" and "SmoothDark".

Happy hackintosh!  :) (No SourceForge release yet #atm)

 

#EDIT: Released on SF, but not indexed with CloverThemeManager.app

 

1. Smooth (Light version):

BNuEYJE.png

 

2. SmoothDark (as it's name):
wcYFfmF.png

Smooth-Theme-v1.0.zip

SmoothDark-Theme-v1.0.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great work with these themes Badruzeus  :D
 
With regard to the theme repo since the Sourceforge server migration, it's functioning okay as far as cloning/committing stuff but the backend hooks are not working properly and that's affecting the CloverThemeManager.

 

When the post-update hook fires after a commit and push we're seeing the following error.
 
remote: fatal: Unable to create '/git/p/cloverefiboot/themes.git/./index.lock': File exists.
 
I created a ticket for this which they resolved but the problem has returned. I cannot ssh in to the server to take a look as I currently get the same issue as this ticket. So at the moment, waiting on SF to fix.
 
In the mean time, if anyone wants to download themes from the repo then the command line option is working.

git archive --remote=git://git.code.sf.net/p/cloverefiboot/themes HEAD themes/xxxxxx | tar -x

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

Enjoy two new Clover themes; "Smooth" and "SmoothDark".

Happy hackintosh!  :) (No SourceForge release yet #atm)

 

#EDIT: Released on SF, but not indexed with CloverThemeManager.app

 

1. Smooth (Light version):

BNuEYJE.png

 

2. SmoothDark (as it's name):

wcYFfmF.png

 

Congrats for another awesome theme! I love the dark one!

 

Question: are the fonts part of the theme itself? Can I have the same font with other themes?

 

I've used the LightUp theme (congrats to the author) for years now. And I still love it. Probably my favorite theme ever. But the fonts are not as sharp, for some reason. I was wondering if there's any way to have these fonts with that theme... Looks like the font itself might be also different... But I might be wrong. Looks incredibly well in my opinion.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Congrats for another awesome theme! I love the dark one!

 

Question: are the fonts part of the theme itself? Can I have the same font with other themes?

 

I've used the LightUp theme (congrats to the author) for years now. And I still love it. Probably my favorite theme ever. But the fonts are not as sharp, for some reason. I was wondering if there's any way to have these fonts with that theme... Looks like the font itself might be also different... But I might be wrong. Looks incredibly well in my opinion.

Try using this. Thanks.  :)

Font_KawkabMono_16pt_White.png.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oops, really sorry for double committing this and this; I previously added "Neon" theme to the repo but strange was; on first succeeded "push" I got no commit msg on SF. I then did "git status" and saw that my local vs remore were divorced for unknown reason. "git pull" suggested me to merge, but after pushing it I get two same commits on SF (And yes, I did "git commit -m" twice with a same msg, I think caused of this. So, it was my mistake).

 

#EDIT: I remember; when did 1st "push" I by mistake pressing Ctrl+C instead of Cmd+C to copy some messages from Terminal window; my bad..

 

 

 

MacBookPro:cloverefiboot-themes badruzeus$ git push origin master
Password: 
Counting objects: 83, done.
Delta compression using up to 4 threads.
Compressing objects: 100% (83/83), done.
Writing objects: 100% (83/83), 334.27 KiB | 6.96 MiB/s, done.
Total 83 (delta 2), reused 0 (delta 0)
remote: You have permission to modify themes/*
remote: Checking permission to change themes/Neon/theme.plist
^CKilled by signal 2. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try using this. Thanks.  :)

 

Thank you! That worked perfectly!

 

Also, the font is an image?! I never knew... I wonder how does that even work...

 

Anyway, now I've got another question, if you don't mind: if I want the original color of the font, I need to edit the png itself and color the letters in that image with the original color?

 

I'm only curious. As I said, I've never done this before.

 

Also also...it looks like this theme is using some sort of color transition for the font. From green to blue. Which makes it very interesting to me. I wonder how that has been done.

 

post-1303722-0-34337300-1519549565.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

Enjoy two new Clover themes; "Smooth" and "SmoothDark".

