Jump to content
InsanelyMac Forum

Recommended Posts

Hi there,

I have a Gigabit EP31-DS3L with Realtek ALC888.

I used the auto patcher method for my DSDT and installed the legacy appleHDA kext.

The audio works fine sometimes, but sometime it doesn't. I can still see the audio card and control the volume, but there will be no audio output.

If I reboot the computer, then it will start to work again.

Sometime I need to reboot multiple times, and sometimes I can boot 5 times in a row without any problem.

The issue doens't occur after sleep or anything, it appears straight after boot

 

I'm planning to get dmesg and kernel+ system.log next time I got the issue, but i'm wondering if anyone have a better idea ?

PS: I am running 10.7.4

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

take a look in Downloads here in the Forun, and see if have this kext and try install it , test if work better for you

Share this post


Link to post
Share on other sites

You mean the appleHDA kext right ? The one I have is already a patched one, but I can try a different version, that won't hurt ...

take a look in Downloads here in the Forun, and see if have this kext and try install it , test if work better for you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.



×