Happy hackintosh!  :) (No SourceForge release yet #atm)

 

#EDIT: Released on SF, but not indexed with CloverThemeManager.app

 

1. Smooth (Light version):

 

 

2. SmoothDark (as it's name):

Very impressive themes. Thanks man :)

Another new simple Clover dark theme; "Neon". Enjoy!  :)

 

 

 

#EDIT: v1.0 is uploaded to the repo. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

...

Also, the font is an image?! I never knew... I wonder how does that even work...

 

Anyway, now I've got another question, if you don't mind: if I want the original color of the font, I need to edit the png itself and color the letters in that image with the original color?

 

...

Also also...it looks like this theme is using some sort of color transition for the font. From green to blue. Which makes it very interesting to me. I wonder how that has been done.

FYi, @blackosx has simplified the way for designing a font with his "createFont" script here.

But I use image editor method to produces it with manual allignment and more available effects.

Attached file below is *.psd document with KawkabMono-Font (*.ttf and rasterized version are included as well).

 

For font's background color; it depends on theme's background color (dark or light).

After U've done with designing; (on this case using Photoshop):

 

File > Export > Save for Web (Legacy) > PNG-8 (Perceptual, Diffusion, Transparency unchecked)

Use Colors: 256 if font contains gradient (so U don't lost color transition effect) << ofc, a little bit bigger in size.

Use Colors: 16 if font only contains one solid color << for a smaller size.

Image Size in pixels is: 176x288. Then compress *.png with pngquant (IMHO ImageOptim.app GUI is good enough) for even smaller size.

Good luck. :)

 

#EDIT: I think for gradient effect it's better with per-line on font and not whole font; that's why I rasterized it and made them separated to different layers on the psd. Apply Styles for one of them, Copy-Paste it to another layers.. that is.

Clover-Font-Design.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

FYi, @blackosx has simplified the way for designing a font with his "createFont" script here.

But I use image editor method to produces it with manual allignment and more available effects.

Attached file below is *.psd document with KawkabMono-Font (*.ttf and rasterized version are included as well).

 

For font's background color; it depends on theme's background color (dark or light).

After U've done with designing; (on this case using Photoshop):

 

File > Export > Save for Web (Legacy) > PNG-8 (Perceptual, Diffusion, Transparency unchecked)

Use Colors: 256 if font contains gradient (so U don't lost color transition effect) << ofc, a little bit bigger in size.

Use Colors: 16 if font only contains one solid color << for a smaller size.

Image Size in pixels is: 176x288. Then compress *.png with pngquant (IMHO ImageOptim.app GUI is good enough) for even smaller size.

Good luck. :)

 

#EDIT: I think for gradient effect it's better with per-line on font and not whole font; that's why I rasterized it and made them separated to different layers on the psd. Apply Styles for one of them, Copy-Paste it to another layers.. that is.

 

Well, I guess that worked out beautifully.

 

post-1303722-0-10237800-1519567274_thumb.png

 

Many, many thanks. :)

 

 

post-1303722-0-36375100-1519567388.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Such festive little clovers, for a moment I thought you were gonna use that as the main animation :D

They are too inofencive to be in Clover  :lol:  :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Another new simple Clover dark theme; "Neon". Enjoy! :)

 

oJCfqk7.png

 

#EDIT: v1.0 is uploaded to the repo. Thanks.

Can you add DeepinOS icon too .I can add manual icons for different os by setting custom entries for each os but does clover support auto load different os icons and entries ,it currently support for Ubuntu only for me.if you know how to add different icons to different os ,and made clover recognise other os too ,pls elaborate .thanks for awesome theme

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you add DeepinOS icon too .I can add manual icons for different is by setting custom entries for each os but does clover support auto load different os icons and entries ,it currently support for Ubuntu only for me.if you know how to add different icons to different os ,and made clover recognise other os too ,pls elaborate .thanks for awesome theme

Hello,

here's "os_deepin.icns" as ur request.

To make it appears on Clover GUI (w/o Custom Entry), try providing us with ur EFI structure of deepin bootloader here (screenshot, etc). Thanks.  :)

os_deepin.icns.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

here's "os_deepin.icns" as ur request.

To make it appears on Clover GUI, try giving ur EFI structure of deepin bootloader here (screenshot, etc). Thanks. :)

Cool will try ,out of curiosity ,how you make neon icons .

 

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Hello,

here's "os_deepin.icns" as ur request.

To make it appears on Clover GUI (w/o Custom Entry), try providing us with ur EFI structure of deepin bootloader here (screenshot, etc). Thanks. :)

There is nothing different than Ubuntu or any other Linux distro ,it's pseudo grub.cfg config redirect config to its installed partition /boot/grub/grub.cfg ,there is a 'deepin' named folder created by it in efi folder beside 'ubuntu' which contains grubx64.efi and pseudo grub.cfg file.clover just has to detect 'deepin' folder like 'ubuntu' folder in efi folder of efi partition (esp).

Note:- folder name is case-sensitive ,BTW ,I am currently boot phoenix is with systemd.efi method to add custom entry .Any better suggestion for phoenix ?

 

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cool will try ,out of curiosity ,how you make neon icons .

 

Simple glowing effect with PS or GiMP did the trick; but since the OuterGlow has color gradient; we make them separated to different Layers. Just apply Styles to layer, Select pixels, rasterize it, cut selected pixels, then re-apply gradient for OuterGlow. That is.  ^_^

 

 

iUdaTe5.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Similar Content

    • By Klaidonis
      I am making a minimal Clover build for the fastest boot possible with the boot6 file in legacy mode.
      While looking at the preboot.log, I noticed that there is a line without explanation (at 0:892). Apparently, whatever it is, the execution time of it is close to 2 seconds, more than 55% of the total logged boot time in the current configuration. This does not change whether I use USB 2 or USB 3 port.
       
      Is there a way to eliminate or speed up the above? Also, is there anything else you can suggest to improve the performance based on the below log file? Which moment in the boot process corresponds to the start time in preboot.log?  
      The last thing I would like to understand is the delay/timeout after the boot6 file has loaded, and the number 6 disappears from the screen. For about 2 seconds or slightly less, I can press any key, and then it will enter the BIOS-like interface from the boot6 file. Without further knowledge, it seems like those 2 seconds are just delay time, and only after that is CLOVERX64.efi actually started, which, I presume, is approximately when the preboot.log timer starts. So, if the aforementioned is correct, can I get rid of this delay as well? Note that I am using the boot1f32 file to chain-load boot6, which does not include the initial 2-second wait period for a keypress.
       
      === preboot.log ===
      0:100 0:100 MemLog inited, TSC freq: 2394459554 0:100 0:000 CPU was calibrated with ACPI PM Timer 0:100 0:000 LegacyRegion2: Chipset/proc: 0x0A048086 0:100 0:000 Next Generation Core processors (PAM 0x80-0x86) 0:100 0:000 Test PAM1=(0x41=90, 0x5a=90, 0x81=11, 0x91=00) at chipset 0A048086 0:100 0:000 , Install = Success 0:112 0:012 BiosVideoDriverBindingStart! 0:112 0:000 BiosVideoCheckForVbe 0:112 0:000 EdidOverride not found 0:121 0:009 Edid1+ 0:121 0:000 found Detail Timing 1920x1080 0:121 0:000 timing string after 0xFE:AUO 0:121 0:000 timing string after 0xFE:B156HAN01.2 0:122 0:000 0 1280x1024 attr=9B - ok, edid- 0:122 0:000 1 1024x768 attr=9B - ok, edid-, 1024x768, working, highest, pref=1 0:122 0:000 2 640x480 attr=9B - ok, edid-, 640x480, working 0:122 0:000 3 800x600 attr=9B - ok, edid-, 800x600, working 0:123 0:000 4 1920x1080 attr=9B - ok, edid+, working, highest, pref=4 0:123 0:000 BV new mode: 4 1920x1080 0:398 0:275 SetMode pref 4 (4) = Success 0:892 0:493 VGA Pci.Hdr.Command=6 - not enabled 2:623 1:731 2:623 0:000 Now is 21.02.2020, 13:03:21 (GMT) 2:623 0:000 Starting Clover revision: 5103 (master, commit 3f3b85da0) on CLOVER EFI 2:623 0:000 Build with: [Args: -D NO_GRUB_DRIVERS_EMBEDDED -t GCC53 | -D NO_GRUB_DRIVERS_EMBEDDED --conf=/Users/sergey/src/CloverHackyColor/Conf -D USE_LOW_EBDA -a X64 -b RELEASE -t GCC53 -n 5 | OS: 10.14.6] 2:623 0:000 SelfDevicePath=PcieRoot(0x0)\Pci(0x1D,0x0)\USB(0x0,0x0)\USB(0x4,0x0)\HD(1,MBR,0x04944021,0x3F,0x3BC1042) @940C9698 2:623 0:000 SelfDirPath = \EFI\CLOVER 2:623 0:000 SimpleTextEx Status=Success 2:623 0:000 === [ Get Smbios ] ======================================== 2:623 0:000 Type 16 Index = 0 2:623 0:000 Total Memory Slots Count = 2 2:623 0:000 Type 17 Index = 0 2:623 0:000 SmbiosTable.Type17->Speed = 1600MHz 2:623 0:000 SmbiosTable.Type17->Size = 4096MB 2:623 0:000 SmbiosTable.Type17->Bank/Device = BANK 0 DIMM0 2:623 0:000 SmbiosTable.Type17->Vendor = Hynix 2:623 0:000 SmbiosTable.Type17->SerialNumber = 00000000 2:623 0:000 SmbiosTable.Type17->PartNumber = HMT451S6MFR6A-PB 2:623 0:000 Type 17 Index = 1 2:623 0:000 SmbiosTable.Type17->Speed = 1600MHz 2:623 0:000 SmbiosTable.Type17->Size = 8192MB 2:623 0:000 SmbiosTable.Type17->Bank/Device = BANK 2 DIMM1 2:623 0:000 SmbiosTable.Type17->Vendor = Kingston 2:623 0:000 SmbiosTable.Type17->SerialNumber = 5A060A8A 2:623 0:000 SmbiosTable.Type17->PartNumber = KHX1600C9S3L/8G 2:623 0:000 Boot status=0 2:623 0:000 Running on: 'Aspire V5-573G' with board 'Dazzle_HW' 2:623 0:000 === [ GetCPUProperties ] ================================== 2:623 0:000 CPU Vendor = 756E6547 Model=40651 2:623 0:000 The CPU supported SSE4.1 2:623 0:000 BrandString = Intel(R) Core(TM) i7-4500U CPU @ 1.80GHz 2:623 0:000 The CPU supported turbo 2:623 0:000 MSR 0x35 20004 2:623 0:000 MSR 0xE2 before patch 1E008405 2:623 0:000 MSR 0xE2 is locked, PM patches will be turned on 2:623 0:000 MSR 0xCE 0008083D_F3011800 2:623 0:000 corrected FLEX_RATIO = 0 2:623 0:000 MSR 0x1B0 00000000 2:623 0:000 FSBFrequency = 71 MHz, DMI FSBFrequency = 100 MHz, Corrected FSBFrequency = 100 MHz 2:623 0:000 MaxDiv/MinDiv: 24.0/8 2:623 0:000 Turbo: 27/27/27/30 2:623 0:000 Features: 0xBFEBFBFF 2:623 0:000 Threads: 4 2:623 0:000 Cores: 2 2:623 0:000 FSB: 100 MHz 2:623 0:000 CPU: 1700 MHz 2:623 0:000 TSC: 1700 MHz 2:623 0:000 PIS: 100 MHz 2:623 0:000 ExternalClock: 25 MHz 2:623 0:000 === [ GetDevices ] ======================================== 2:623 0:000 GOP found at: PcieRoot(0x0)/Pci(0x2,0x0)/AcpiAdr(0x80010100) 2:623 0:000 PCI (00|00:00.00) : 8086 0A04 class=060000 2:623 0:000 PCI (00|00:02.00) : 8086 0A16 class=030000 2:623 0:000 - GOP: Provided by device 2:623 0:000 - GFX: Model=Intel HD Graphics 4400 (Intel) 2:623 0:000 PCI (00|00:03.00) : 8086 0A0C class=040300 2:623 0:000 PCI (00|00:14.00) : 8086 9C31 class=0C0330 2:623 0:000 PCI (00|00:16.00) : 8086 9C3A class=078000 2:623 0:000 PCI (00|00:1B.00) : 8086 9C20 class=040300 2:623 0:000 PCI (00|00:1C.00) : 8086 9C10 class=060400 2:623 0:000 PCI (00|00:1C.02) : 8086 9C14 class=060400 2:623 0:000 PCI (00|04:00.00) : 168C 0034 class=028000 2:623 0:000 - WIFI: Vendor=Atheros 2:623 0:000 PCI (00|00:1C.03) : 8086 9C16 class=060400 2:623 0:000 PCI (00|05:00.00) : 10EC 5287 class=FF0000 2:623 0:000 PCI (00|05:00.01) : 10EC 8168 class=020000 2:623 0:000 - LAN: 0 Vendor=Realtek 2:623 0:000 PCI (00|00:1C.04) : 8086 9C18 class=060400 2:624 0:000 PCI (00|01:00.00) : 10DE 0FE4 class=030200 2:624 0:000 PCI (00|00:1D.00) : 8086 9C26 class=0C0320 2:624 0:000 PCI (00|00:1F.00) : 8086 9C43 class=060100 2:624 0:000 PCI (00|00:1F.02) : 8086 9C03 class=010601 2:624 0:000 PCI (00|00:1F.03) : 8086 9C22 class=0C0500 2:624 0:000 === [ GetDefaultSettings ] ================================ 2:624 0:000 Clover load options size = 0 bytes 2:624 0:000 CheckOEMPathExists tried EFI\CLOVER\OEM\Aspire V5-573G--00-00-00-00-00-00. Dir not exists 2:624 0:000 CheckOEMPathExists tried EFI\CLOVER\OEM\Aspire V5-573G. Dir not exists 2:624 0:000 CheckOEMPathExists tried EFI\CLOVER\OEM\Aspire V5-573G-1700. Dir not exists 2:624 0:000 CheckOEMPathExists tried EFI\CLOVER\OEM\Dazzle_HW. Dir not exists 2:624 0:000 CheckOEMPathExists tried EFI\CLOVER\OEM\Dazzle_HW-1700. Dir not exists 2:624 0:000 set OEMPath by default: EFI\CLOVER 2:637 0:012 EFI\CLOVER\config.plist loaded: Success 2:637 0:000 === [ GetListOfThemes ] =================================== 2:637 0:000 === [ Found config plists ] =============================== 2:637 0:000 - config.plist 2:637 0:000 === [ GetEarlyUserSettings ] ============================== 2:637 0:000 timeout set to 0 2:637 0:000 Custom boot CUSTOM_BOOT_DISABLED (0x0) 2:637 0:000 Default theme: embedded 2:637 0:000 === [ LoadDrivers ] ======================================= 2:637 0:000 === [ InitScreen ] ======================================== 2:637 0:000 Console modes reported: 4, available modes: 2:637 0:000 - [01]: 80x25 2:637 0:000 - [02]: 80x50 2:637 0:000 - [03]: 100x31 2:637 0:000 - [04]: 240x56 (current mode) 2:637 0:000 SetScreenResolution: 1920x1080 - already set 2:637 0:000 SetScreenResolution: 1920x1080 - already set 2:637 0:000 reinit: self device path=PcieRoot(0x0)\Pci(0x1D,0x0)\USB(0x0,0x0)\USB(0x4,0x0)\HD(1,MBR,0x04944021,0x3F,0x3BC1042) 2:637 0:000 === [ GetMacAddress ] ===================================== 2:637 0:000 === [ ScanSPD ] =========================================== 2:637 0:000 Scanning SMBus [8086:9C22], mmio: 0xB3619004, ioport: 0x5040, hostc: 0x1 2:656 0:018 Slot: 2 Type 24 8192MB 1600MHz Vendor=Kingston PartNo=KHX1600C9S3L8G SerialNo=050A0006000A080A 2:657 0:000 === [ GetAcpiTablesList ] ================================= 2:657 0:000 Get Acpi Tables List from RSDT: 2:657 0:000 - [00]: FACP ACRPRDCT len=268 2:657 0:000 - [01]: UEFI ACRPRDCT len=566 2:657 0:000 - [02]: FPDT ACRPRDCT len=68 2:657 0:000 - [03]: ASF! ACRPRDCT len=165 2:657 0:000 - [04]: HPET ACRPRDCT len=56 2:657 0:000 - [05]: APIC ACRPRDCT len=140 2:657 0:000 - [06]: MCFG ACRPRDCT len=60 2:657 0:000 - [07]: BOOT ACRPRDCT len=40 2:657 0:000 - [08]: LPIT ACRPRDCT len=148 2:657 0:000 - [09]: ASPT ACRPRDCT len=52 2:657 0:000 - [10]: DBGP ACRPRDCT len=52 2:657 0:000 - [11]: SSDT ACRPRDCT len=1337 2:657 0:000 - [12]: SSDT ACRPRDCT len=2776 2:657 0:000 - [13]: SSDT ACRPRDCT len=12013 2:657 0:000 - [14]: SSDT ACRPRDCT len=11433 2:657 0:000 - [15]: SSDT ACRPRDCT len=2230 2:657 0:000 Calibrated TSC Frequency = 2394459554 = 2394MHz 2:657 0:000 === [ GetUserSettings ] =================================== 2:657 0:000 === [ Found DSDT tables ] ================================= 2:657 0:000 === [ ScanVolumes ] ======================================= 2:657 0:000 Found 8 volumes with blockIO 2:657 0:000 - [00]: Volume: PcieRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x0,0x0,0x0) 2:659 0:001 Result of bootcode detection: bootable Linux (grub,linux) 2:659 0:000 - [01]: Volume: PcieRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x1,0x0,0x0) 2:660 0:001 Result of bootcode detection: bootable unknown (legacy) 2:660 0:000 - [02]: Volume: PcieRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x0,0x0,0x0)\HD(1,GPT,8017BD66-1E24-4B31-8E09-BC49BECD6CC4,0x800,0x21330000) 2:661 0:001 Result of bootcode detection: bootable Windows (vista,win) 2:661 0:000 - [03]: Volume: PcieRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x0,0x0,0x0)\HD(2,GPT,82F3B738-65E9-458E-B2F1-BB55D4F00885,0x21331000,0x3D0800) 2:663 0:001 - [04]: Volume: PcieRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x0,0x0,0x0)\HD(3,GPT,E701DCD8-E3C5-4BFA-B61B-BFF4D80153FD,0x21701800,0x18C4F000) 2:664 0:001 - [05]: Volume: PcieRoot(0x0)\Pci(0x1F,0x2)\Sata(0x0,0x0,0x0)\HD(4,GPT,4DB1239A-A9D7-4045-A162-7EF1B3A5913B,0x3A350C21,0x3A3B616E) 2:665 0:001 Result of bootcode detection: bootable Windows (vista,win) 2:665 0:000 - [06]: Volume: PcieRoot(0x0)\Pci(0x1D,0x0)\USB(0x0,0x0)\USB(0x4,0x0) 2:677 0:011 Result of bootcode detection: bootable unknown (legacy) 2:677 0:000 USB volume 2:677 0:000 USB volume 2:677 0:000 - [07]: Volume: PcieRoot(0x0)\Pci(0x1D,0x0)\USB(0x0,0x0)\USB(0x4,0x0)\HD(1,MBR,0x04944021,0x3F,0x3BC1042) 2:688 0:011 Result of bootcode detection: bootable unknown (legacy) 2:688 0:000 USB volume 2:688 0:000 USB volume 2:688 0:000 This is SelfVolume !! 2:688 0:000 PutNvramPlistToRtVars: nvram.plist not found 2:689 0:000 No AudioIoProtocols, status=Not Found 2:689 0:000 === [ InitTheme ] ========================================= 2:689 0:000 use daylight theme 2:689 0:000 using embedded theme 2:689 0:000 got embedded sound 2:689 0:000 Channels: 2 Sample rate: 8000 Hz Bits: 16 2:689 0:000 output to channel 0 with volume 70, len=25600 2:689 0:000 sound channels=2 bits=16 freq=8000 2:689 0:000 sound converted to 48kHz 2:689 0:000 not found AudioIo to play 2:689 0:000 sound play end with status=Not Found 2:690 0:001 Using embedded font: Success 2:691 0:000 theme inited 2:691 0:000 Chosen embedded theme 2:691 0:000 after NVRAM boot-args= 2:691 0:000 === [ Dump SMC keys from NVRAM ] ========================== 2:691 0:000 no AppleSMC protocol 2:691 0:000 Entry scan disabled 2:691 0:000 === [ AddCustomTool ] ===================================== 2:692 0:000 === [ GetEfiBootDeviceFromNvram ] ========================= 2:692 0:000 Default boot entry not found 2:692 0:000 DefaultIndex=-1 and MainMenu.EntryCount=4 2:973 0:281 GUI ready  
    • By Jancey
      I used this command: diskutil info disk0s2 | grep -i "Partition UUID" | rev | cut -d' ' -f 1 | rev

      But I accidentally removed the wrong disk and now my main windows drive is not appearing in the bootloader. I can't figure out how to get it back. I tried resetting my windows drive, but I kept getting an error. I also reset my mac and reinstalled Catalina.
    • By gengstapo
      @Hervé
       
      Im having similar issue with my HS setup, dell latitute 3480, i5-7200U
      Once the hdmi plugged in, the laptop display went blank, only could see the external tv
      But, when i put my laptop to sleep & wake up again, both screen got display (hdmi still connected)
      Even the hdmi could be plugged off & in (after sleep), the laptop display is fine
       
      What could be the culprit?
      Dell’s MacBook Pro IORegistry.zip
      config.plist.zip
    • By TomZanna
      Hi, I'm trying to install Mac Os Catalina on a HP 550-132NL.
      The system has:
      i7-6700
      RAM 12 GB
      GT 730
      LAN Realtek RTL8161
      ALC3863
       
      It passes the verbose phase but after the Apple logo goes away, it gets stuck on a grey screen and I can only move the pointer.
      Can I try to boot with the iGPU?
       
      origin.zip
      CLOVER_dGPU_USB_3.zip
    • By MaLd0n
      ---TUTORIAL---
      https://www.olarila.com/topic/5794-guide-install-macos-with-olarila-image-step-by-step-install-and-post-install-windows-or-mac/
       
      --Original Post--
      https://www.olarila.com/topic/6531-olarila-hackbeast-z390-designare-thunderbolt-full-dsdt-patches-clover-opencore/
       
      --Bios/UEFI Settings--
       
      *Update bios/uefi to F7+*
      1- Go to M.I.T./Advanced Frequency Settings tab
       
      Extreme Memory Profile (X.M.P.) - Profile 1
       
      2- Go to BIOS tab
       
      CSM Support - Disabled
       
      3- Go to Peripherals/Thunderbolt(TM) Configuration tab
       
      Security Level - No Security
      Thunderbolt USB Support - Enabled
      GPIO3 Force Pwr - Enabled
       
      4- Go to Chipset tab
       
      Internal Graphics - Enable
       
      ---CLOVER FOLDER---
      https://olarila.com/files/Clover.Folder/EFI CLOVER Z390 DESIGNARE.zip
      *Use this folder with FULL DSDT PATCHED
       
      ---OPENCORE FOLDER---
      https://www.olarila.com/topic/6364-mojave-catalina-on-mobos-series-100200300-with-opencore-bootloader/
      *Use this folder with FULL DSDT PATCHED
       
       
      ---Extract one Full dump for DSDT edits, post files---
       
      RunMe.app
       
       
       
      ---HARDWARE---
       
      --MOBO

      GIGABYTE Z390 DESIGNARE
      -Link
      https://www.amazon.com/Z390-DESIGNARE-Gigabyte-Thunderbolt-Motherboard/dp/B07K8RJZRG/ref=sr_1_1?keywords=Z390+DESIGNARE&qid=1565492390&s=electronics&sr=1-1

      --PROCESSOR

      Intel Core i9-9900K
      -Link
      https://www.amazon.com/Intel-i9-9900K-Desktop-Processor-Unlocked/dp/B005404P9I/ref=sr_1_1_sspa?keywords=Intel+Core+i9-9900K&qid=1553358099&s=gateway&sr=8-1-spons&psc=1

      --COOLER

      CORSAIR H100i RGB PLATINUM AIO Liquid CPU Cooler
      -Link
      https://www.amazon.com/CORSAIR-H100i-PLATINUM-Liquid-Cooler/dp/B07JWB5BSN/ref=sr_1_4?keywords=WATER+COOLER+CPU&qid=1565492509&s=gateway&sr=8-4

      --MEMORY

      Corsair CMW32GX4M2C3200C16 Vengeance RGB PRO 32GB (2x16GB) DDR4 3200 (PC4-25600)
      -Link
      https://www.amazon.com/Corsair-CMW32GX4M2C3200C16-Vengeance-PC4-25600-Desktop/dp/B07GTG2T7L/ref=sr_1_15?keywords=memory+ddr4+32&qid=1553358238&s=gateway&sr=8-15

      --GPU

      MSI RX Vega 64 AIR Boost 8G OC
      -Link
      https://www.amazon.com/MSI-RX-64-AIR-8G/dp/B07DH7S1X1/ref=sr_1_2?keywords=vega+64+gigabyte&qid=1565492819&s=electronics&sr=1-2

      --SSD

      Samsung 970 EVO 1TB SSD (MZ-V7E1T0BW) NVMe M.2 V-NAND
      -Link
      https://www.amazon.com/Samsung-970-EVO-1TB-MZ-V7E1T0BW/dp/B07BN217QG/ref=sr_1_1?keywords=s+samsung+970+evo+1tb&qid=1565493002&s=electronics&sr=1-1

      --POWER SUPPLY

      EVGA Supernova 1000 P2 80+ Platinum, 1000W ECO Mode Fully Modular 
      -Link
      https://www.amazon.com/EVGA-Supernova-Platinum-Crossfire-220-P2-1000-XR/dp/B00EKJQM5E/ref=sr_1_3?keywords=power+supply+1000w&qid=1565493196&s=gateway&sr=8-3

      --WIRELESS

      TP-Link Archer T9E
      -Link
      https://www.amazon.com/TP-Link-Archer-T9E-Beamforming-Technology/dp/B00TQEX7AQ/ref=sr_1_1?keywords=TP-Link+Archer+T9E&qid=1553358397&s=gateway&sr=8-1

      --CASE

      Thermaltake Core P5 Tempered Glass Black Edition ATX Open Frame Panoramic Viewing
      -Link
      https://www.amazon.com/Thermaltake-Tempered-Panoramic-Certified-CA-1E7-00M1WN-03/dp/B01N4IGVSC/ref=sr_1_2?keywords=Thermaltake+Core+P5&qid=1565493567&s=gateway&sr=8-2

      --DSDT Patches--
      -FIX ACPI ERRORS -FIX OEM SSDTs to AVOID ERRORS AND WARNINGS -REMOVE UNUSED SCOPES / DEVICES -HIGH PRECISION EVENT TIMER -SATA -DMAC -REMOVE PROBLEMATIC AND UNUSED DEVICES -FIX K.P in REBOOT -SLPB -DARWIN / WINDOWS 2015 -XHCI -PLUGIN TYPE -HDAS to HDEF -HDEF -REAL TIME CLOCK -ARTC -IRQs -SBUS -BUS1 -MCHC -ALS0 -SHUTDOWN -LAN -FWHD -USBX -PMCR -PPMC -XSPI -CNVW -GMM -IMEI -EC -PNLF -ARPT -GFX0 -NVME -DTGP -ACQUIRE MUT0 0XFFFF -MUTEX MUT0 0x00 -EXTERNAL REFERENCES -UNKNOWNOBJ -HDMI / HDAU -FULL RENAMED DEVICES ---SCREENSHOTs---




















      -Credits and thanks to the old and new people in the community who developed patches, kexts and bootloaders!
      Thanks to KGP for SSDT Thunderbolt
      Slice, Kabyl, usr-sse2, jadran, Blackosx, dmazar, STLVNUB, pcj, apianti, JrCs, pene, FrodoKenny, skoczy, ycr.ru, Oscar09, xsmile, SoThOr, RehabMan, Download-Fritz, Zenit432, cecekpawon, Intel, Apple, Oracle, Chameleon Team, crazybirdy, Mieze, Mirone, Oldnapalm, netkas, Elconiglio, artut-pt, ErmaC, Pavo, Toleda, Master Chief and family, bcc9, The King, PMheart, Sherlocks, Micky1979, vit9696, vandroiy2013, Voodoo Team, Pike R. Alpha, lvs1974, Austere.J, CVad, Sampath007, onemanosx, erroruser, Jenny David, Olarila Facebook Community, Hackintosh Facebook Community and many others!
      We're all here to have fun and learn from each other!
×